Ik word de volgende ochtend wakker met een onrustig gevoel in mijn buik. Als ik mijn ogen open, zie ik dat Bill al wakker is. Zodra hij ziet dat ik ook wakker ben, buigt hij naar me toe om me een kus te geven.
"Goedemorgen lief, lekker geslapen?"
Ik haal mijn schouders op en ga rechtop zitten. "Gaat wel. Jij?"
Hij knikt en houdt zijn arm omhoog, zodat ik tegen hem aan kan kruipen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst.
"Ik slaap altijd heerlijk als jij naast me ligt," glimlacht hij. "Al een beetje zin in vanavond?"
Ineens weet ik waar dat onrustige gevoel vandaan komt. De hotelovernachting. I know, I know, voor de meeste mensen is dat juist een leuk ding - seks in een hotelkamer. Voor mij is het één van de dingen waar ik juist nare ervaringen mee heb. Ik zucht diep en sluit mijn ogen. Af en toe, of eigenlijk steeds vaker, vraag ik me af waarom Bill nog bij me is. Ik kan hem lang niet alles geven wat hij wil, ik kan niet aan al zijn behoeftes, zeker niet op seksueel gebied, voldoen. Ik vraag me soms, of eigenlijk best wel regelmatig, af hoe lang hij dit nog wil. Hoe lang hij mij nog wil. En ergens, hoe lang ik dit nog wil. Oké, dat klinkt misschien verkeerd. Ik besef me heel goed dat zolang ik met Bill ben, ik niet van Tom af kom en dat is precies het probleem. Ik wil zo graag van Tom af, maar dat is me de afgelopen drie jaar niet gelukt en ik denk ook niet dat dat ooit zal lukken. Niet zolang Bill...
"Waar denk je aan," fluistert Bill in mijn oor en hij drukt zacht zijn lippen op mijn oorlel.
"Aan ons," fluister ik terug en ik druk een kus op zijn borst. Hij zet zacht zijn tanden in mijn oorlel, en kust dan vanaf mijn oor, via mijn kaak en over mijn wang, tot hij bij mijn mond uitkomt. Hij drukt zijn lippen op die van mij en gewillig open ik mijn mond. Ook dit is een voorbeeld van iets wat ik over me heen laat komen, maar dan wel op een positieve manier. Door me te focussen op Bill, kan ik mijn gedachten loslaten. Zijn tong vindt de mijne en ik leg mijn hand op zijn achterhoofd. Ik begraaf mijn vingers in zijn haar. Hij legt een hand in mijn nek en slaat zijn andere arm om mijn middel. Hij draait ons voorzichtig totdat hij boven mij hangt en verbreekt dan onze kus. Hij glimlacht lief naar me en zucht. "Je bent zo mooi."
"Slijmbal," fluister ik terug voordat ik mijn lippen weer op die van hem druk. Minder praten, meer voelen, dat is wat ik wil. Na een tijdje laat Bill me los en kruipt hij overeind. Een protesterende kreun verlaat mijn mond. Dit is voor het eerst in een lange tijd dat ik behoefte heb aan zijn aanrakingen en uit een soort protest schiet ik ook overeind en druk ik mijn lippen weer op die van hem. Hij rond onze kus snel af en leunt een stukje terug.
"Vanavond pakken we dit weer op," glimlacht hij. Ik laat me kermend weer terug op het kussen vallen. "Niet eerlijk."
Bill staat op en begint spullen voor die avond bij elkaar te zoeken. Ik volg hem met mijn ogen, maar mijn gedachten dwalen weer af... naar onze eerste keer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen