First time with Bill special!

Sinds die ene keer in het Heartbreak hotel, had ik Tom weinig gezien. Dat was een bewuste keuze, van mijn kant uiteraard. Ik kon het niet aan om hem te zien, maar zo'n vijf maanden later kon ik er echt niet onderuit. De tweeling organiseerde een housewarming in hun nieuwe appartementje en ik moest daar wel heen. Tijdens die avond dronk ik zelf meer dan ik normaal zou doen en ik liet me door Bill overhalen om te blijven slapen. Aan het einde van de avond strompelden we zoenend naar zijn slaapkamer en belandden we verstrikt in het moment op bed. Voor het eerst in een lange tijd dacht ik die avond niet aan wat er met Tom gebeurd was, maar ging ik op in het moment met Bill. Hij drukt zijn lippen harder dan hij ooit gedaan had op die van mij en hij liet zijn handen onder mijn shirt verdwijnen. Ik kreunde zacht en trok net zo lang aan zijn shirt tot ik het over zijn hoofd mocht trekken. Zodra zijn shirt op de grond lag, drukte ik mijn lippen weer ongeduldig op die van hem. Ik liet mijn hand over zijn borst en buik naar beneden glijden en toen door naar zijn bovenbeen. Zachtjes wreef ik over zijn bovenbeen naar boven en langzaam richting de bobbel in zijn broek. Hij kreunde zacht toen ik daar aankwam, maar duwde me toen zachtjes weg. Het was er niet de goede avond voor, vond hij, want we hadden allebei, maar vooral ik, te veel gedronken. Achteraf was ik hem hier dankbaar voor.
Een maandje later, precies een half jaar na de nacht met Tom, waren we samen een paar dagen weg ter gelegenheid van onze eerste anniversary - cadeautje van Bill. Hij had gemerkt dat ik niet heel lekker in mijn vel zat en vond het een goed idee om er een paar dagen tussenuit te gaan samen. Dat was het zeker!
We waren die avond een hapje gaan eten ergens en daarna op zoek gegaan naar een plek om te dansen. Ik had die avond totaal geen zorgen en dus ook niet de behoefte om veel te drinken. We leefden ons uit op de dansvloer en naarmate de avond vorderde, hoe minder we dansten en hoe meer we aan het zoenen waren.
"Zullen we terug gaan," fluisterde Bill hees in mijn oor en hij beet zachtjes in mijn oorlel. Ik knikte gretig en trok hem aan zijn hand mee de club uit. Eenmaal buiten raakten we direct weer in een hevige zoen verstrikt. Bill drukte me zachtjes tegen de muur aan en kwam dicht tegen me aan staan. Ik sloeg mijn armen om hem heen en trok hem nog dichter tegen me aan. Hij liet zijn handen via mijn borsten naar beneden glijden, richting mijn broek. Mijn ademhaling versnelde en ik trok zachtjes aan zijn haar. Bill kreunde zacht en hij trok zachtjes mijn been een stukje omhoog. Hij klemde me tussen zijn lichaam en de muur en trok nu ook mijn andere been omhoog. Ik sloeg mijn benen om zijn middel heen en kuste zijn nek. Hij drukte voorzichtig zijn heupen naar voren en terug, opnieuw en opnieuw. Ik kreunde verlangend en prevelde: "Laten we wat privacy opzoeken."
Met moeite wisten we elkaar lang genoeg los te laten totdat we terug waren bij het vakantiehuis dat Bill voor ons geregeld had - zeg dus maar gerust kleine villa. Eenmaal daar aangekomen, drukte hij me met mijn rug tegen de voordeur aan en zijn lippen vonden de mijne weer. Ik sloeg één arm om hem heen en probeerde met de andere de deurklink te vinden om ons binnen te laten. Zodra dat gelukt was, strompelden we zoenend naar binnen. Hij trapte zijn sneakers uit en ik smeet mijn stiletto's, die ik tijdens het teruglopen had uitgetrokken, in een hoek. Opnieuw belandde ik met mijn rug tegen de muur, die van de slaapkamer deze keer. Bill trok zachtjes aan mijn topje en ik stak mijn armen in de lucht zodat hij deze over mijn hoofd kon trekken. Hij pakte mijn polsen, die nog boven mijn hoofd tegen de muur lagen, vast en boog langzaam naar me toe. In plaats van zijn lippen, voelde ik zacht zijn tanden in mijn onderlip en een goedkeurend geluidje ontsnapte mijn mond. Hij drukte zijn lippen op die van mij en legde mijn armen om zijn nek. Ik trok voorzichtig een been omhoog en Bill drukte me nog steviger tegen de muur, waardoor ik mijn benen om zijn middel kon slaan. Langzaam maar zeker begon hij weer de stotende bewegingen te maken en ik kreunde opnieuw verlangend. Hij legde zijn handen op mijn billen en stapte voorzichtig bij de muur weg en richting het bed. Hij legde me daarop neer en kroop bovenop me. Ik trok hem naar me toe om hem opnieuw te zoenen en zijn handen zochten mijn bh-sluiting.
"Voor," mompelde ik tussen de kussen door. Zijn handen gleden terug naar mijn borsten en al snel had hij de voorsluiting van mijn bh gevonden. Ik maakte het eerste knoopje van zijn overhemd los en met trillende handen maakte hij zelf de rest los. Hij masseerde zachtjes mijn borsten en ik sloeg mijn benen opnieuw om zijn middel. Zodra hij weer met zijn onderlichaam begon te bewegen, drukte ik dat van mij er zo stevig mogelijk tegenaan. Hij kreunde zacht en we rolden op onze zij. Ik liet mijn hand richting de bobbel in zijn broek gaan en wreef er zachtjes over. Hij kreunde opnieuw en liet zijn hand richting mijn broek gaan. Hij maakte de knoop, ook weer met trillende handen, los en trok hem naar beneden. Ik knoopte ook zijn broek los en trok die naar beneden.
Bill leunde eventjes naar achteren en liet zijn hand over mijn wang en zij gaan en eindigde bij mijn heup, terwijl hij fluisterde: "Je bent echt zo mooi."
"Moet jij zeggen," fluisterde ik terug, terwijl ik mijn vinger over de ster-tattoo op zijn heup liet gaan. Hij boog weer naar me toe en deze kus was anders. Het was alsof alle hormonen plaats gemaakt hadden voor liefde en tederheid. Hij verplaatste voorzichtig zijn hand van mijn heup naar de binnenkant van mijn bovenbeen en wreef er zachtjes over. Ik kreunde verlangend en de vlinders in mijn buik gingen wild te keer. Eén van mijn handen verdween in zijn boxer en ik pakte zijn erectie vast. Hij trok voorzichtig mijn string naar beneden en zijn vingers gingen op verkenningstocht tot hij me zacht hoorde kreunen en wist dat hij op het goede plekje zat. Ik trok zijn boxer ook naar beneden en onderbrak onze zoen. "Heb je..?"
Hij knikte en grabbelde rond tot hij zijn broek vond en een condoom uit zijn broekzak kon halen. "Weet je het zeker?"
Ik knikte en keek toe hoe hij het condoom omrolde. Hij keek me nogmaals vragend aan en ik knikt opnieuw. "Ik wil je," prevelde ik, voordat ik mijn lippen weer op de zijne drukte. Hij zakte langzaam naar beneden en gleed bij me naar binnen. Een kreun ontglipte zowel zijn als mijn lippen. Hij bewoog heen en weer, eerst langzaam en voorzichtig, maar toen wat dieper en ik kreunde opnieuw. Hij rondde onze zoen af en steunde op zijn handen om zijn gezicht wat van dat van mij te kunnen verwijderen. Hij keek me recht in mijn ogen aan en fluisterde: "Ik hou van je."
"Ik ook van jou," fluisterde ik terug en een goedkeurend geluidje ontsnapte mijn mond. Hij glimlachte en kuste me opnieuw. Daarna begroef hij zijn hoofd in mijn nek en begon daar kusjes te geven en zachtjes te zuigen. Ik drukte mijn hoofd genietend verder in het kussen en sloot mijn ogen. Hij veranderde zijn stootritme; ze kwamen nu met meer snelheid, kracht en diepte. Ik drukte mijn lippen op die van hem om mijn gekreun te dempen. Hij drukte zijn lippen stevig tegen die van mij en met een gedempte, maar toch luide kreun, kwam hij klaar. Met zijn laatste stoot voelde ik mijn buik samentrekken en kwam ik ook klaar.
Bill trok zich terug en kuste me nu zachtjes, vol liefde. Ik glimlachte naar hem en kroop, zodra hij alles had opgeruimd, dicht tegen hem aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen