Na het kerstbal vroeg Draco of we nog even een stukje wouden gaan lopen en dat hij nog wat aan me wou laten zien.

Wat wij je me laten zien vroeg ik. Zie je zo wel is niet heel bijzonder maar het ziet er nu mooi uit met al dat sneeuw. We liepen richting het meer en ik zag dat er een bankje aan het eind van de waterkant stond. Sanitato zij Draco en het sneeuw verdween op het bankje. Dank je wel en ik ging zitten. Draco kwam naast me zitten. Mooi he het uitzicht zij Draco. Ja zeker zij ik mooi zo de weerspiegeling van de man op het ijs zij ik. Draco schoof een stukje richting mij. Hoe weet je het dat er een bankje hier staat vroeg ik. Niet raar opkijken maar ik kom hier wel is als ik even alleen wil zij. Jij en alleen zijn zij ik. Ja net zoals we ruzie hebben of er is iets ga ik hier heen om even na te denken en zo zij Draco. Draco schoof nog dichter tegen me aan en sloeg een arm om me heen. Wil je me jas misschien. Ja graag en ik deed hem aan en Draco sloeg ze er weer om me heen. Ik keek hem aan en ik moest glimlachen. Wat is er vroeg Draco. Gewoon dat je nog nooit zo bent geweest arm om me heen en dat je je jas geeft aan me. Ja ik ben een heer zo ben ik opgevoed. Ik keek hem aan en moest lachen. Bo zij Draco. Ja zij Ik. Ik vind je echt heel leuk en ik ben heel blij dat ik vanavond met je naar het bal mocht gaan en ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt gehad ik in ieder geval wel. Ik heb het ook heel erg naar me zin gehad zij ik en ik keek hem blozend aan. Ik wist al een langere tijd dat je me leuk vond zij ik. Ohh oke zij Draco verlegen en hij eek me aan. Hij kwam dichterbij en hij gaf me een kus. Ik kon het niet geloven Draco die me een kus gaf en een goeie ook. Ik kusten hem terug en hij haalde ze lippen van de mijne. Bo vroeg Draco. Ja zij ik verlegen met knalroze haar. Wil jij mijn vriendin zijn. Ik kon de kus al niet geloven maar dit had ik al helemaal niet verwacht. Het enigste wat er uit me mond kwam was uhu. Ja echt waar. Ja zij ik en hij gaf me weer een kus.

We hebben daar wel tot 2 uur gezeten en het was super wat ik zelf ook niet kon geloven. Ik breng je terug naar je afdeling en Draco liep met me mee. Slaap lekker zij Draco en hij gaf me een zoen. Slaap lekker en hij liep terug naar beneden.

Ik liep naar boven en deed me pyjama aan Denise en Hermelien waren nog wakker. Wat doen jullie nog zo laat op. Moet jij zeggen zij Hermelien. Waar ben je geweest vroeg Hermelien. Wat is er Hermelien. Ze heeft ruzie gehad met Ron. Oh nee ik dacht al dat ik het aan je zag dat je hebt gehuild gaat het een beetje vroeg ik. Ja sorry gaat wel heel me avond is door die jongen verpest. Ah zeg dat nou niet zij ik. Maar Bo waar ben je geweest. Draco heeft me het meer laten zien. Ja want je weet niet hoe het meer eruitziet zij Denise. Het was heel romantisch zij ik. Ohh heb je gezoend dan zij Hermelien. Ik werd roze. Ja dus zij Denise. Hoe was het en hebben jullie nu wat en en. Omdat je het zo graag wilt weten ja we hebben gezoend en hij vroeg inderdaad of ik ze vriendin wou zij. En wat heb je gezegd vroeg Denise. Nee natuurlijk zij Hermelien. Nou. Oh je hebt ja gezegd zij Hermelien. Zeg jij nou niets jij heb ook wat met Victor zij Denise. Dat is groter nieuws zij ik. Nee Bo wat heb je gezegd zij Hermelien. Het kwam er eerst uit van uhu. Oh Bo nee toch zij Denise. En daarna vroeg die is dat en ja en ik zij ja. Omg zij Denise dan ben ik dus de enigste zonder vriendje. Ja zij ik sorry. Maar hoe was het met Remy. Leuk heel leuk en hij liep met me mee hiernaartoe en ik kreeg een kus op me wang meer niet. Wat zij ik. Hij heeft niets anders gedaan wat een klootzak zeg zij ik. Bo wtf zij Denise. Hij is smoorverliefd op je en hij geeft je een kus op je wang. Ik had eerder verwacht dat jij vanavond opeens een vriendje zou hebben en niet ik. Blijkbaar heeft het niet zon mogen zijn zij Denise. We gaven elkaar een dikke knuffel en gingen na het praten naar bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen