Foto bij 7 - What's underneath our clothes

De dagen daarop vliegen voorbij en je betrapt jezelf erop dat je steeds meer met Tokio Hotel bezig bent. Het begon met af en toe naar de playlist luisteren, maar inmiddels ben je redelijk op de hoogte van alles wat er de afgelopen jaren met de band gebeurd is. Het is net alsof je de afgelopen 10 jaar geen moment gemist hebt en op een vreemde manier voelt dat vertrouwd. Natuurlijk ben je niet van de één op de andere dag weer enorm fan geworden, maar je kan de muziek wel waarderen en je hebt best wel zin in het concert. De meet-and-greet is een heel ander verhaal. Je weet nog steeds niet hoe je je hierbij moet voelen en wat je ervan kan verwachten. Een klein deel van je vraagt zich af of je de meet-and-greet niet gewoon kan skippen, maar je herinnert jezelf aan het feit dat dit je moeder een hoop geld en moeite gekost heeft.
Inmiddels is het het weekend voor het concert en je hebt afgesproken met Sophia en Roos om een outfit te shoppen, want na een paar avonden samen je kast uitpluizen, is er nog geen geschikt setje gevonden. Jullie hebben in de stad afgesproken, maar er is niemand die weet hoe een middagje shoppen er voor jullie uit ziet: jullie zitten samen op het terras, allemaal op internet op zoek naar een outfit. Af en toe steekt één van jullie haar telefoon uit, wordt het kledingstuk geïnspecteerd, er worden wat opties voor de rest van de outfit gesuggereerd en dan wordt er weer verder gezocht.
Evan<3 : Lukt het een beetje?
Maud: Zijn nog druk aan het zoeken. Ik denk dat we in de stad eten vanavond. Zin om na het eten aan te schuiven voor een drankje?
Evan<3 :Is goed, laat maar weten als jullie klaar zijn met eten.
Je sluit whatsapp weer af en gaat terug naar de Zalando-app. Op de laatste pagina van de rokjes valt je oog op een groen geruit broekrokje met een kettinkje aan de zijkant. Je klikt het rokje aan en legt je telefoon zonder wat te zeggen op tafel. Van beide klinkt een volmondige 'JA!'
"Daar kunnen je zwarte chelseaboots onder," zegt Sophia meteen en als je knikt, laat ze snel een plaatje aan Roos zien om te laten zien wat ze bedoelt. Die begint nu ook enthousiast te knikken en druk te typen op haar telefoon.
"Ik had net het perfécte shirt voor hier boven," mompelt ze en na even zoeken legt ze haar telefoon ernaast.
"Dit is het, guys," zeg je met een grote glimlach op je gezicht en je heft je glas. "Op een succesvol middagje shoppen!"
Je bestelt het shirtje en de broekrok en draait dan je telefoon ondersteboven op tafel. "New rule, de eerste die totdat we gaan eten haar telefoon pakt, betaalt de drankjes!"
Doordat de telefoons weggelegd zijn, hebben jullie een gezellige middag met veel verschillende gesprekken. Je bent verbaasd als geen van jullie een telefoon heeft aanraakt wanneer jullie eten bestellen.
"Dit moeten we vaker doen, ladies," grinnik je, "Maar ik hef bij deze de no-phone rule weer op."
Bijna synchroon pakken jullie de telefoons van tafel.
Maud: Wij hebben nu eten besteld, dus over anderhalf uur hier?
Evan<3 : Ja, is goed. Tot zo, lieffie! Ben benieuwd wat je hebt uitgezocht!
Je grinnikt en laat het berichtje aan de meiden zien. "Hij is normaal gesproken nooit bezig met wat ik draag!"

Het is nog even spannend, maar uiteindelijk heb je alles op tijd binnen voor het concert. Op woensdagavond pak je je koffer in en je legt je outfit voor de dag daarna klaar. Evan komt achter je staan en legt zijn armen om je middel.
"Weet je zeker dat je het héle weekend in Eindhoven moet blijven?" jammert hij. Je grinnikt en draait je hoofd zodat je hem een kus kan geven.
"Ja, lief. Ik ga een weekendje weg met mijn moeder, maar ik ben zondag weer terug."
Vol ongeloof kijkt hij naar je koffer. "En je hebt zo veel kleding en spullen nodig voor die paar dagen?"
Je rolt met je ogen en probeert de rits van je koffer dicht te krijgen. "Ja, ik kan toch moeilijk vier dagen lang in dezelfde kleding rondlopen? En ik heb mijn pyjama mee, mijn zwemkleding, een paar andere schoenen.."
"Oké, oké," onderbreekt hij je lachend, terwijl hij op je koffer duwt, "Zo, misschien dat je hem nu dicht krijgt."
Met zijn hulp rits je de koffer dicht en nadat je snel je tanden gepoetst hebt, kruip je naast hem in bed. Hij kruipt extra dicht tegen je aan.
"Slaap lekker, lieffie. Ik hou van jou," fluistert hij.
"Ik ook van jou," fluister je terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen