Foto bij 10 - All she wants to do is tanzen

Je hebt met Bill afgesproken aan de zijkant van de Effenaar. Terwijl je staat te wachten, rook je ongeduldig de één na de andere sigaret, tot je telefoon ineens afgaat.
Sophia: Ja, sorry babe, zat in de bios. Whaddup?
Maud: Jij raadt nóóit wat ik zo ga doen.
Je hebt je berichtje amper verstuurd, of Sophia belt je.
"Hey babe," zeg je kalmpjes.
"Maud! Wat ga jij doen?!"
"Hoe was de film?"
"Fantastisch. Wat ga je doen?!"
"Welke film heb je gezien?"
"Oh my god. Stop hiermee en vertel me nu wat je gaat doen, anders kom ik je halen hoor," dreigt Sophia. Je schiet in de lach.
"Rustig aan, ik plaag je maar. Ik sta nu buiten de Effenaar," begin je en ze onderbreekt je meteen.
"Ohhh, hoe was het concert? Nee, hoe was de meet-and-greet?"
"Ja, was wel lachen."
"Maud..."
"Ja, Soof?"
"Wat ga jij doen?"
Je zucht diep en vertelt haar dan over je gesprek met Bill en over hoe hij en je moeder je hebben overgehaald om een drankje met hem te gaan doen.
"Nieeeeeet!" krijst ze in je oor. Lachend houd je je telefoon op een afstandje terwijl ze door raast. "Jij wou mij vertellen dat jij met fucking Bill van Tokio Hotel de stad nu in gaat?! BYE-EEEEE!"
"Ben je klaar?" vraag je. Als het stil blijft aan de andere kant, ga je verder. "Ik heb met hem afgesproken dat we ergens heen gaan waar we kunnen dansen. Gewoon, een avondje uit, niks bijzonders."
"Weet Evan dit ook?"
"Nee, nog niet. Hoezo?"
"Dan zou ik heel goed nadenken over hoe je hem dit gaat vertellen. Je weet hoe jaloers hij is."
Je zucht diep en weet dat Sophia gelijk heeft. Na nog een korte samenvatting van de M&G en het concert, vertel je haar dat je op moet gaan hangen omdat Bill er nu ieder moment wel zal zijn.
"Oké. Doe geen dingen die ik ook niet zou doen, babe, en hou me op de hoogte!"
"Doe ik!"
Je hangt op en stopt je telefoon weer weg. Waarom zegt iedereen dat je geen dingen moet doen, die zij ook niet zouden doen? Jullie gaan alleen uit, niks bijzonders. Je pakt je telefoon weer en typt snel een berichtje naar Evan.
Maud: Hey lief, concert en m&g waren leuk. Ga zo nog een drankje doen met de zanger en nog wat mensen. Mis je!
Evan<3 : Have fun!
Je stopt je telefoon met een glimlach terug in je tas. Zie je nou wel, niks aan de hand.

Je hebt nog een paar minuten staan wachten en bent toen samen met Bill naar één of andere club in Eindhoven gelopen. Je bent zelf niet zo bekend in de stad, maar hij vertelde dat dit volgens zijn broer the place to be was.
"Are you having fun?" vraagt hij voor de derde keer die avond. Je knikt en houdt je lege glas in de lucht. "Need a refill though. What do you want?"
Bill schudt nee en gaat opnieuw de drankjes halen. Hij weigert jou ervoor te laten betalen. Als hij terug komt met de drankjes, gebaart hij naar een tafeltje dat vrijgekomen is. "Wanna sit down for a bit?"
"No, let's dance!"
Terwijl jullie dansen, bekijk je Bill stiekem. Je kan een grijns niet onderdrukken. Hij mag dan zo goed en kwaad als het kan undercover zijn, maar een beetje fan herkent die dancemoves uit duizenden. Dan ontmoet jouw blik de zijne en hij stapt voorzichtig dichterbij. Onmiddelijk creëer je wat afstand en roep je: "I love this song! Come on, Bill, tanzen!"
Hij grinnikt, pakt je hand vast en laat je een rondje draaien. Een paar rondjes later hang je een beetje duizelig tegen hem aan.
"Do you wanna sit down?" vraagt hij opnieuw. Je schudt hard 'nee'.
"We're here to dance, right?"
Hij haalt zijn schouders op en begint weer te dansen. Je zet een stapje bij hem vandaan en kijkt rond. Het valt je nu pas op hoe leeg de club aan het worden is. Een blik op je horloge laat je weten dat het al half 4 is en je schrikt even.
"What's wrong?" vraagt hij.
"Nothing. Just didn't realize it was getting this late!" roep je terug. Er wordt omgeroepen dat de laatste ronde begint. Bill kijkt je vragend aan.
"Last round of drinks at the bar, the place will close in a bit," leg je uit. Hij loopt direct naar de bar en komt terug met vier drankjes.
"This way we can stay a bit longer," legt hij uit, "They won't kick us out as long as we still have drinks."
Je begint hard te lachen. Dat is precies wat Sophia en jij doen als jullie samen uitgaan. Dan wordt de muziek uitgezet.
"You wanna sit down now?"
"All right, let's sit down," geef je uiteindelijk toe.

Reacties (3)

 • Pineapple20

  Omg zo leuk! Nu heb ik ook zin in een dansje!

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Hahaha
  En moeder denkt
  Uhm... waar is mijn lieve dochter hahaha

  2 jaar geleden
 • Luckey

  Hahaha
  En moeder denkt
  Uhm... waar is mijn lieve dochter hahaha

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen