Foto bij 35.

Woehoe, 29 abonnees al! Zo leuk! Ik ga voortaan op vrijdag uploaden denk ik, dat komt beter uit.
Enne... bereid je voor op een 16+-hoofdstukje haha. Enjoy! <3De volgende morgen wordt Lana compleet gedesoriënteerd wakker. Het is voor het eerst dat ze weer een nacht écht diep heeft geslapen, zonder nachtmerries of uren wakker liggen. Ze kijkt om zich heen, maar ziet een kamer die ze niet meteen herkent. Na een paar tellen dringt het tot haar door dat ze bij Julian is en dat ze hier voor het eerst is blijven slapen gisteravond. Alle herinneringen aan de avond ervoor komen weer terug. Langzaam laat ze de gebeurtenissen nog eens afspelen in haar hoofd. Ze krimpt een beetje ineen bij de gedachte aan hun ruzie. Achteraf is het altijd veel makkelijker in te zien, maar ze had haar struggles echt veel eerder met Julian moeten delen… Het gevoel dat de boventoon voert is echter opluchting. Ze voelt zich zoveel lichter, echt alsof er een last van haar schouders is gevallen. De komende tijd hoeft ze niets te doen, zich niet aan haar zelfbedachte trainingsschema’s te houden, alleen veel uit te rusten. Ze draait zich om, richting Julian. In hun slaap zijn ze uit elkaar gaan liggen, maar nu heeft ze zin om dicht tegen hem aan te kruipen. Hij heeft geen shirt aan, dus ze kan haar hoofd op zijn warme borstkas leggen. Genietend snuift ze zijn geur op. Julian zucht even en slaat dan zijn arm, al slapend, om haar heen. Ook Lana doet haar ogen weer dicht. Ze voelt zich veilig en geborgen en langzaam doezelt ze weer weg.

“Goedemorgen schoonheid!” Verdwaasd doet Lana haar ogen open. Julian staat voor haar, met een volgeladen dienblad in zijn handen.
“Goedemorgen…”
Julian schiet in de lach. “Schuif eens op, dan kan ik dit neerzetten.”
“Wat lief!” zegt Lana, als ze ziet wat hij allemaal heeft klaargemaakt. Croissantjes, gekookte eieren, versgeperst sinaasappelsap en koffie. Ze propt de kussens tegen het hoofdeinde van het bed, zodat ze allebei rechtop kunnen zitten. Julian zet het dienblad voorzichtig neer en komt dan weer naast haar liggen.
“Ja, de eerste keer dat je hier blijft slapen, dat moeten we natuurlijk wel vieren. Heb je lekker geslapen?”
“Heerlijk. Echt beter dan normaal! En jij?”
“Ook goed. Croissantje?”
“Lekker.”
Lana geniet van het ontbijt dat Julian voor haar heeft klaargemaakt. Ondertussen probeert ze het stemmetje in haar hoofd dat zegt dat ze nu wel genoeg heeft gegeten te negeren. Ze merkt dat Julian haar goed in de gaten houdt, maar glimlacht naar hem om te laten merken dat alles goed gaat en eet haar bord leeg.

Na afloop zetten ze het dienblad naast het bed op de grond en kruipt Lana dicht tegen Julian aan.
“Heb je het nou nooit koud?” vraagt ze hem.
“Nee hoor, ik ben heel warmbloedig.”
“Chill voor mij,” merkt Lana op, terwijl ze de dekens nog iets hoger optrekt.
Julian streelt voorzichtig de blote huid van haar bovenarm en Lana zucht genietend. Ze voelt zich fijn, ongedwongen en ontspannen, compleet anders dan de laatste weken. Natuurlijk zijn haar problemen niet opeens verdwenen, maar ze ziet alles een stuk minder zwart in nu ze weet dat ze er met Julian over kan praten. Ze strekt zich een beetje uit, zodat ze zijn lippen kan bereiken. Ze kust hem zachtjes en geniet van het gevoel van zijn lippen op de hare. Wat begint als een rustige zoen, wordt echter steeds gepassioneerder. Lana voelt de opwinding toenemen, en kruipt boven op Julian. Als ze even stopt met zoenen, begint hij haar zachtjes in haar hals te kussen. Ze kreunt van genot en terwijl ze dat doet, voelt ze iets hard worden onder zich. Langzaam gaat ze rechtop zitten en terwijl ze hem aankijkt, trekt ze het shirt uit dat ze van hem geleend had. Ze heeft er geen bh onder aan en voelt zich sexy terwijl Julians ogen over haar lichaam glijden.
“Wauw…” zegt hij zachtjes.
Dan buigt ze zich weer voorover om hun zoen te hervatten. Even later laat ze zich naast hem glijden, zodat ze haar handen over zijn hele lichaam kan laten gaan. Ze voelt zijn gespierde rug onder haar vingers, en de lijnen van zijn sixpack. Ondertussen wordt hun zoen wilder en wilder, en krijgt Lana steeds meer zin. Het is alsof een blokkade die haar in zijn greep hield eindelijk is opgeheven. Ze voelt Julians handen over haar billen glijden en steeds dichter bij haar slipje komen. Hij zoekt haar blik even, om toestemming te vragen, en bijna onmerkbaar knikt ze. Langzaam glijden zijn vingers in haar slipje en beginnen haar te strelen. Genietend werpt Lana haar hoofd achterover, wat Julian de kans geeft om haar in haar hals te zoenen.
“Lekker?” vraagt hij zachtjes.
“Ja… Ga door alsjeblieft,” smeekt ze hem.
Zijn vingers glijden naar binnen en Lana voelt hoe nat ze daaronder is. Ze staat zichzelf toe er nog een paar tellen van te genieten, maar dan beweegt ze wat naar achteren, zodat hij er niet goed meer bij kan. In plaats daarvan reikt ze naar zijn boxer, waaronder een duidelijke bult te voelen is. Zachtjes streelt ze hem, eerst door de stof heen, maar dan raapt ze haar moed bij elkaar en schuift haar hand onder het elastiek door. Aan de zucht van Julian te horen, vindt hij het lekker. Langzaam begint ze haar hand op en neer te bewegen. In het begin is ze nog wat onzeker, maar aan de zwaardere ademhaling van Julian te merken, bevalt het hem goed wat ze doet.
“Vind je dit lekker?” vraagt ze, voor de zekerheid.
Damn Lana…” is het antwoord.
Ze voelt hoe zijn geslacht steeds harder en groter wordt onder haar vingers. Op een gegeven moment stopt ze om zijn boxer helemaal uit te doen. Ze heeft zin om nog dichter bij hem te zijn. Julian lijkt haar gedachten te raden en helpt haar.
“Wil je verder gaan?”
Ze kijkt recht in zijn bruine ogen, die haar vragend aankijken. Ze vertrouwt hem.
“Ja,” antwoordt ze.
Hij glimlacht en zoent haar, wat haar opwinding alleen nog maar verder doet toenemen. Dan reikt hij opzij, rommelt wat in zijn nachtkastje om een condoom te zoeken en doet deze om. Ondertussen trekt ook Lana haar slipje uit. Ze voelt haar hartslag in haar schaamlippen kloppen, alsof ze niet kan wachten tot ze Julian in zich voelt.
“Je bent zo mooi… En je maakt me zo geil,” fluistert Julian, terwijl hij bovenop haar komt liggen.
“Ik wil je in me voelen,” fluistert Lana terug.
Julian glimlacht en zoent haar.
"Zeker?" vraagt hij, terwijl hij haar aankijkt.
"Heel zeker," fluistert ze terug.
Langzaam glijdt hij in haar en Lana kan een kreun niet onderdrukken.
Damn, je bent zo strak,” zucht hij. Voorzichtig begint hij te bewegen, steeds een stukje dieper.
Lana voelt hoe ze alleen maar natter wordt. “Dit voelt zo goed,” zucht ze.
Julian kijkt haar aan en buigt zich voorover om haar te zoenen. Tegelijkertijd begint hij langzaam nog dieper te bewegen. Bij elke stoot voelt Lana een golf van opwinding door zich heen stromen. Ze geniet van het gevoel dat dit haar geeft. Alles voelt heel intens, alsof haar zintuigen alles maximaal registreren.
“Lana, je maakt me zo geil… En ik ga dit niet lang volhouden,” waarschuwt hij.
Ze doet haar ogen, die ze onbewust even dicht had gedaan, weer open en zoekt zijn blik.
“Kom maar,” fluistert ze.
Hij stoot nog één keer hard en onmiddellijk daarna voelt ze hoe hij klaarkomt.
“Oh, fuck…” kreunt hij, terwijl hij zich op haar laat vallen. “Dat was zo lekker.”

Lana streelt even door zijn haar en hij blijft nog een minuutje na liggen genieten. Dan komt hij echter naast haar liggen. “En nu jij,” zegt hij. Voor ze er iets tegenin kan brengen, begint hij haar in haar hals te zoenen. Langzaam beweegt hij naar beneden, nog steeds zoenend, over haar borsten en haar buik. Vervolgens kust hij zachtjes haar bovenbenen, en komt hij steeds dichter in de buurt van haar clitoris. Met zijn tong draait hij eerst grote rondjes, die steeds kleiner worden. Lana weet niet meer hoe ze het heeft. Het is zo lekker, té lekker eigenlijk, en ze moet zich inhouden om niet weg te kronkelen.
"Sssst, stilliggen jij," lacht Julian.
"Dit voelt té goed..." zucht Lana.
Terwijl hij haar met zijn tong blijft verwennen, brengt Julian ook een vinger naar binnen. Lana voelt haar opwinding nog meer toenemen en de bekende kriebel ontstaat alweer in haar buik. Terwijl Julian zijn vinger ritmisch naar binnen en buiten beweegt, grijpt Lana met haar vingers het laken vast.
"Fuck Julian, dit houd ik niet lang vol..." waarschuwt ze. De kriebel in haar buik begint zich langzaam over haar lichaam te verspreiden.
"Hmm..." hoort ze.
Ze probeert het gevoel tegen te houden, maar dat lukt niet. Julians tong heeft precies het goede plekje gevonden en de combinatie met zijn bewegende vinger is onvoorstelbaar fijn.
"Ik kom," kreunt ze, terwijl ze een tinteling door haar lichaam voelt gaan en haar buikspieren zich schokkend aanspannen. Het schokken houdt een paar tellen aan en de kriebel verspreidt zich door haar hele lichaam, helemaal tot in haar vingertoppen en tenen. Julian kijkt haar grijnzend aan, terwijl hij weer naast haar komt liggen.
"En?" vraagt hij.
"Dat was fantastisch," mompelt Lana. Ze voelt zich even helemaal leeg en slap, maar vooral heel tevreden. Ze kruipt zo dicht mogelijk tegen Julian aan. Hij slaat zijn armen om haar heen en geeft haar een zoen in haar hals. Lana voelt haar nekhaartjes overeind gaan staan als zijn ademhaling eroverheen strijkt.
"Dat was megasexy," fluistert hij.
"Ja?"
"Zeker. Ik zou er bijna weer zin van krijgen..."
"Wacht, ik moet eerst even bijkomen hoor. Dat was mega-intens. Maar heel lekker, echt."
"Doe rustig aan. Ik ga voorlopig nergens heen," fluistert Julian, terwijl hij haar nog wat dichter tegen zich aantrekt. Lana glimlacht en voelt zich volkomen ontspannen. Zij wil voorlopig ook helemaal nergens heen.

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Blij dat ze weer zichzelf is!
    En op pakjes avond beloond word door der lekkere vriendje!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen