Foto bij Proloog

Duizendmorgen. Een stad waar er maar 12 duizend mensen leven. Er is maar 1 middelbare school en iedereen kent elkaar. Het is dan ook heel snel te merken als er een nieuwe familie komt wonen. Vooral als deze familie intrekt in het huis waar er nog geen jaar geleden iemand vermoord is.

De familie Martins bestaat uit 4 personen: de vader Kristof, de moeder Anja, de zoon Grayson en de dochter Lou-Zia. Ze zijn moeten verhuizen omdat Kristof Martins een nieuwe en betere job aangeboden kreeg. Velen denken dat een betere job in een kleine stad helemaal niet bestaat, maar deze hebben het mis. Deze bestaat zeker wel. Eigenaar worden van je eigen bakker is zeker een upgrade. Vooral als je daarvoor alleen mocht helpen met het maken van de broden.
Toen Kristof dit nieuws hoorde was hij in de wolken geweest. Meteen lichtte hij zijn familie in en kreeg er verschillende reacties en emoties voor terug. Zijn vrouw was ontzettend gelukkig en blij voor hem geweest. Trots op het feit dat haar man erin geslaagd is om een betere job te krijgen. Zijn zoon trok zich er niets van aan. Hij maakt snel vrienden en zolang er meisjes in de buurt zijn is alles goed voor hem. Enkel zijn dochter was helemaal niet blij geweest toen ze het nieuws vernam. Ze had zich boos recht gezet uit de sofa waar ze in zat en haar kamer opgezocht. Dit echter niet zonder de deur van de woonkamer met een klap achter zich dicht te trekken. Ze kon niet geloven hoe haar vader dit zomaar kon doen. Hij had de job al aangenomen zonder dat hij het had verteld aan zijn familie. Nu was er echter geen weg meer terug. Ze zou al haar vrienden moeten achterlaten, het huis waar ze al 16 jaar in woonde en niet te vergeten haar beste vriend Adrian. Hij was haar steun en toeverlaat en nu zou hij er niet meer zijn.

Duizendmorgen stond in rep en roer toen het nieuws de ronde deed dat er een nieuw gezin zou komen. Het was wekenlang het gespreksonderwerp en ook echt iedereen had erover gehoord.
De oudere mensen blij dat er een nieuwe bakker zou komen. Zo zouden ze eindelijk kunnen kiezen naar welke zaak ze achter hun croissants kunnen gaan. Er is er nu echter maar 1 en deze zijn ze na zolang wel beu.
De vrouwen in de stad zijn gelukkig dat ze weer iets nieuws zouden hebben om over te kunnen roddelen op hun wekelijkse koffie afspraakjes. Het zou niet langer gaan over hun kinderen die voor de zoveelste maal niet wilden luisteren.
De mannen kijken er naar uit om weer een man in het gezelschap te krijgen. Dan zouden ze hem uit kunnen horen over hoe het is in het leven buiten Duizendmorgen.
De jongeren maken zich zorgen over de nieuwe mensen. Het nieuws dat er twee nieuwe studenten op hun school zouden komen had hen heel erg geraakt. Dit gebeurt zeker niet zomaar. De meiden zijn bang dat ze niet langer de knapste van de school zouden zijn en de jongens zijn benieuwd of er een jongen tussen zou zitten die goed is in sport.
Heel de stad was ondersteboven van het nieuws en telde de dagen af tot het eindelijk zover was.
De dag dat de Martins zouden arriveren en de stad nooit meer hetzelfde zou zijn dan dat het voorheen was.Dag allemaal,

Hier is alvast de proloog.
Hopelijk vinden jullie hem een beetje goed. Ik begin waarschijnlijk pas op Kerst met het uploaden van de hoofdstukjes. Hopelijk kunnen jullie dus nog een beetje wachten.
Laat me maar alvast weten wat jullie er van vinden.

Veel liefs Luna

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here