Pearl Khloé Woods


Mijn hakken klikken op de stenengrond onder mij. De rook van mijn sigaret vind zich een weg naar boven en een koude bries woelt door mijn haren. Een diepe zucht verlaat mijn lippen als ik eindelijk het gebouw in zicht krijg en versnel mijn pas. Er staan al meiden klaar, klaar om weer een avond veel geld te kunnen verdienen. Dit had ik nooit voor mijzelf uitgezocht, ik had nooit gedacht dat ik ooit achter zo'n glas zou gaan staan. Helaas, jaren verder en ik heb geen andere keus. Zodra ik de deur binnenstap zie ik al enkele mannen in de wachtruimte zitten. Het zijn tegenwoordig vaak oudere mannen die naar ons toekomen, jongeren van mijn leeftijd zie je helaas niet veel hier. Die gaan naar de goedkopere tenten omdat dat betaalbaarder is. Ik schenk de mannen een verleidelijke glimlach en meld me bij de balie. "Pearl, je bent vroeg!" De stem van mijn baas laat me omdraaien en ik schenk haar mijn beste nep glimlach. "Zeker, ik kan deze mannen toch niet langer laten wachten?" Ik geef een van de mannen een verleidelijke knipoog en even ben ik bang dat hij een beroerte krijgt. Het voordeel aan het werken in de prostitué is wel dat je genoeg verdiend als je er goed uit ziet. Daar heb ik dan weer mijn voordeel mee aangezien de meeste mannen toch voor mij komen en ik altijd met de meeste winst weer naar huis ga. Na nog wat gebabbel krijg ik het nummer van de kamer toegewezen en met een knik loop ik die kant op om mijn spullen klaar te leggen. Deze club heeft vooral eigen spullen maar af en toe hebben vaste klanten hun eigen fantasieën die ik graag met ze uitoefen voor extra geld.

Met een zucht laat ik me even op het bed vallen die in het midden van de kamer staat. Het is rustig waardoor ik even de tijd heb om tot mezelf te komen en een sigaret te roken. De gordijn heb ik even dichtgedaan om aan te geven dat ik een pauze heb. Tijdens het roken ruim ik alle spullen op die gebruikt zijn bij de vorige klant en verschoon het bed. Velen mensen denken dat het vies is om hier je lusten te lossen maar we maken altijd alles schoon nadat de klant de deur verlaten heeft. Zelf worden wij ook maandelijks getest op eventuele ziektes en zonder een goedkeuringspapiertje van de huisarts mogen wij niet aan het werk. Velen van deze meiden zijn daardoor al vertrokken, ze konden meer geld krijgen als ze het zonder condoom zouden doen. Voor mij? Geen uitzondering, hoeveel geld je mij ook aanbied. Het geld is voor mij meer dan welkom maar ik zal mijn eigen gezondheid daarvoor nooit op het spel zetten. Zeker niet met wat ik dan achter zou laten.

Met een kuch word ik uit mijn gedachten gehaald en een man van rond de zestig kijkt mij een beetje angstig aan. Ik denk dat deze meneer hier voor het eerst komt. Meteen zet ik mijn beste nep glimlach weer op en gebaar dat hij op het bed mag komen zitten. Normaal heb ik nog 20 minuten pauze maar het zal wel drukker zijn beneden. "Zo, jij komt hier vast voor het eerst?" Terwijl de vraag over mijn lippen rolt sta ik verleidelijk omhoog en leg mijn handen aan elk weerzijde van hem waardoor ik voorover buig en mijn borsten goed zichtbaar worden voor hem. Langzaam knikt hij en laat zijn gerimpelde vingers over mijn borsten glijden. Het gevoel zal nooit wennen, nooit zal ik wennen aan het feit dat een man die veertig jaar ouder is mij op deze manier aanraakt. "Wat wil jij vanavond doen?" Ik geef hem een knipoog en ga even uitdagend over zijn broek heen waar zijn penis zich bevind. Mijn emoties schakel ik uit en begin aan hopelijk mijn laatste klant voor vannacht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen