Foto bij 18 - I'm not ready to feel

Bedankt voor de lieve reacties en kudo's <3

Na een tijdje op het terras, merk je dat Bill een beetje onrustig wordt.
"Are you okay?"
"Yeah," glimlacht hij. "Just not used to sitting still for this long."
Je grinnikt. "I can imagine. Do you wanna go and do something?"
Hij haalt zijn schouders op en kijkt je diep in je ogen aan. "I do enjoy spending time with you."
"I enjoy spending time with you as well," geef je toe en dan wend je snel je blik af. "Would you like to go and explore the city a bit before we find a place to have dinner?"
"That would be fun."

Jullie lopen door de stad en je laat hem alle historische hoogtepunten zien - voor jou niet heel bijzonder, want je woont hier al heel je leven, maar er komen genoeg toeristen op af om te weten dat het kennelijk de moeite waard is. Terwijl jullie rondlopen, tikt Bill z'n hand soms zachtjes tegen die van jou. Je reageert hier niet op, omdat je niet weet hoe je erop moet reageren. Na een tijdje pakt hij voorzichtig je hand vast. Je schrikt even, maar laat het zoals het is - er zijn genoeg vrienden en vriendinnen waar je ook mee hand-in-hand over straat loopt en hebt gelopen, zonder dat dat verder iets betekende. Waarschijnlijk betekent dit ook niks en is het gewoon vriendschappelijk. Waarschijnlijk voelt het voor hem ook al als een langdurige vriendschap; zo voelt het voor jou in ieder geval.

Voor je gevoel hebben jullie uren lang door de stad gelopen, wanneer je Bill's maag hoort rommelen. Hij kijkt je beschaamd aan.
"Sounds like you're rumbly in your tumbly," grinnik je. Hij kijkt je even verdwaasd aan.
"Did you just quote Winnie-the-Pooh?"
Je knikt trots. Hij lijkt even na te denken, en besluit te reageren met: "Oh, bother."
Je schiet in de lach en zonder er verder over na te denken, trek je hem in een knuffel. Hij slaat zijn armen strak om je heen. Wanneer je beseft wat je aan het doen bent, duw je hem voorzichtig van je af.
"Sorry, got a little overexcited by the fact that you also know your Winnie-the-Pooh," fluister je. Hij laat een klein lachje zien. "No worries. Though, to be honest, this is pretty much the extend of my Winnie-the-Pooh knowledge: Rumbly in my tumbly and oh, bother."
Je stapt voorzichtig bij hem weg en zegt: "Well, let's find somewhere to eat, either way."
Nadat je een paar stappen hebt gezet, haalt hij je in en slaat een arm om je schouders. "You're not actually upset because that's all the Winnie-the-Pooh I know, right?"
Je verbergt je hoofd tegen zijn borst. "Nope."
Hij stopt met lopen en legt zijn handen op je schouders, om je zo op een afstandje te houden, zodat hij je aan kan kijken. "What's wrong."
"Nothing is wrong," mompel je. Wat moet je dan zeggen? Dat je schrok van je eigen enthousiasme toen je hem een knuffel gaf?
"Are you sure?"
Je knikt. "Must just be getting a bit rumbly in my tumbly as well."
Hij grinnikt en trekt je tegen zich aan. "Let's go and eat."

Jullie hebben na het eten nog even door de stad gelopen en zijn daarna naar jouw stamkroeg gegaan om daar een drankje te doen. Je ziet de vragende blikken van een aantal stamgasten. Je besluit dat te negeren en je vooral te focussen op een leuke avond met Bill. Dit heb je verdient, gewoon een leuke avond uit met een vriend. Niet meer, niet minder. Jullie praten veel die avond en besluiten er dan op uit te gaan voor een dansje. Je ziet dat er een evenement met muziek uit de 90s en 00s in de buurt is. Je bestelt de tickets online en samen lopen jullie die kant op. Vol verbazing kijk je naar de volle zaal. Een blik op het facebook-event vertelt je dat het inmiddels uitverkocht is.
"Seems like we got our tickets just in time," vertel je Bill. "It's sold out now."
Hij glimlacht en knikt. "Lucky us!"
Hij pakt je hand vast en trekt je mee de dansvloer op. "All you want to do is tanzen, right?"
"I do like to dance, but right now, I could really go for a ciggie."
Hij pakt je hand steviger vast. "Lead the way!"

Jullie dansen en praten heel de nacht. Bij het eerste daglicht, verlaten jullie het feestje. Bill slaat een arm om je heen. "Thank you for a wonderful night. I especially enjoyed watching you rap along with those Dutch songs."
"Thanks," zeg je en je rolt met je ogen. Dat is iets wat je wel vaker hoort - om één of andere reden ken je alle lyrics nog van de rapmuziek van Ali B, Yes-R, Partysquad, etc. en als je het nummer ergens hoort, kan je het ook niet laten om mee te zingen. "I especially enjoyed your dancing."
"I especially enjoyed your company," fluister Bill terug, terwijl hij voorzichtig dichterbij komt. Je draait je hoofd een klein beetje weg, zodat je lippen in de buurt van zijn oor komen.
"I just got out of a relationship," fluister je. "I can't do this now. I'm not ready."
Hij trekt je in een knuffel en je drukt een kus op zijn wang. "It's okay."

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze zijn wel heel erg lief samen!
    Gelukkig is ze wel eerlijk naar Bill toe.

    5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen