Foto bij Day 1. Write an article that's about YOU. Introduce yourself!

1 december 2019

Mijn naam is Aya, ik ben 22 jaar en einde van de maand 23 (word oud, I know(huil)). Ik kom uit Utrecht.. Utereg me stadsjie!
Ik best wel klein, maar dat vind ik niet erg. Dan kan ik juist leuke hakjes dragen en zie ik er nog schattig uit ook nog. Wanneer ik tijd heb lees ik graag en heel af en toe schrijf ik ook. Vandaar dat ik ook deze challenge ben begonnen. Laatste tijd heb ik ook minder tijd voor, wat ik echt jammer vind. Want ik heb een zeer drukke leven. Ik werk en studeer tegelijkertijd. Veel mensen verklaren me ook gek. Omdat ik op z'n jonge leeftijd zoiets doe. Ze zeggen ook geniet lekker van je leven nu dat je nog jong bent en de andere dingen komen wel later. Maar daar ben ik niet van overtuigd. Juist nu dat ik de kans heb ga ik studeren en werken tegelijkertijd. Ik ben ook één van de weinige vrouwen die in de bouw werkt. Je zou ook denken de bouw, waarom de bouw? Simpel gezegd, omdat ik het interessant vind. Ik ben een planvoorbereider bij een vastgoedbedrijf en doe voornamelijk inspecties, calculaties en begrotingen. eeehm.. ja wat is er nog meer te vertellen over mezelf.
Ben dol op de kleur paars, hou van goeie sushi, pasta en je kan me ook blij maken met lekkere frietxD.
Ik ben nog steeds een Belieber sinds 2009, zijn er nog weinig van maar ik ben er nog steeds 1. Ook van ander oude tieneridolen van mijn tijd, hahahaxDik klink weer alsof ik echt 40 jaar oud ben ofzo. Maar het is echt weer een paar jaar geleden. eehhm.. ja hierbij eindig ik ook de eerste stukje.
Als je wilt kan je ook meedoen aan deze challenge, laat me dan er ook van af weten, zodat ik ook jou stukje kan lezen.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen