2x13 Rumor Has It Songs

Adam Jensen – The Mystic
Jason Walker – Echo
Shinedown – GET UP
Overview
Title: Rumor Has It
Release Date: 2 December 2019
Episode: 13 / 23
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note:
*Plays a sad song in his emo corner* Is it March already?
Noona was niet heel lief, dus zou ze vandaag geen #MaxMonday krijgen, maar ja kan niet iedereen straffen. Dus Noona heeft geluk met #MaxMonday.

WinterDawn

De laatste paar weken heeft hij weinig tijd kunnen besteden aan Max, familie of vrienden. Door activiteiten met Toro Rosso en andere activiteiten daar omheen, het trainen voor de vol geplande weekenden met races en een opname voor een speciale gelegenheid heeft hij alleen maar met Nola samen gezeten. Voor de zoveelste keer trekt hij zijn shirt in het bijzijn van de Nederlandse uit. Toch kan ze het niet laten om nog altijd zijn spierbundel te blijven bekijken. Heel stiekem denkt ze dan aan Daniel, in de laatste paar weken heeft ze steeds meer gevoelens voor de Australiër gekregen. “Aarde aan Nola...”, klinkt het weer eens. Blozend kijkt ze Jax recht in zijn ogen aan. “Wat?”, maar het enige wat hij kan doen is grijnzen voor hij zijn hoofd eens schudt. “Dus, Daniel huh!”, begint hij als hij er klaar voor staat om nekoefeningen te gaan doen. Nola geeft geen antwoord. Ze kan alleen maar blozen. Een nog grotere grijns siert het gezicht van Jax. “Oh, stop het!”, mompelt ze terwijl ze met haar vuist tegen borst aan slaat. Iets wat ze beter niet had kunnen doen. “Autch.”, mompelt ze zachtjes als ze er over wrijft en de Amerikaan nog meer aan het lachen brengt. “Sorry Nola.”, tranen vallen naar beneden van het lachen voor de handen van de Toro Rosso coureur zacht over de vuist van Nola gaan. “Beeld je eens in hoe sterk de borstspieren van Daniel dan wel niet zijn als je dit al hard vindt.”, giechelt Jax nog eens. “Jax!”, jammert ze voor ze hem zonder pardon hardhandig het attribuut op zijn hoofd zet om zijn nekspieren mee te oefenen.

Het is een zonnige dag in Monaco als beide heren samen met Nola en Daniel aan het sporten zijn. Jax heeft sinds enige tijd het idee dat er meer begint te spelen tussen zijn twee beste vrienden. Als ze dan ook voor hen uit aan het hardlopen zijn, komt Max dicht naast hem rennen. “Je zit ze al de hele tijd verdacht aan te kijken, wat heeft de rechercheur in jou nu weer op het oog?”, giechelt de Nederlander eens maar kijkt daarna weer serieus. “Ik denk dat die twee daar voor ons elkaar leuk vinden.” Max draait zijn hoofd in een split-seconde naar Daniel en Nola. “Heh?” “Ze flirten al de hele tijd, oh en observeer ze eens als ze samen zijn, dan spat het ervan af!” Vanuit zijn ooghoeken ziet hij Max nog een paar keer met zijn ogen knipperen. Soms is de Nederlander moeilijk van dingen te overtuigen, maar in dit geval moet hij de Amerikaan geloven. Heel even voelt hij hoe Max zijn hand snel vastneemt en ze een paar meter hand in hand samen hardlopen, voor ze elkaar weer loslaten. “Sorry.”, mompelt de Red Bull coureur eens. Heel even bijt Jax op zijn lip als hij eraan denkt dat ze het voorlopig nog niet bekend willen maken. Vooral niet nu hij een contract voor volgend jaar heeft getekend bij Red Bull, nou ja bijna getekend dan.

Het duurt dan ook nog niet eens een week tot dat de eerste geruchten over Jax over de paddock gaan. Een aantal reporters hebben de Amerikaan al eens aan de tand gevoelt over het onderwerp. Dit keer staat hij bij de Nederlandse delegatie, volgens Max de twee gekken van Ziggo, als hij weer een vraag krijgt over het gerucht. “We weten dat je niet veel kwijt wil over je privéleven, maar in het gerucht wat rondgaat in de paddock, wordt gezegd dat meneer Hunter homoseksueel zou zijn. Klopt dat?” Heel even begint Jax te lachen, voor hij Olav weer serieus aan kijkt. “Wat als ik dat zou zijn? Het gaat er toch om hoe ik presteer in mijn wagen en als, met nadruk op als, het zo zou zijn, dan zou dat tegenwoordig toch niets meer uit moeten maken?” Dit keer is hij er klaar mee met al die geruchten. Nola lijkt het door te hebben en geeft aan dat Jax nu door moet naar zijn volgende afspraak in de agenda. Het blijft de jonge coureur nog altijd een raadsel hoe dit nieuws in vredesnaam de wereld in is gekomen. Wat afwezig loopt hij naast Nola, die zijn hand heel even vastneemt en er bemoedigend, maar zachtjes in knijpt. Beide zeggen ze niks, niet wetende wat ze aan dit nieuwe probleem moeten gaan doen.

Na alle afspraken bij langs te zijn geweest, kijkt Nola Jax aan wanneer ze weer voor even terug zijn in zijn driversroom als Max binnen komt stormen. “Je hebt toch niets gezegd tegen Jack en Olav.” Met een verbaasde blik kijkt hij naar de Nederlander. “Ik heb die vraag gehoord, sorry.” Nog altijd blijft Jax de Nederlander beduusd aanstaren. Max doet de deur snel achter zich dicht voor een ander ook maar kan meeluisteren en plaats neemt op de bank. “Hoe graag ik ook gewoon openlijk wil zijn zoals elk koppel dat zou willen, heb ik niks over ons gezegd.” Heel even blijft het stil. “Wist jij trouwens dat er een gerucht over mij rond gaat hier op de paddock?” De ogen van Max schieten direct omhoog zodat ze elkaar recht aan kijken. “Ik heb ‘m ontkracht, maar vraag me af waar het weg komt.” Binnen de kortste keren zitten Max, Jake, Nola en Jax bij Christian en Dr. Helmut Marko. Samen biechten ze op wat er aan de hand is, stamelend maar elkaar aanvullend als een van beiden op zoek is naar de juiste woorden. Voor de beide heren van Red Bull en Toro Rosso zijn Christian en Helmut allebei ontzettend blij, maakt het voor hun geen verschil dat ze samen zijn, al zijn ze wel in overleg hoe het team met de nieuwe ontwikkelingen aan geruchten moet omgaan. Zodat beide heren niet worden aangevallen of last krijgen tijdens interviews. De pr-afdeling blijft de boel in de gaten houden op social media indien het nodig is om een statement te maken als het werkelijk helemaal uit de hand lijkt te lopen. Voor de evenementen op en rondom het circuit heeft Jax extra beveiliging om zich heen lopen en is er geregeld dat hij voorlopig niet bij de officiële persconferenties van de FIA zal zitten.

Reacties (2)

 • Sunnyrainbow

  Spannend! Ben benieuwd wie de geruchten de wereld in geholpen heeft!

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Noona is blij! Noona gaat nu alsnog lezen ❤️

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Nola en Daniel!!! I love it! More love morreeeeeeeee
   En Jax en Max 😍😍😍😍 snel verder 🤩🤩🤩😍❤️😍❤️

   1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hihihi:)Oh, er komt meer. Alleen moet je nog even wachten XD
   Volgende week komt de volgende online:)Ga je ook leuk vinden.

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen