Foto bij 22 - Lean in closer next to me

Misschien komt het omdat Bill benadrukte dat jij nu voor het eerst zijn hand pakte, maar je bent je heel de weg terug extra bewust van het feit dat je zijn hand vast hebt. Het lijkt met iedere stap meer onnatuurlijk te voelen. Misschien werkt het wel hetzelfde als met woorden, bedenk je dan - hoe vaker je het woord 'deur' zegt, hoe vreemder het gaat klinken. Onbewust schud je zachtjes nee. Bill knijpt in je hand en als je opkijkt, zie je dat hij je vragend aan kijkt.
"Oh, it's nothing," mompel je. Hij verstrengelt zijn vingers met die van jou en je kijkt naar jullie ineen gevlochten handen. Het beeld tovert een glimlach op je gezicht en als je naar hem kijkt, zie je dat ook hij een grote glimlach toont. De wandeling naar huis is in stilte, maar de stilte is fijn. Enkel het geluid van jullie voetstappen galmt door de nacht. Eenmaal thuis aangekomen, vraagt Bill of je nog een afzakkertje op het balkon wil doen. Je knikt en loopt naar de keuken om te kijken wat je in huis hebt.
"Is wine okay?" roep je vanuit de keuken. Als je geen reactie krijgt, loop je terug naar de woonkamer. Je ziet dat hij al op het balkon zit en loopt naar buiten.
"Hey, I called you from the kitchen," zeg je. "Is wine...-"
Je valt stil als je ziet dat er een fles champagne en twee glazen op het tafeltje staan. Bill zit al op de bank en legt zijn arm om de rugleuning, een uitnodiging om tegen hem aan op de bank te kruipen. Je maakt daar direct gebruik van. Je trekt je benen op en legt je hoofd op zijn borst. Dan kijk je hem even vragend aan.
"Are you done?"
Hij schiet in de lach. "Done?"
"Done surprising me," leg je uit. "This was so uncalled for. You just took me out for dinner, you didn't have to..."
"I wanted to," zegt hij zacht. "You have to thank Sophia and Roos as well. They drove here to arrange all of this while we were taking a stroll."
"So that's why you wanted to walk back." Ineens lijkt het allemaal logisch en je schudt vol verbazing je hoofd.
"You know, you keep sending me all these mixed signals," lacht hij.
"What do you mean?"
"You've been smiling all night, so I guess you had a good time, but sometimes when I look at you, you shake your head like you don't."
"Oh, that's just.. Well, I actually don't really know why I do that. I suppose it is because I want to order my thoughts," mompel je beschaamd tegen zijn borst. Hij tilt je kin op en kijkt diep in je ogen. "I think it's cute."
"I think you're cute." De woorden verlaten opnieuw je lippen voordat je er over nadenkt.
"I think you're beautiful," fluistert Bill en hij drukt zacht zijn lippen op de jouwe. Ondanks dat je hier onbewust op gewacht hebt, breek je toch snel de kus weer af. Hij glimlacht enkel en zegt: "Let's pop the champagne."

Bill P.O.V.
Het moment dat je jouw lippen eindelijk op die van Maud drukt, lijkt de tijd stil te staan. De vlinders in je buik gaan wild te keer en het maakt je niet uit dat de kus kort is. Het maakt je niet uit dat ze hem afbreekt. Het belangrijkste is dat ze je niet weggeduwd heeft. Je weet dat ze tijd nodig heeft, je weet dat ze net uit een relatie komt, maar je weet nu ook dat Tom gelijk had; als je haar de tijd gunt, komen jullie er wel.
"Let's pop the champagne," zeg je met een glimlach, terwijl je jezelf weer tot bedaren probeert te brengen. Maud knikt en geeft je de fles aan. Je knalt de dop van de fles en schenkt twee glazen in.
"To us," stel je voor als proost. Ze knikt en tikt haar glas tegen dat van jou. "To us. To our friendship."
"To our friendship," knik je. Het maakt je vanavond niet uit wat ze zegt. Je hebt haar gekust en je weet nu precies waar je het voor doet. Je zakt terug de bank in en Maud kruipt weer dicht tegen je aan. Je haalt een sigaret uit je pakje en biedt haar er ook één aan. Het blijft een poosje stil.

Maud P.O.V.
"Bill," fluister je na een tijdje.
"Hm?"
"Thanks for tonight."
Hij glimlacht en drukt een kus op je kruin. Je glimlacht voorzichtig terug en draait dan je hoofd weer weg. Je gedachten gaan zo snel, dat je het zelf niet meer kan volgen. Je hebt gekust. Met Bill.
Jij hebt gekust met Bill Kaulitz. Oh, jij-van-tien-jaar-geleden zou zo verschrikkelijk jaloers op je zijn.

Reacties (3)

 • Pineapple20

  Helemaal verslaafd aan dit verhaal!

  1 jaar geleden
 • Shakespeare_

  Yaaasss(yeah)

  2 jaar geleden
 • Luckey

  Te leuk stukje
  Bill en maud zijn lief samen

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen