Foto bij 26 - I'm not letting go

Jullie zitten een tijdje in stilte op het balkon, terwijl jullie de sigaretten op roken. Bill ligt nog steeds met zijn hoofd op je schoot en je plukt afwezig aan zijn haar. Je blik is gevestigd op de open badjas die hij draagt. Het is een simpele witte badjas, maar hij stond erop een badjas te hebben, toen hij besloot langer te blijven. Natuurlijk is het niet de badjas waar je naar staart, maar het lichaam dat daaronder zichtbaar is.
"Like what you see?" plaagt hij je. Je kleurt rood en pakt snel je thee van tafel. Hij komt rechtop zitten en pakt ook zijn mok op. De stilte voelt een beetje ongemakkelijk, met name omdat je niet weet waar je moet kijken. Je zet je lege mok op tafel neer en zucht vermoeid. Waarom maak je het jezelf zo moeilijk?
Dan staat Bill op en steekt hij zijn hand naar je uit. Zonder na te denken pak je die vast. Dan trekt hij je mee naar de logeerkamer en gaat op bed zitten. Hij houdt uitnodigend zijn armen voor je open en je kruipt tegen hem aan. Hij pakt zijn laptop erbij en begint door Netflix te scrollen. Hij kijkt je af en toe vragend aan, terwijl hij zijn muis boven een bepaalde titel houdt. Soms schudt je nee en soms haal je je schouders op. Eigenlijk maakt het je niet zo veel uit wat jullie kijken. Je staart stiekem naar zijn gezicht en naar hoe hij geconcentreerd naar het scherm kijkt. Dan verschijnt er een klein lachje op zijn gezicht en klikt hij iets aan. Als je terug naar de laptop draait, zie je dat hij Winnie-the-Pooh heeft aangezet. Je kan een grijns niet onderdrukken.
Je doet je best om niet met heel de film mee te praten, maar het valt je al snel op dat Bill het alleen maar leuk vindt als hij je erop betrapt dat je kleine stukjes mee mompelt.
"You really are a big fan of Pooh, aren't you?" fluistert hij. Je knikt enkel. Hij streelt zachtjes door je haar en je voelt je ogen zwaar worden. Je haalt het einde van de film net, maar van de volgende film die hij aanzet, krijg je al niks meer mee. Je bent diep in slaap gevallen.

Bill P.O.V.
Je zag de terughoudendheid toen je aan Maud aanbood om de film samen in bed te kijken, maar besluit toch om haar mee te nemen naar de logeerkamer. Als je gaat zitten, houd je je armen open en ze nestelt zich op jouw borst. Je pakt je laptop en opent Netflix. Je ziet dat ze, terwijl jij door de verzameling aan films heen scrollt, naar je gezicht staart in plaats van het scherm. Je doet net alsof je dit niet doorhebt en als je bij de gesuggereerde Disney-films aankomt, weet je direct wat je aan wil zetten. Met een glimlach ga je op zoek naar een Winnie-the-Pooh film. Zodra je deze aanzet, haalt ze haar focus van je gezicht en richt ze die op het scherm van je laptop. Nu is het jouw beurt om naar haar gezicht te kijken en je smelt bijna van binnen als je ziet dat ze sommige delen van de film mee mompelt.
"You really are a big fan of Pooh, aren't you?" fluister je. Ze knikt. Je streelt zachtjes door haar haar. Als de film is afgelopen, klik je een andere film aan, zonder echt te kijken wat je aanklikt - je aandacht is geheel gericht op het meisje dat tegen je aangekropen ligt. Je ziet haar ogen langzaam dichtvallen en glimlacht. Dit is al de tweede keer in korte tijd dat ze tegen jou aan in slaap valt. Op een vreemde manier betekent dit misschien nog wel meer voor je dan de kus die jullie gedeeld hebben. Natuurlijk, dat was... wauw. Maar samen in slaap vallen en samen wakker worden zijn toch dingen binnen een relatie waar je intens gelukkig van kan worden. Natuurlijk weet je dat dit niet meteen betekent dat jullie een relatie hebben, maar het betekent wel dat jullie daar weer een stapje dichterbij zijn. Je klapt de laptop dicht en doet het licht uit. Je zakt voorzichtig naar beneden, zodat je wat meer komt te liggen. Maud beweegt een beetje, waarschijnlijk omdat jij beweegt, en slaat haar been over die van jou heen. Je slaat je arm stevig om haar heen en drukt een kus op haar voorhoofd.
"Sleep well, beautiful," fluister je.

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!! Dit is gewoon te schattig!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen