Foto bij 35 - I'm ready to feel

"Tom!" roep je, terwijl je jezelf verwilderd een weg door de club baant. Waar hangt je broer nou weer uit?! "TOOOOOM!"
Je bent heel de club rond geweest, maar nog geen spoor van Tom. Met een zucht loop je naar buiten om een sigaret op te steken. Misschien dat je daar beter bereik hebt en hem kan bellen of appen. Je steekt een sigaret op en haalt je telefoon uit je zak. Er komen een aantal meldingen binnen - je had inderdaad geen bereik daar binnen. De meeste meldingen swipe je weg, maar dan zie je dat Maud je een berichtje gestuurd heeft. Je stuurt eerst een berichtje in de groepsapp van de band, om te kijken waar de band uithangt en klikt dan op Maud haar naam. Die staat inmiddels al een tijdje met een hartje erachter in je telefoon - soms voel je je net weer 15 jaar oud, toen ben je namelijk begonnen met hartjes achter belangrijke contacten in je telefoon plaatsen. Je staart naar het lange berichtje dat Maud je gestuurd heeft. Je scrollt het hele bericht door, zucht diep, scrollt terug naar boven en begint dan te lezen. Al snel valt je op, dat dit niet zomaar een berichtje is - dit is een verhaaltje. Er verschijnt een glimlach op je gezicht, die steeds groter wordt als je verder leest.
Maud<3: ....Maud starts to get increasingly nervous. "There's something I have to tell you."
Bill looks at her, waiting for her to speak. She takes a deep breath - here goes nothing. "I think I want to give it a try. Us, I mean. I think I want to give us a try."
And Bill says: "...

De vlinders in je buik gaan wild te keer en je huppelt bijna terug de club in. "Tooohooooom!" roep je. Je ziet hem ineens voorbij schieten op de dansvloer en je zet snel de achtervolging in.
"TOM!"
Hij kijkt zoekend rond en zwaait zodra hij je ziet. Je loopt naar hem toe en hij kijkt je met toegeknepen ogen aan. "Waarom sta je zo te grijnzen?"
Zonder verder iets te zeggen, duw je je telefoon onder zijn neus. Hij leest het berichtje door. Veel te langzaam, als het aan jou ligt, maar je laat hem zijn gang gaan. Als hij klaar is met lezen, kijkt hij je een beetje verontwaardigd aan.
"Wanneer heb je dit gelezen?" vraagt hij.
"Nu net. Ik was buiten gaan roken, want ik kon jullie nergens vinden en toen kwam ik erachter dat je hier binnen dus geen bereik hebt en toen kwam er van alles binnen en-" Je ratelt maar door, totdat jouw ogen die van Tom kruizen. Hij kijkt je hoofdschuddend aan. Je trekt vragend een wenkbrauw op.
"Zou je niet reageren?" zucht hij. Oeps.

Maud P.O.V.
"Anyway, long story short. Hij komt dus dit weekend naar me toe en ik heb hem via een, eh, soort gedicht laten weten dat ik ons een kans wil geven," doe je zo goed en kwaad als het kan je best om de situatie aan Vince uit te leggen. Hij heeft naar het hele verhaal geluisterd zonder je te onderbreken en knikt af en toe. "Wat was zijn reactie?"
"Nog niks," zucht je. Je telefoon ligt nog steeds onderin je tas en die heb je niet meer aangeraakt sinds je van huis bent weggegaan.
"Weet Evander hiervan?"
"Nee, Evan weet niks. Ik weet niet zo goed of ik dit aan hem moet vertellen. Ik heb deze jongen leren kennen voordat we uit elkaar gingen, maar het is niet alsof ik toen ook maar iets van hem verwachtte. Zoals ik al zei, hij woont hier ver vandaan, dus ik heb nooit echt intenties gehad."
Vince knikt langzaam. "Ik snap het. Je wil hem niet de, eh, wrong impression geven, zeg maar."
"Precies." Plus, jullie hebben elkaar niet echt meer gesproken sinds jullie uit elkaar zijn, laat staan dat je nu contact met hem zou zoeken om te vertellen dat je eindelijk klaar bent om met iemand anders op een date te gaan. Hij ziet je al aankomen!
"Maar goed, je hebt dus nog niks van deze mystery boy gehoord?"
"Nope."
"En je weet wel zeker dat je berichtje is aangekomen?"
Je grabbelt in je tas om aan Vince te laten zien dat het berichtje al vrij snel twee vinkjes had, maar als je op het scherm kijkt, zie je dat meerdere gemiste oproepen van Bill en een paar berichtjes van hem hebt. Shit, helemaal vergeten dat hij op stil stond.
"I'll be back," excuseer je jezelf en je loopt snel naar buiten.
Bill: Bill says: "We have to talk about this." - I'll call you!
Bill: Please, pick up
Bill: I only said I was gonna call you because I don't want to do this via text
Bill: Please call me back when you get this
Bill: Are you okay?
Bill: If I don't hear from you within half an hour I'm gonna call Sophia to make sure you're okay
Je checkt snel de tijd en ziet dat hij dat zo'n twintig minuten geleden gestuurd heeft. Je belt hem snel terug.
"Maud!" klinkt het opgelucht zodra hij opneemt. "I was so worried."
"I'm so sorry," ratel je gelijk. "I got so nervous I turned my phone to silent mode and then I put it in my bag and then I forgot about it and I didn't realise you were trying to reach me and..."
Je valt stil en hoort Bill zachtjes grinniken. Je slikt.
"Did you read my message?"
"I did," zegt hij zacht.

sorrynotsorry

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit is gewoon genieten!
    Dit is te leuk

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen