Naar aanleiding van deze prompt:

Imagine your OTP have decided to take a relaxing romantic weekend in a hotel.
Come night, however, it becomes apparent that another couple has the same idea, if the screams and moans and sounds of the bed banging against the wall coming from next door are anything to go by.
Your OTP decide to compete with the strangers in the next room, being as loud as possible as they themselves have sex.
The next morning (or afternoon), they leave their room to get something to eat and find themselves facing the other passionate couple from the night before: Gab & Dean.


Het was bijna Kerstmis. En om even weg te komen van de drukke dagen en het vele werk wat Sam Winchester deed, besloot hij zijn vriendin Lieke Tennant mee te nemen naar een chique hotel waar ze een aantal dagen zouden verblijven. Natuurlijk wilde Lieke graag terug zijn voor Kerstmis en daar had Sam ook zeker rekening mee gehouden. Maar Sam wist dat ze dit geweldig zou vinden.
Sam had een hechte relatie met zijn broer Dean en die kwam dan ook vaak bij hem langs thuis. Aangezien Sam de laatste maanden heel veel had gewerkt bij zijn eigen advocatenbureau, kwam Dean vaak langs als Lieke alleen thuis was. Het maakte Lieke niet zoveel uit, aangezien ze Dean wel mocht. Maar toen het op het punt kwam dat Lieke Dean meer zag als Sam, besloot ze het er met Sam over te hebben.
Sindsdien kwam Dean minder vaak langs en had Sam haar beloofd iets leuks met haar te gaan doen als hij vrij was. Sam was er achter gekomen dat Dean al een tijdje een vriendin had. Al kwam hij daar pas achter toen hij langs de garage van Dean ging en haar daar aantrof.
Het bleek dat Dean toch wel een beetje bitter was geweest over het feit dat hij niet meer langs mocht komen. Maar na een goed gesprek was dat ook wel weer gezakt. Want natuurlijk mocht hij langs komen als Sam thuis was. Dat was zeker geen probleem geweest voor Lieke.

Desondanks had Sam Lieke nu meegenomen richting het hotel. Een paar minuten voordat ze zouden arriveren had hij Lieke een blinddoek omgedaan, zodat ze niet meteen zou zien waar ze heen gingen. Sam had haar favoriete hotel uitgekozen. En hij was best benieuwd hoe Lieke uiteindelijk zou reageren.
"Sam, ik vind dit best wel eng." grinnikte Lieke, terwijl ze zich krampachtig vasthield aan de hendel boven de deur. Het feit dat ze niks zag terwijl hij over het warme asfalt in het donker erheen reed, was best wel eng.
"Er zal je niks gebeuren, we zijn er bijna. Nog een bocht en dan zijn we gearriveerd." lachte hij.
"Mag ik dan de blinddoek weer af?" zei ze nerveus.
"Zeker. Dan mag je weer kijken." grinnikte hij. Hij draaide de parkeerplaats op en zette de auto stil recht tegenover de ingang van het hotel.
"Doe je blinddoek maar af." zei Sam, terwijl hij een hand op haar schouder legde. Lieke deed wat Sam zei en keek toen op. Er ontstond meteen een glimlach op haar gezicht. Het was een prachtig uit zicht. Het hotel waar ze altijd al eens heen had gewild met daar achter de sterrenhemel.
"Gaan we hierheen? Dit is het meest chique hotel ooit." vroeg ze verbaasd.
"Ik wilde dat je even weg was van huis. Dat gedoe met Dean en het feit dat ik amper thuis was de laatste tijd. Je verdiende wat tijd met mij alleen dacht ik zo. Als je dat goed vind natuurlijk?"
Lieke knikte blij. "Natuurlijk vind ik dat goed. Dat is zo lief."
Ze deed haar gordel af en boog opzij om Sam te zoenen. Hij nam haar met alle liefde in zijn armen.
"En dan zijn we een dag voor Kerstmis weer thuis. Eerste kerstdag zijn we lekker alleen en tweede kerstdag.."
"Gaan we naar Dean dit keer. Ik weet het. Maar alles is nu toch oké?" mompelde Lieke.
"Dat denk ik ook. Maar desondanks wilde ik je toch verrassen." antwoordde hij.
"Je bent geweldig, Sam. Ik hou van je."
Na het inchecken mochten ze al snel door naar hun kamer. Het was immers al avond en de vrouw achter de balie wilde snel naar huis. Ze zou blijkbaar binnen enkele minuten al overgenomen worden. Lieke wenste haar een fijne avond, voordat Sam en Lieke de lift opgezocht. De koffers, die Sam stiekem had gepakt, rolde achter hen aan.
Als vanzelf haakte Lieke haar arm in de zijne en leunde haar hoofd tegen zijn bovenarm.
"Ben je moe?" vroeg Sam zachtjes.
"Nee, gewoon blij en tevreden." antwoordde Lieke. "Tenminste, als alles goed blijft gaan."
Sam begon te lachen. Lieke en Sam waren er aan gewend geraakt dat niet altijd alles even goed ging.

Eenmaal in de hotelkamer ging de tijd snel. Lieke pakte haar kleding uit en was blij verrast met de kleding die Sam had gepakt. Daarna legde ze ook Sams kleding op de planken. Ze zouden immers vijf dagen hier verblijven en hopelijk een paar toeristische plekjes bezoeken.
Het uitpakken werkte niet echt, aangezien Sam telkens over Lieke heen hing en zijn lippen in haar nek drukte. Als hij lachte, zo dicht bij haar oor, voelde ze haar buik omdraaien. Hij was zo lief voor haar. Altijd al geweest. Hij had een hart van goud.
"Sammy, als jij nou even wat te eten gaat halen, dan kan ik dit even afmaken."
Lieke draaide zich om naar Sam, die haar aankeek. Hij kon zijn lach niet inhouden.
"Straks, Sam." zei ze toen, waarna ze hem langzaam zoende. "Want ik heb honger, dus ik wil eerst eten."
Sam gromde wat, maar besloot toen toch maar de te gaan. Het was immers haar weekend.

Na zo'n vijf minuten had Lieke alles af. Zonder Sam was het een stuk makkelijker. Lieke besefte dat Sam nog wel even weg zou zijn. Hij zou in het restaurant beneden wat te eten halen, maar of er nog veel over zou zijn wist Lieke niet zo goed. Het was immers al laat. Na tien minuten was hij nog steeds niet terug, maar besefte Lieke dat de buren wel terug waren. En die waren ondertussen hard bezig.. met hunzelf. De kreunen en het bewegen van het bed klonk door de muren.
Lieke rolde met haar ogen. Zuchtte geïrriteerd bij de gedachte dat dit de hele avond door zou gaan.
"Sam, kom snel terug alsjeblieft." kreunde ze zachtjes. Dit was duidelijk niet haar favoriete moment.
Alsof Sam het door had, klopte hij op de hotelkamer deur. Lieke stond op om open te doen en trof Sam met een hand vol eten.
"Ik heb leftovers meegenomen. Bijna alles was op. Dus ik heb van alles maar een beetje meegenomen."
"Leg het maar neer, ik heb geen honger meer." zuchtte Lieke, terwijl ze de deur achter hem dicht deed.
"Geen honger meer?" vroeg hij verbaasd.
"Luister." zei ze, waarna ze naar de muur achter het bed wees. Ze zwegen beide en Sams gezicht vertrok meteen. Hij hoorde het ook.
"Natuurlijk overkomt ons dit weer." zuchtte hij.
Lieke had stiekem toch een stuk pizza gepakt en at er nu stilletjes van.
"Misschien moeten het gewoon terug doen." grijnsde ze toen.
"Wat?!" bracht Sam uit.
"Ik had je beloofd dat je je zin kreeg. Straks. Misschien is dit dan het goede moment."
"Maar dan hoor ik hun terwijl wij seks hebben.."
Hij trok een gezicht waar Lieke heel hard van moest lachen.
"Dan moeten wij ook luid zijn."
"Wij zijn niet echt de luidste types."
"Dan moeten we dat maar eens veranderen." grijnsde Lieke, terwijl ze haar laatste hap nam en toen op hem af liep.
Ze duwde zijn jas naar beneden, probeerde de geluiden aan de andere kant te verbannen. Hij kon haar alleen maar aankijken. Hij was onzeker, terwijl Lieke zeker wist dat hij dit ook wilde.
"Kom op, Sammy." zei ze zacht.
Ze trok haar shirt over haar hoofd, zodat Sam misschien meer zin kreeg.
Na een paar seconden trok Sam zijn shirt ook over zijn hoofd, zonder zijn ogen van Lieke af te halen.
Lieke maakte een motie met haar handen dat hij verder moest gaan. Hij kantelde zijn hoofd ietsjes en begon toen aan zijn broek. Lieke deed hetzelfde. Hun ogen nog steeds op elkaar gericht, alsof ze een spel met elkaar speelde.
Het gebonk op de achtergrond leek maar aan te houden, maar Sam en Lieke wilde er nu wel graag iets aan doen. Dus duwde Lieke Sam richting het bed, om hem vervolgens daarop te laten vallen.
Met beide handen duwde Lieke zijn haren uit zijn gezicht.
Lieke werkte haar weg naar beneden door een weg van kleine kusjes vanaf zijn torso naar zijn buik te maken. Daarna trok ze zijn boxershorts naar beneden.
"Kom hier." zei Sam schor, waarna ze weer bovenop hem klom. Ze voelde Sams handen haar slipje naar beneden trekken en vervolgens haar beha uit doen.
"Dus we gaan dit doen." giechelde Lieke nerveus tegen Sam.
"Jij wilde het." lachte Sam. "Dus laten we het maar doen."
Lieke knikte en ging toen op hem zitten. Op hem en zijn grote vriend, om het zo maar te zeggen. Een harde kreun verliet meteen haar mond. Het was niet eens gespeeld.
Ze strekte haar lichaam, liet haar mond een stukje openhangen terwijl ze op en neer bewoog.
Een laag, harde grom verliet zijn mond. Het maakte Lieke zo opgewonden dat ze harder begon te bewegen. Hun kreunen werden harder, sneller achter elkaar. Maar bovenal chaotisch. Een aan een schakeling van geluiden. Het bed bonkte harden dan nodig was, maar dat maakte het alleen maar leuker voor de twee. Ze hoorde hoe de buren langzaam stopte met hun praktijken.
Sam kwam omhoog om haar te zoenen en glimlach op zijn gezicht. Beide stopte ze niet met bewegen, wat er toe leed dat Lieke kreunde tegen Sams lippen aan.
"Fuck." zuchtte ze, waarna ze trillend tegen hem aan viel.
Ze voelde hoe Sam hetzelfde hoogtepunt bereikt en zachtjes weer naar achter viel. Hij legde zijn armen rond haar middel en trok haar nog dichter tegen zich aan dan ze al lag.
"Ze zijn stil." lachte hij.
"We maakte ook wel erg veel geluid. Het was een nieuwe ervaring.." zei Lieke indrukwekkend.
"Een nieuwe ervaring is een manier om het te zeggen." lachte hij.
Lieke legde haar kin op Sams borst en keek hem aan.
"Dankjewel, dat we hier heen zijn gegaan."
"Vind je het niet irritant dat de buren zo zijn."
Lieke haalde haar schouders op.
"Gelukkig ben jij bij me." zei ze toen.

Het duurde een paar uur voordat de twee besloten te gaan slapen. Ze hadden de buren niet meer gehoord en hadden de [/i]leftovers[/i] in bed opgegeten. Lieke was naast Sam gaan liggen en was na een tijdje ook zo in slaap gevallen. Haar gezicht op zijn borstkas, terwijl hij langzaam in en uit ademde. Sam was nog even wakker gebleven. Puur zodat hij optimaal kon genieten van zijn tijd met haar.
Hij kon er niet genoeg van krijgen als ze veilig in haar armen lag te slapen.

De volgende ochtend was Lieke vroeg uit bed. Ze besloot voor Sam een ontbijtje te halen om hem te bedanken. Ze zocht een simpel wit truitje uit en de blauwe skinny jeans die Sam onder andere voor haar had meegenomen. Ze deed haar haar in een fatsoenlijke staart, deed haar schoenen aan en liep toen naar de deur. Ze keek nog even naar Sam, die languit in het bed lag te slapen.
Ze pakte hun pasje van de tafel en opende de deur. Toen ze de deur uit liep kreeg ze de schrik van haar leven.
"Dean?!" riep ze uit. Het was zo hard dat zelfs Sam er wakker van werd.
"Saaaam!" riep ze verbouwereerd. "Kom eens hier."
Ze keek Dean nog steeds aan. Hij wist duidelijk ook niet wat hij moest doen. Toen Sam achter haar kwam staan, keek hij pas op.
"Oh... gadver." kwam er alleen maar uit zijn mond.
Want zowel Lieke als Sam kwamen tot de conclusie dat Dean diegene was die ze gisteravond hadden gehoord.
"Dean, schat. Ik dacht dat je wat eten ging halen?"
Deans vriendin kwam nu ook de gang op lopen en voor een moment wilde Lieke heel hard gillen.
"Gabriëla. Je nieuwe vriendin is Gab?" bracht ze verbaasd uit.
"Jullie kennen elkaar?" vroeg Dean verbaasd.
"We waren beste vrienden. De laatste tijd is dat wat verwaterd, maar ik en Gab bellen af en toe nog wel eens. Ze had wel gezegd dat ze een nieuwe vriend had, maar niet dat jij het was." legde Lieke uit.
Sam had zijn handen op Liekes schouders gelegd en staarde alleen maar naar zijn broer.
"Waarom waren jullie in hemelsnaam zo luid." mompelde Lieke ineens geïrriteerd. "Zoek een privé kamer. Zoek een motel. Maar.."
Lieke stopte met praten, schudde alleen maar haar hoofd.
"Ik denk dat een van ons een andere kamer moet regelen." zei Sam toen stoïcijns.
"Ik vond het eigenlijk wel grappig." mompelde Dean. Hij had zijn arm rond Gabriëla geslagen.
"Jij misschien. Maar ik vind het eigenlijk een beetje walgelijk." zei Sam.
"Laten we een andere kamer vragen. Ik denk dat dat wel zo eerlijk is tegenover Lieke en Sam." zei Gabriëla toen ineens. "Daarnaast is Sam veel luider als jou Dean. Je kan nog van hem leren."
Gabriëla knipoogde naar Lieke, voordat ze hem meetrok richting beneden. Ze hoorde Dean kibbelen tegen Gabriëla, duidelijk een beetje beledigd. Toen ze de hoek om waren keek Lieke Sam pas aan. Ze barstte in lachen uit.
"Misschien moet ik maar weer eens met Gab afspreken. Ze heeft Dean zojuist zo erg voor schut gezet. Dat zal ze nog wel te horen krijgen." lachte hij.
Sam zuchtte opgelucht.
"Ik denk dat ik nog erger vind dat Dean diegene in de andere kamer was. Mijn eigen broer? Die seks had. Mijn eigen broer?!" bracht hij geïrriteerd uit, waarna hij zijn neus optrok.
"Kom, Sammy. Dan gaan we douchen. We zullen ze voorlopig toch niet meer tegenkomen. Laten we er een leuke dag van maken en het feit dat dit gebeurt is gewoon vergeten." zei Lieke toen, voordat ze zijn hand pakte en hem mee naar binnen trok.
"Ik weet niet of ik dit ooit ga vergeten." mompelde Sam.
"Wij hebben in ieder geval een geweldige nacht. En ik wil best proosten op nog vier van die nachten!"
"Weet je dat zeker, Lieke?"
"Oh ja, Sam Winchester, dat wil ik héél zeker!"

Reacties (30)

 • Long

  JA DEZE ONE SHOT WAS ECHT HE EINDE VAN MIJN LEVEN HET WAS ECHT CUTE EN GRAPPIG IN EEN EN DAAR HOU IK VAN.(blush)

  1 jaar geleden
 • Long

  DIE GIF THO WAT EEN FEELINGS

  1 jaar geleden
 • Long

  "Weet je dat zeker, Lieke?"
  "Oh ja, Sam Winchester, dat wil ik héél zeker!"

  IT'S ALWAYS GONNA BE AMAZING WITH YOU THERE SWEETIE

  1 jaar geleden
 • Long

  "Ik weet niet of ik dit ooit ga vergeten." mompelde Sam.

  traumatized for life

  1 jaar geleden
 • Long

  "Ik denk dat ik nog erger vind dat Dean diegene in de andere kamer was. Mijn eigen broer? Die seks had. Mijn eigen broer?!" bracht hij geïrriteerd uit, waarna hij zijn neus optrok.

  DIT IS ZO GRAPPIG MAAR ALSO SNEU

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen