Trigger warning: seksueel misbruik

Ik lag inmiddels op het bed. Ik voelde haar vingers over mijn blote bovenlichaam gaan. Ze haakte haar vingers om mijn heupen en trok zichzelf ruw naar me toe. Ik keek toe met half gesloten ogen. Mijn lichaam was te verlamd om zich te kunnen bewegen. Dat leek ze door te hebben. Ze keek me met hongerige ogen aan, om al snel haar lippen tegen de mijne te drukken.
Ik voelde haar lichaam hongerig tegen het mijne schuren. De frictie zorgde voor een tinteling in mijn broek, die ik liever niet voelde. Ze forceerde het volledig.
Met een tevreden gniffel liet ze mijn lippen los en focuste ze zich op mijn lichaam. Ik liet een kreun horen "Violet, nee".
Ze keek me even aan, verstoord. Ik vroeg haar nogmaals om te stoppen. Ik was niet in een staat van zijn waarbij ik fatsoenlijk seks kon hebben, laat staan waar ik dat wou hebben. Ik wou geen seks hebben met haar.
Ze leek me niet gehoord te hebben. Haar vingers gleden in mijn boxer en streelden over mijn geslachtsdeel. Ik liet een geërgerde kreun horen.
"Violet stop, asjeblieft" zei ik nog.
"Ben stil Harry" mompelde ze terwijl ze gefocust bleef op het aftrekken van mijn geslachtsdeel. Ik voelde tranen in mijn ooghoeken prikken. Ik moest luider zeggen dat ik het niet wou.
"Violet ik wil geen seks met je" zei ik ietwat luider.
Ze keek op en lachte "en je dacht in deze staat van zijn nog dat je me tegen kon houden?"
Ik keek haar verstoord aan. Ik probeerde overeind te komen maar het lukte niet. Had ik simpelweg te veel wijn gedronken of zat er iets in die wijn?
"Violet hou op" zei ik nu met een trillende stem, mijn tranen over mijn wangen stromende.
"Jij hebt helemaal niks te zeggen! Je moet gehoorzamen! Je bent al zo vaak stout geweest en nu zul je boeten" zei ze met een duivelse blik in haar ogen.
Ik voelde hoe ze mijn handen vast nam en ze deze boven mijn hoofd hield. Ze nam een stuk tape van het nachtkastje. Wacht, lag die er net ook al? Was dit gepland?
Ze tapete mijn handen vast aan mekaar en aan de spijlen van het bed, waarna ze knipoogde. "Geen zorgen Harry, het is zo voorbij. Je zult er van genieten".
"Stop" smeekte ik huilend.
Het leek alsof ze me totaal niet hoorde. Ze begon weer met ruw aftrekken, volledig haar aandacht focussend op mijn lichaam in plaats van mij.
Toen ze eenmaal het punt bereikt had dat ze wou bereiken, trok ze zelf haar sweatpants en slipje uit en ging ze boven me hangen. Ze zette haar handen op mijn bovenlichaam en raakte met haar vagina het topje van mijn penis inmiddels.
Ik voelde hoe ze al ietwat nat was door alles wat ze al gedaan had. Mijn huilen werd wat luider. Ze gaf me een boze blik en al snel voelde ik een klap tegen mijn wang.
"Shut up!" zei ze luid. Ik keek haar geschrokken aan. Ze beet op haar lip en liet zichzelf zakken, waarna ze mijn penis begon te gebruiken voor haar eigen genot. Ze ging zelf op en neer. Haar greep rond mijn lichaam werd strakker. Ik voelde vingertoppen en nagels in mijn bovenlichaam drukken. Het deed enorm veel pijn. Ze liet kreunen van genot horen, die inmiddels mijn eigen gesnik overstemden. Ik had het punt bereikt waarop ik niets meer kon uitbrengen en enkel verdoofd toe kon kijken. Ik wou mijn ogen sluiten om het allemaal niet te zien, maar het lukte niet. Ik moest kijken.
Violet had een lustige blik in haar ogen. Haar lichaam ging op een ritme dat zij bepaald had. Mijn lichaam werd enkel gebruikt als instrument. Ik moest knipperen door de tranen die mijn zicht belemmerden.
Ze maakte het geheel wat ruwer, overduidelijk naar haar hoogtepunt toe werkende. Ik voelde hoe ze hier nat van werd en van genoot. De bewegingen gingen totaal niet stroef hier door, maar het gevoel was heel vies.
Toen ze eenmaal een luide kreun liet horen en haar hoofd achterover gooide, wist ik dat ze klaar was. Thank god.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen