Foto bij 38 - I know you're scared

Je wacht ongeduldig tot Bill wakker is en je belt. Voor je gevoel kruipt de tijd voorbij en je weet ook niet zo goed wat je nu zelf kan doen.
Maud: Hey bbe, wat doe je vanavond?
Sophia: Hey babe! Wijn om 7 uur? Ik ga wel langs de supermarkt
Maud: Topper! Tot straks x
Je zucht diep en kijkt op je horloge. Half 5. Je weet uit verhalen dat de tweeling tot laat kan slapen als ze een dag vrij zijn, maar dit is wel erg extreem... Aan de andere kant heb jij hem wakker gehouden vannacht door hem te bellen, dus mag je hem ook niet oordelen gezien het feit dat hij wat extra slaap pakt nu. Alleen zou je zo graag met hem willen praten nu over het artikel dat je moeder met je deelde. Je pakt je telefoon op en opent het artikel opnieuw.

Süßes Foto aufgetaucht: Hat Bill Kaulitz etwa eine Freundin?
Bill Kaulitz staat erom bekend zijn liefdesleven privé te houden, in tegenstelling tot zijn broer Tom Kaulitz en schoonzus Heidi Klum. Toch is de zanger van Tokio Hotel recent gespot met een knappe dame in een kleine stad in Nederland.

Het komt de laatste maanden vaker voor dat, wanneer Heidi en haar man Tom zich in het openbaar tonen, Bill zijn broer begeleidt. Nu lijken de rollen omgedraaid te zijn - op de foto is te zien hoe Bill lichtelijk geëmotioneerd afscheid van een dame neemt, terwijl Tom geduldig op zijn broertje wacht. Is deze dame de nieuwe vriendin van de zanger?

Op andere foto's is Bill te zien met dezelfde mystery-girl in een club in Eindhoven. Deze foto's zijn vermoedelijk genomen rond het optreden van de band in mei. Ze zijn die avond slechts dansend vastgelegd, maar wie weet wat er achter de hoteldeuren gebeurd is. Onduidelijk op dit moment is op ze elkaar in Eindhoven ontmoet hebben, of dat deze met de band meegereisd is.

Over het algemeen wordt er vanuit gegaan dat ze elkaar in Eindhoven hebben leren kennen, gezien Bill daarna alleen nog maar solo gespot is tot het einde van de toer. De twee zijn, volgens diverse bronnen, na afloop van de toer vaker samen gezien in de stad waar zij vermoedelijk woont. Houdt de zanger zijn liefje al twee maanden voor de wereld verborgen?

Wie deze mystery-girl ook is, zij is de eerste die in jaren de aandacht van de single Kaulitz heeft getrokken. Laten we hopen dat Bill snel bereid is om meer over haar en hun relatie te delen!


Gelukkig sta je niet herkenbaar op de foto's - behalve dan voor mensen die weten dat hij hier geweest is. Toch krijg je acuut last van iets wat je zelf altijd beschrijft als 'relatie-astma'. Een benauwd gevoel bij het idee dat je vast zit in een relatie. Terwijl jullie nog niet eens officieel in een relatie zitten. Hell, jullie zitten nog niet eens onofficieel in een relatie. Je krijgt gewoon een naar gevoel van het feit dat iedereen zich met jullie bemoeit, terwijl je zelf nog niet eens weet wat het is. Je trommelt ongeduldig op de tafel en besluit om een sigaret op te steken. Zodra je het eerste trekje van je sigaret neemt, hoor je je telefoon afgaan. Je sprint met sigaret en al terug naar binnen.
"Hallo?!"
"Hey," hoor je Bill aan de andere kant. Hij klinkt een beetje slaperig. Je loopt snel terug naar het balkon en gaat daar zitten.
"Did you just wake up?"
"Yeah, but I saw you asked me to call you as soon as I woke up, so here I am."
Je kan een kleine glimlach niet tegenhouden. "Thanks."
"What's wrong?"
"Uhm. Let me forward something to you." Met trillende handen stuur je het artikel naar hem door. "I have to say, I only understood most of the article because it is in German, but I think I understood enough."
"All right. Give me a second to read it."
Terwijl je wacht, rook je je sigaret op. Als je hem uitdrukt, grijp je gelijk je pakje van de tafel om een nieuwe sigaret te pakken. Als je jezelf hierop betrapt, zucht je diep; je bent zo'n stress-roker.
"What the fuck," hoor je zachtjes. Je neemt een trekje van je sigaret en wacht geduldig. "I didn't know you smoked this much."
"What?" antwoord je verbaasd. "How do you even..."
Uit verwarring kijk je op je heen en dan valt je blik op iemand beneden op straat. Iemand met een muts op, ondanks het feit dat het hartje zomer is, en een zonnebril. Iemand met een grote koffer naast zich. Iemand die hier dit weekend pas zou zijn: Bill!
Je gooit je sigaret in de asbak, je telefoon op het bankje op het balkon en je sprint naar beneden. Het kan je op dit moment niet eens meer interesseren dat jullie al in de roddelbladen staan, dat is een zorg voor later - hij is hier!

Reacties (2)

 • Shakespeare_

  Yesss! Hij is weer terug!

  5 maanden geleden
 • Luckey

  Oh my god!
  Dit is gewoon te lief!
  Bill is gewoon stiekem naar der toe gegaan!

  5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen