Foto bij 40 - It's such a beautiful night

Jullie blijven nog even naast elkaar op de bank zitten. Je kijkt op als Bill opnieuw in je hand knijpt.
"So, will you go out with me tonight? Dinner and maybe we can go tanzen?"
Je grinnikt. "Hm, I don't know.. Is this a date, mr. Kaulitz?"
"Only if you want it to be." Hij kijkt je afwachtend aan. Je doet alsof je er lang over na moet denken en zegt uiteindelijk: "It's a date!"

Ondanks dat jullie al vaker uiteten zijn geweest en al vaker uit zijn geweest, sta je besluiteloos voor de kast. Het is een date. Om één of andere reden maakt dat het zo veel moeilijker om een outfit te kiezen. Je laat je op bed vallen en pakt je telefoon op. Hij gaat amper over of er wordt al opgenomen.
"Hey babe!" gilt Sophia.
"Hey," lach je. "Waarom klink jij zo vrolijk?"
"Omdat ik net Bill aan de telefoon had."
"Huh?"
"Jup. En om heel eerlijk te zijn, ben ik wel een beetje teleurgesteld," zegt ze zogenaamd boos. Als je stil blijft, gaat ze verder: "Omdat ik van hem moest horen dat jullie straks op een date gaan, in plaats van van jou!"
"Oh. Nou, dat is wel waar ik voor belde," weet je uit te brengen. "Ik weet niet wat ik aan moet."
Ze schiet in de lach. "Nou, vooruit. Waar twijfel je tussen?"
"Geen idee." Je zucht. "Het is zo moeilijk om de perfecte date outfit te vinden als je met iemand op date gaat die drie weken in je huis heeft doorgebracht."
"Snap ik."
"Waarom belde Bill jou eigenlijk?" vraag je je hardop af.
"Vertel ik zo wel. Laten we eerst een outfit voor je verzinnen. Wat dacht je van dat zwarte jurkje wat je laatst gekocht hebt, toen we in Rotterdam waren?"
"Die zit in de was. Mijn standaard datenight-outfits vallen ook af, want ik wil niet dezelfde persoon zijn, als toen ik met Evan was."
Ze grinnikt. "Snap ik. Misschien het setje wat je gekocht hebt voor het Tokio Hotel concert?"
"Die heeft hij toch al gezien," klaag je.
"Je beseft wel dat het hem waarschijnlijk niks uitmaakt wat je aantrekt?"
"Soof! Daar heb ik toch niks aan. Ik kan toch moeilijk in m'n blote reet de deur uit."
Ze schiet in de lach. "Ik denk niet dat Bill dat zo erg zou vinden."
Je zucht. "We doen het rustig aan, oké."
Jullie nemen uiteindelijk bijna kledingstuk voor kledingstuk de inhoud van je kast door. Uiteindelijk besluit je een zwart spijkerrokje aan te trekken met daarop een okergeel off-shoulder shirtje met korte mouwen. Terwijl je je aankleedt, zet je de telefoon op speaker.
"Oké, nu de crisis averted is, moet jij me nog vertellen waarom Bill je belde."
"Hij vroeg of Roos en ik mee wilden gaan dansen later vanavond. Hij zei dat jij had laten vallen dat je eigenlijk met mij had afgesproken vanavond en hij voelde zich een beetje schuldig, omdat je voor hem moest afzeggen. Dus had hij bedacht dat we na het eten konden aansluiten. Alleen als jij dat ook goed vindt, natuurlijk!"
Je grijnst. "Ja, is goed. Gezellig!"

Er klinkt een klop op je slaapkamer deur en je werpt nog een laatste blik in de spiegel. Je hebt de outfit afgemaakt met een paar Dunk Sky High Nikes en subtiele make up. Je trekt nerveus aan het rokje en opent de deur. Bill staat aan de andere kant met een grote grijns. Hij draagt een zwarte skinny-jeans en een zwarte blouse. Toch word je aandacht vooral getrokken door de zwarte hoed op zijn hoofd. Als hij ziet dat je daarnaar staart, steekt hij verontschuldigend zijn handen in de lucht.
"Trying to stay incognito."
Hij steekt zijn hand naar je uit en die pak je aan. Je doet je best om je trillende knieën te verbergen - hoe kan het toch dat je hier nu zo zenuwachtig voor bent?! Jullie lopen samen naar de stad en gaan bij een lokale Italiaan op het terras zitten. Zodra jullie aan de praat raken, verdwijnen je zenuwen als water voor de zon. De klik, die jullie vanaf het begin af aan gehad hebben, lijkt sterker terug te komen dan hij was voordat Bill wegging. Na het eten blijven jullie nog even zitten voor een kop koffie. Hij staat op en komt aan jouw kant van de tafel zitten. Hij pakt onder de tafel je hand vast en je glimlacht.
"So, who's going to pay?" vraagt hij.
"Let's split," stel je voor. Hij knijpt in je hand en steekt zijn tong even naar je uit.
"I'm just teasing. Of course I'm paying. It's a date, remember."
Je glimlacht en knijpt zachtjes terug in zijn hand. Jullie drinken jullie koffie op en zodra hij betaalt heeft, gaan jullie verder. Als jullie aankomen bij het poppodium waar die avond een feestje is, zie je dat Sophia en Roos al buiten staan te wachten. Je ziet hoe ze druk samen bespreken dat jullie hand-in-hand lopen, alsof je dat niet doorhebt. Je grinnikt zachtjes en schudt je hoofd.
"Doing it again," hoor je Bill mompelen.
"Sorry," fluister je terug. "It's just Roos and Soof, they're discussing us - you can totally tell!"
Hij werpt een blik hun kant op en glimlacht ondeugend. "Let's give them something to discuss."
Hij drukt kort zijn lippen op die van jou en oh my god, waarom heb je je al die tijd tegen dit gevoel verzet?

Reacties (2)

 • Pineapple20

  Oh. My. God ❤️❤️

  6 maanden geleden
 • Luckey

  Hahaha geen idee waarom ze zich verzet heeft 😂
  Nu lekker dansen!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen