Foto bij 41 - Dancin' in the dark

Als je opkijkt, zie je hoe Roos en Sophia nog drukker in gesprek waren dan hiervoor. Je kijkt Bill met een glimlach aan en jullie lopen langzaam richting de ingang. Zodra de dames doorkrijgen dat jullie ze zien, stoppen ze met praten en zwaaien ze enthousiast. Jullie zwaaien lachend terug.
"Nailed it," mompelt Bill en hij drukt een kus op je wang. Een gelukzalige zucht verlaat je lippen. Nadat iedereen langs de garderobe is geweest, gaan jullie naar boven, waar het feest is.
Je haalt de eerste ronde drankjes en jullie lopen richting de rookruimte. Na een sigaretje, trekt Bill je enthousiast mee de dansvloer op. Je kan een grote grijns niet verbergen. Naast jullie gaan Sophia en Roos net zo uit hun dak.
Je hebt alleen maar oog voor Bill die avond. Ergens dringt het nog niet helemaal tot je door dat je met hem op een date bent. Hij kan op zijn beurt zijn ogen niet van jou afhouden en als jullie blikken elkaar kruizen, verschijnt er op allebei jullie gezichten een brede glimlach.

Als het Bill's beurt is om de volgende ronde drankjes te halen, loop jij alvast met de meiden richting de rookruimte.
"Oh my god," verzucht je. Je kijkt even snel rond, maar de rookruimte is leeg. "Ik ben op date met dé Bill Kaulitz!"
Sophia schiet in de lach. "I know!"
"Jullie zijn leuk samen," grinnikt Roos. Je kan een grijns niet van je gezicht krijgen. Je praat ze snel bij over hoe hij je verraste vanmiddag, over het eten en de koffie, maar vooral over hoe jullie het een kans willen geven. Wanneer je Bill aan ziet komen lopen met de drankjes, begin je snel over iets anders.
"...en nu heb ik dus nog geen stageschool voor volgend jaar," maak je je verzonnen verhaal af. Je pakt je drankje aan van Bill. "Thanks, babe."
Hij fronst. "Babe?"
"Sorry, that's what me and Soof always call each other. Wasn't thinking."
"Yeah I don't think I'm comfortable with you calling me babe," geeft hij lachend toe en je voelt je hoofd alweer rood kleuren. "Anyway, what were you talking about?"
"Oh, nothing special."
"Maud was just telling us that she hasn't found an internship for next year," legt Roos uit. Je kijkt haar lichtelijk geïrriteerd aan. Hier wilde je hem sowieso niet mee lastig vallen en al helemaal niet op jullie date.
"Ah, that sucks." Hij slaat een arm om je heen. "But I know you'll find something."
Je knikt en verbergt je gezicht tegen zijn borst. Het is nu sowieso niet het moment om het hierover te hebben. Jullie roken een sigaret en gaan weer terug de dansvloer op. Tijdens het dansen pakt Bill je hand vast en hij laat je een rondje draaien. Je schiet in de lach, wat hem alleen maar aanmoedigt om het nogmaals te doen. Hoe meer jij lacht, hoe vaker hij je in de rondte laat zwieren.
"Stop," weet je al lachend uit te brengen. "I'm getting dizzy!"
Zodra hij stopt, laat je jezelf tegen hem aanvallen. "Ooops! Sorry!"
Hij slaat zijn armen stevig om je heen. "I got you."
Als je weer enigszins stabiel op je benen staat, kijk je hem aan. Hij kijkt je recht in je ogen aan en je ziet zijn ogen twinkelen. Hij buigt langzaam voorover en je sluit je ogen. Hij drukt zijn lippen op die van jou en je legt je armen om zijn nek. Hij legt zijn handen op je heupen en trekt je dichter tegen hem aan. Je voelt hoe hij zijn mond opent en volgt zijn voorbeeld. Jouw tong vindt de zijne en jullie raken verwikkeld in het moment. Wanneer hij de zoen heeft afgerond, kijkt hij je verliefd aan.
"I really like you a lot," fluistert hij.
"Ditto," fluister je terug.
"Hey lovebirds!" klinkt het naast jullie. Je kijkt op. "We're leaving. What about you?"
"I think we're staying," antwoordt Bill en hij kijkt jou vragend aan. Je knikt. Je geeft Roos en Sophia een knuffel en zwaait nog even naar ze als ze de dansvloer afdansen.

Het begint al licht te worden buiten, als Bill en jij richting huis gaan. Hij slaat een arm om je heen en jij stopt je hand in zijn kontzak. Je knijpt zachtjes in zijn bil.
"Hey!" protesteert hij. Je grinnikt.
"I don't know what you're talking about."
Hij kijkt je met toegeknepen ogen aan. "I'll keep my eye on you."
"Just the way I like it."
Jullie lopen terug naar jouw huis. In plaats van tot aan de voordeur, loopt hij tot aan je slaapkamerdeur mee. Als jullie daar aankomen, pakt hij je beide handen vast.
"I had a great time tonight."
"So did I."
Hij buigt nog één keer naar je toe en kust je. "Sleep tight, beauty."
"Sleep well, Billchen."
Hij glimlacht. "Now that you can call me."

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te leuk is dit !

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen