Foto bij 44 - Time for you and me

Omdat je niet gelijk reageert, begint hij direct te ratelen: "Okay, that was a stupid question. Please, pretend I didn't say that. Let me take it back. Please, let me take it back. Of course, you don't want that. Maybe it is way too soon and we said we would take it slow and then I ask you this and now -"
"Ssst," onderbreek je hem met een grote grijns. Zo lijkt hij tenminste weer de Bill die je kent. Je knijpt zachtjes in zijn hand en slaat verlegen je ogen neer. "I would love to."
"You would?" Je kijkt op en hij lijkt oprecht verbaasd.
"Of course I would! I'm done trying to hide my feelings for you," hoor je jezelf toegeven. Een ondeugende grijns van oor tot oor vult zijn gezicht.
"Okay, Kaulitz, calm your panties," voeg je daar lachend aan toe. "I still want to take it slow."
Hij schiet in de lach. "Did you just tell me to calm my panties?"
Je knikt langzaam. Hij kijkt je met toegeknepen ogen aan. "You know, one day I'll get you."
"I just agreed to being your girlfriend," zeg je onschuldig. "What more do you want?"
Hij begint weer als een malloot te grijnzen en je kan niet anders dan mee lachen. Hij verstrengelt zijn hand met die van jou. "So what did you wanna ask?"
"I really don't wanna ask now," mompel je. "I don't wanna ruin our night."
Hij blijft je vragend aankijken. "You know, one of these days you'll realise that you can't get away with bringing stuff up and then not telling me."
"I just.. I was wondering.. Well not wondering, because I don't really want you to, but I know you have to.."
"I have to?"
"Leave," zeg je bijna onhoorbaar. Hij zucht diep en knijpt zachtjes in je hand.
"Let's not talk about that tonight."

Als jullie die avond hand-in-hand terug naar jouw appartement lopen, heb je het gevoel dat je over de wolken zweeft. Je bent de vriendin van Bill Kaulitz. Jij bent de vriendin van Bill Kaulitz. Je kijkt vanuit je ooghoeken naar hem en ziet dat hij nog steeds een grijns van oor tot oor heeft. Een gelukzalige zucht verlaat je mond. Bill hoort dat en kijkt je aan. Met een twinkeling in zijn ogen buigt hij jouw kant op. Hij drukt zijn lippen tegen die van jou en je slaat je armen om zijn nek. Hij trekt je dicht tegen zich aan.
"I can get used to this," fluistert hij, nadat hij de zoen heeft afgerond. Je knikt en drukt opnieuw jouw lippen op de zijne. "So could I."
Eenmaal thuis aangekomen, loopt hij vrijwel direct door naar de logeerkamer. Je blijft even verward in de gang staan, maar schiet in de lach als je ziet hoe hij met een koffer, waar hij duidelijk zo snel mogelijk de belangrijkste spullen ingepropt heeft, de kamer weer uit komt. Zonder verder wat te zeggen, loopt hij door de slaapkamer in en gooit de koffer op bed.
"That's better," glimlacht hij, terwijl hij zich naar je omdraait. "Movienight in bed?"
"Sounds like a plan."

Terwijl Bill nog snel een douche pakt voordat jullie in bed kruipen, scroll jij afwezig door je Facebook feed. Er staat niks bijzonders op, maar je moet toch iets doen om een beetje tijd te doden. Uiteindelijk sluit je de app af en open je je contacten. Je verandert Bill's naam naar Bill <3. Dat hoort er wel een beetje bij nu, bedenk je met een glimlach.
Maud: Ik moet je iets vertellen.
Mama: Vertel...
Maud: Ik heb met Bill gepraat.
Mama: Heh? Wanneer??
Maud: Long story short - hij was hier gisteren ineens als verrassing en ik weet vrij zeker dat er nu wel iets is.
Mama: ?????
Maud: We komen net terug van onze derde date.
Mama: Wat leuk! Ik hoor het nog wel van je.
Maud: Ja, ik bel je morgen wel even. Of misschien dat we nog een keer langskomen van de week.
Mama: Prima!
Je legt je telefoon weg en pakt de afstandsbediening van de tv in de slaapkamer. Je browset een beetje door de films, terwijl je wacht tot Bill onder de douche vandaan komt. Dat wachten wordt beloond: hij komt in slechts een handdoek gekleed de kamer in.
"I didn't think this through," geeft hij zachtjes toe. Je grijnst enkel en werpt hem zijn pyjamabroek toe. Hij vist zelf een boxer uit de koffer en loopt terug naar de badkamer. Hij komt al snel terug, in zijn pyjamabroek deze keer. Je staat op om hem het bed in te laten stappen en kruipt dan tegen hem aan.
"Which movie do you wanna watch?" vraag je hem. Hij haalt zijn schouders op. Je schiet door de 'now trending' titels heen.
"Oh, let's watch Christopher Robin," stelt hij voor. Je grijnst en klikt de film aan. Zelfs heb je deze film ook nog niet gezien en je schaamt je rot als je een klein traantje wegpinkt. Gelukkig is Bill te gefocust op de film om dat mee te krijgen. Als de film is afgelopen, zet je de tv uit.
"I knew when I met you, an adventure was going to happen," fluistert hij. Je glimlacht en geeft hem een kus. "Sweet dreams, Billchen."

Reacties (2)

  • DreamMachine

    Ahhwwww super snel weer verder!!!!(flower)

    1 jaar geleden
  • Luckey

    Dit is gewoon te lief !!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen