[center]. . . [center]

Juice had haar gekust.
      Dat was het enige wat de hele tijd door haar hoofd bleef spoken. Was hij toch op haar verliefd? Nee – hij had haar verteld van niet. Maar waarom had hij het dan gedaan? Puur om Esai te sarren? De twee probeerden zich in te houden, maar ze kreeg hun steken onder water heus wel mee.
      Ze dacht terug aan hoe haar lichaam gereageerd had toen Juice zijn lippen tegen die van haar had gedrukt. Het was anders dan wanneer ze Esai kuste; dan waren er allerlei warme explosies in haar buik en wist ze soms heel even niet meer waar ze was. Maar haar lippen hadden wel getinteld, en in haar buik was wel iets kleins geweest wat kriebelde.
      Terwijl ze eraan terugdacht, bewoog ze onbewust haar hand weer naar haar hals en streek langs de gouden veertjes van de ketting. Het was zo’n mooi cadeau geweest. De ketting van Esai vond ze ook heel mooi, maar die van Juice… Dat was misschien wel het mooiste wat ze ooit had gekregen en dat het een replica van een Maya-heerseres was, vond ze supergaaf.
      De bel ging. Jamie liep naar de deur toe en liet Daphne binnen. De andere gasten waren even geleden al binnengedruppeld. Dat had haar opgelucht; nu hadden Esai en Juice anderen om mee te praten. Ze had de twee prospects van de verschillende clubs al met elkaar zien te praten, die leken hun geschillen makkelijker naast zich neer te kunnen leggen dan de andere twee bikers.
      ‘Hoi liefje.’ Daphne begroette haar met een grote glimlach en drukte toen haar lippen tegen die van Jamie. ‘Gefeliciteerd!’
      Ze knipperde verbijsterd met haar ogen. Dat was al de tweede vandaag. Was dat een soort gebruik in Charming waar ze nooit van geweten had? Het zorgde er wel voor dat ze zich iets minder druk maakte om de kus met Juice – misschien had dat dan ook wel niets betekend. Nu kon ze hem in elk geval weer aankijken en hoefde ze zich niet schuldig te voelen tegenover Esai en Daphne.
      Samen met Daphne keerde ze terug naar de woonkamer.
      ‘Wat wil je voor taart?’ vroeg Jamie. ‘Ik heb kersen, appel en slagroom!’
      ‘Doe maar een klein stukje kersen, ik ben een beetje op de kilo’s aan het letten.’
      ‘Waarom?’ vroeg Jamie met grote ogen. Daphne had een figuur om jaloers op te zijn.
      Daphnes blik gleed even over Jamies jurkje. Ze zei verder niets, maar iets gaf haar het gevoel alsof Daphne vond dat zij ook wel een paar kilootjes kwijt kon.
      Jamie keerde zich naar de keuken, sneed een dun plakje taart voor Daphne af en nam zelf toch ook maar de helft van wat ze anders had genomen. De taartjes wiebelden op de schoteltjes toen ze naar de woonkamer liep. Daphne was tussen Juice en Esai in gaan zitten, waar ze eigenlijk net nog zelf had gezeten. Ze overwoog om er een stoel bij te schuiven, maar Esai gebaarde al met zijn ogen naar zijn schoot.
      Met een glimlach liet Jamie zich daar op neer zakken. Esai’s armen gleden om haar heen en hij drukte een kus tegen haar schouder.
      ‘Oh, mijn cadeautje!’ Daphne reikte in haar handtas en trok er een langwerpig pakketje uit. ‘Iets wat elke meid zou moeten hebben. Zeker als de jongens op een run zijn.’ Ze gaf haar een samenzweerderige knipoog.
      Jamie wist niet zo goed wat ze daarmee bedoelde, maar glimlachte alleen kleintjes en pakte het cadeautje aan. Voorzichtig maakte ze het open, er kwam een paars doosje uit. Ze draaide het nieuwsgierig om. Op de bank naast die van haar hoorde ze Kevin grinniken, die iets in Shanty’s oor fluisterde, die hem vervolgens een mep verkocht.
      Jamie keek naar het plaatje. Haar wangen begonnen te gloeien toen ze zag dat het een vibrator was. Haar mond voelde plotseling droog, ze had geen idee hoe ze hierop moest reageren. Schichtig keek ze opzij. Er lag een glimlach om Daphnes lippen die minder vriendelijk leek dan die van net.
      ‘Uhm, bedankt,’ mompelde ze. ‘Denk ik.’
      Ze had het gevoel dat iedereen naar haar keek en wilde dat ze in een berg kussen kon wegkruipen. Even voelde ze weer Esai’s lippen tegen haar schouder. Zijn hand gleed van haar knie naar de binnenkant van haar dij, een klein stukje onder haar jurkje. De vingertoppen van zijn andere hand streken over haar buik.
      ‘Daar kunnen we best leuke dingen mee doen.’ Zijn adem voelde heet in haar nek en er ging een rilling door haar heen. Hitte verzamelde zich in haar onderbuik en omdat ze niet zo goed wist wat ze ermee moest, boog ze haar hoofd en keek ze verlegen naar haar cadeautje.

[center]. . . [center]

Daphne grijnsde toen ze zag hoe ongemakkelijk Jamie zich voelde door het cadeautje. Degenen op de andere bank verdreven de stilte echter al weer gauw door met elkaar te praten. Ze kon Juice’ ogen in de zijkant van haar hoofd voelen branden.
      Ja – ze had geweten dat hij het geen leuk cadeau zou vinden. Maar dat kon haar niet schelen. Hij had haar opgedragen om Jamies vriendje te versieren, dus ze vond best dat zij ook een lolletje mocht hebben vandaag.
      Nu ze Esai had gezien vond ze dat niet echt een ramp; het was een mooie jongen. Veel te knap voor iemand als Jamie, ze begreep maar niet hoe ze het voor elkaar kreeg om niet alleen Juice’ aandacht te trekken, maar ook die van de Mayan prins. Als het even kon, wilde ze ervoor zorgen dat Jamie na vanavond in geen van tweeën nog interesse had.
      Haar plannetje vroeg om geduld, vooral omdat Esai en Jamie zo onderhand aan elkaar geplakt zaten. Haar eigen vriend toonde overigens bijzonder weinig genegenheid. Het frustreerde haar dat hij haar alleen maar gebruikte om ervoor te zorgen dat Esai gedumpt werd, maar ze hield zich voor dat zij uiteindelijk ook kreeg wat ze wilde: Juice. Nadat Jamie had besloten hem nooit meer te willen zien.
      Na bijna een uur ging Jamie bij haar studiegenootjes zitten. Esai en de andere Mayan ging op het balkon een peuk roken en toen ze daarmee klaar waren, hield ze Esai staande voordat hij weer kon gaan zitten.
      ‘Hé,’ zei ze met haar allerliefste glimlach. ‘Volgens mij hebben wij ons niet aan elkaar voorgesteld. Ik ben Daphne.’
      ‘Esai,’ antwoordde hij, terwijl hij haar de hand schudde. ‘Maar dat wist je vast al.’
      Haar vingertoppen gleden even over de rug van zijn hand toen ze hem weer losliet. Ze wilde hem alleen een beetje opwarmen, waarschijnlijk had hij nog wel een paar drankjes nodig voordat zijn remmingen een beetje verdwenen.
      Daphne was een makkelijke prater en een nog grotere flirt, dus ze kletste over van alles en nog wat tegen Esai, lachte om zijn grapjes en keek hem steeds iets langer aan dan nodig was of raakte hem aan als ze tegen hem praatte. Tegelijkertijd zorgde ze ervoor dat ze zo’n houding aannam dat haar vormen goed uitkwamen en tot haar tevredenheid zag ze dat zijn ogen af en toe naar haar decolleté dwaalden. Al die kerels waren ook hetzelfde.
      Haar schaarse kleding was in elk geval genoeg om zijn aandacht vast te houden, want hij keerde niet terug naar zijn vriend of naar Jamie. Wel dwaalden zijn ogen af en toe naar zijn vriendin af. Daphne vroeg zich af wat er in zijn hoofd omging. Schaamde hij zich voor de gedachten die hij had? Voor het verlangen dat hij voor een andere vrouw voelde? Want Daphne kon in zijn ogen zien dat hij dat deed.
      Haar eigen blik ging even naar Juice, die met Sack in gesprek was. Hij keek tevreden, er kon zelfs een veelbetekenend glimlachje vanaf die haar vertelde dat hij haar vannacht goed zou verwennen. Haar bekkenbodemspieren trokken samen bij de gedachte, waardoor haar blik ietsje wellustiger was toen ze Esai weer in zijn blauwe ogen aankeek. Ze beet op haar lip, leunde naar hem toe en fluisterde: ‘Ga je mee naar het balkon?’
      Zijn ogen schoten weer even naar Jamie. Toch knikte hij. ‘Ja, best.’
      Ze liepen door de deur naar buiten toe. Haar vingers tintelden – eigenlijk wilde ze wel met hem naar bed. Zeker voordat Jamie dat gedaan had.
      ‘Dus… Je bent nu drie weken samen toch met Jamie toch?’ vroeg ze terwijl ze tegen de balustrade leunde. ‘Maar ik ken jongens als jij… Het moet vast moeilijk zijn om te wachten. En dan is het ook nog zo’n preuts ding…’ Ze hield haar hoofd scheef. ‘Veel verder dan knuffelen gaat het vast niet hè?’
      Esai zei niets. Er lag een broeierige blik in zijn ogen. Ze legde een hand op zijn buik en leunde naar hem toe, haar vingertoppen net boven zijn broekband. ‘Heb je niet zin om even één avond lekker los te gaan? Je vriendinnetje hoeft het nooit te weten.’ Haar hand gleed naar beneden, over zijn kruis. Haar aanraking zorgde ervoor dat hij hard begon te worden en ze grijnsde zelfingenomen. ‘Al de dingen die ik met je kan doen,’ fluisterde ze in zijn oor, waarna ze hem in zijn nek kuste. ‘Dingen waar zij pas over járen in geoefend is.’ Ze beet in zijn vlees en drukte haar lichaam dichter tegen de zijne aan. ‘Ik weet dat je me wilt. Ik vóél dat je me wilt.’
      Ze keek naar hem op. Zwijgend staarde hij op haar neer. Hij kon haar niet veel langer meer weerstaan, ze wist het zeker. Ze leunde naar hem toe, wilde haar lippen tegen die van hem drukken.
      Net voor dat gebeurde, greep hij haar plotseling bij haar keel en kneep haar strot dicht. Daphnes ogen puilden uit. Hij bracht zijn gezicht vlak bij het hare.
      ‘Denk je dat ik achterlijk ben?’ gromde hij. ‘Dat ik niet doorheb dat Juice zijn hoer op me afstuurt?’
      Daphne begon in paniek te raken toen hij haar keel dicht bleef knijpen. Er lag een donkere blik in zijn ogen, eentje die haar bang maakte. Hij zou haar toch niet vermoorden, hier op het balkon?
      ‘Esai?’ klonk het kleintjes achter hen. ‘Wat – wat ben je aan het doen?’
      Hij liet haar los. Daphne hoestte en zoog de zuurstof haar longen in. Het duizelde haar. Ze keek om, zag dat Jamie in de deuropening stond. Juice stond ernaast. Die had vast gehoopt hen hier nu zoenend aan te treffen.
      ‘Vraag het je lieve huisgenoot maar,’ antwoordde Esai grimmig. ‘Die draagt z’n hoer op om me te verleiden in de hoop dat ik vreemdga.’ Hij snoof en keek Juice aan, die bleek was geworden. ‘Maar we hebben niet allemaal zo’n goedkope smaak als jij. Zelfs als ik stomdronken ben zou ik die stoephoer nog niet voor een engel als Jamie in ruilen.’

Reacties (4)

 • Long

  Awh ook al vind ik Daphne niet heel aardig, die woorden van Esai verdiend ze nou ook weer niet...

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Oei, wel hulde voor Esai

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Oei, wel hulde voor Esai

  1 jaar geleden
 • Poppy

  Oei best fokt op voor Daphne dat laatste!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen