De weken gingen snel. Harry had zijn laatste opdracht uitgevoerd wat niet goed is afgelopen. Carlo was overleden en volgen Harry was je weet wel weer terug gekeerd wat ik meteen geloofde toen ik het hoorde. Het was alweer de laatste dag van jaar 4.

Bo heb je alles vroeg Denise. Ja ik heb alles. Mooi dan kunnen we gaan zij Hermelien. We liepen naar beneden richting de grote zaal. Draco kwam naar me toe lopen en kuste me. Ook goedemorgen zij ik. Goedemorgen schoonheid zij Draco en ik bloosde. En zin om op vakantie te gaan vroeg Draco terwijl we naar de tafel liepen om te gaan ontbijten. Ja heel veel zin in zij ik lachend. Waar gaan jullie ook alweer op vakantie vroeg Denise. Griekeland zij ik met een big smile. Oh leuk ben ik nog nooit geweest. Het is prachtig zij Draco. Ik moest lachen we gingen eigenlijk elk jaar maar helaas gaat dat niet meer. Maar nu eindelijk weer wel zij Draco. Gaat Remy ook mee of niet vroeg Denise. Nee die gaat iets doen met Jeffrey, George en Fred. Oh oke. We gingen aan tafel zitten en iedereen moest naar ze eigen afdeling tafel. Ik zie je straks wel weer zij Draco en hij gaf me een kus op me wang. Hij is nog elke dag helemaal in love met je he Bo zij Denise. Ja ik kan het nog steeds niet geloven.

Professor Perkamentus zij nog wat ding over wat er allemaal was gebuurt en nieuws over Carlos dat hij heel erg gemist gaat worden. Het was tijd om afscheid te gaan nemen van de 2 andere scholen. Victor liep richting Hermelien en gaf der een kus waar iedereen bij was. Ron werd rood van woede. Hij zij ons gedag en liep met een groep vrienden weg. Omg Hermelien zij Denise. Sorry zij Hermelien. Hoef je geen sorry voor te zeggen zij ik. Wat heeft die je gegeven vroeg ik. Een brief den ik. Oh romantisch zij Denise. Hermelien en ik keken elkaar aan en schoten in de lach. Ja dat is romantisch ik heb geen vriendje vindt dat gewoon lief en zo dat hij dat aan je geeft. Het is ook heel lief maar beetje klef zij Hermelien.

We liepen richting de trein. Schatjee horde ik achter me. Ik zie jullie wel zo zij ik tegen Hermelien, Denise Ron en Harry. Kom je zo bij mij zitten vroeg Draco. Je kan ook voor een keer bij mij zitten samen met iedereen. Nee want daar zit potter en dat wil ik niet. Dan weet je dat ik bij me vriend ga zitten Draco zij ik. Ja maar. Ja maar wat. Wil graag dat je bij mij zit. Lieverd ik zie je de hele vakantie ik zie hun iet de hele vakantie. Ja oke zij Draco. We kwamen aan bij de trein en draco zoende me. Ik zie je dan straks wel weer ja. Is goed zij ik en liep naar de cabine waar iedereen zat.

Ik ging zitten en we begonnen gelijk te praten wanneer we elkaar weer zullen zien. Na een lang rit naar huis kwamen we aan op het station. Ik ga jullie missen zij ik en ik gaf Hermelien en Denise een knuffel. Ik jullie ook zijden Denise en Hermelien te gelijk. Ik liep richting Ron en Harry gaf hun ook een knuffel ik ga jullie ook missen hoor zij ik lachend. Ja tuurlijk zij Ron. Ik jou ook Bo zij Harry. Ik liep weg samen met Draco Remy en Jeffrey. Ik zag na een hele lange tijd me moeder weer en gaf der een knuffel en na eindelijk 4 jaar stond me vader achter me moeder ik kon mijn ogen niet geloven. Ik rende naar me vader en ik gaf hem een knuffel samen met Remy. Wat heb ik je gemist zij ik. Ik jou ook Bo zij Matt. En jou natuurlijk ook Reem. Hoe komt het dat je vrij bent zij Remy. Dat komt nog wel zij Matt.

Na 3 dagen thuis te zijn en weer bij me vader te zijn ging ik samen met familie Malfidus mee op een geweldige vakantie naar Griekenland voor 2 weken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen