Het was een paar dagen laten en we zaten met ze allen aan tafel. Bo ik heb een vraagje aan je vroeg Remus. Ja natuurlijk meneer Lupos. Hoe zit het tussen jou en de familie Malfidus. Oh niet weer hoor Remus zij Sirius. Nee maakt niet uit en ik keek naar Remy en die knikte. Mmm ik ken ze al zins me geboorte wat voor jullie niet normaal is bij hun is voor mij doodnormaal zij ik met een lachje. En ja ik kende Bellatrix ook en ik was haar alles naast haar eigen dochter. Ja dat is helemaal waar zij Remy. Bo was hij kleine heksje haar kleine dooddoener en ja we wisten toen niet wat dat betekende maar Bella had het voor zich dat Bo één van de beste dooddoeners zou worden uit de geschiedenis dat ze één van de beste zwadderaars zou zijn. Dat is even wat anders geworden zij Remus. Ja heel anders en ik weet zeker als ze erachter komt dat ik geen zwadderaar ben en geen dooddoener ga worden vermoord ze me. Nee dat gaat niet geburen zij Sirius. En hoe zit het tussen jou en Draco. Ja goed hoe zo wilt u dat weten. Oh Remus laat dat meisje ze is jong en verlieft en ook al is het met Draco die jongen is tot over ze oren verlieft op Bo. En de familie Malfidus zou nooit wat tegen Bo doen ze is als een dochter voor hun. Ik keek mevrouw Wemel aan. Dank u wel. Is goed lieverd. Ik weet wel waar jullie op uit zijn maar dat meisje gaat niet spioneren voor jullie bij die familie. Nee dat wouden we helemaal niet vragen zij Remus en die keek gelijk naar Sirius en Arthur. Kom op ga lekker naar boven en ga lekker je ding doen Denise Hermelien en Ginny zitten op je te wachten boven. Ik ging naar oven en besprak alles met iedereen.

Vrijdag was aangebroken en Harry zou dezen ochtend bij ons aan komen. Waarom is die er nog niet zij Ron geïrriteerd. Hij komt wel zij Hermelien. We horden de deur opengaan. De deur ging open en Hermelien vloog Harry aan en gaf hem een knuffel. Ook fijn om jou weer te zien Hermelien. Iedereen gaf Harry een knuffel. We gingen naar beneden voor het ontbijt en we hadden het over waarom iedereen hier was. We hadden het over van alles wat er allemaal gaan de is en dat er misschien weer een oorlog aan zal komen. Ik wil mee vechten zij Harry gelijk. Nee nee jij hij is veelste jong. Ik vecht ook mee zij ik gelijk. Bo zij Remy gelijk. Nee niets Bo Reem ik vecht mee met Harry en dat moet iedereen doen. Nee jullie zijn veelste jong zij mevrouw Wemel. Maar Molly ze willen vechten Harry helpen ons helpen. Nee gesprek is voorbij eten en er niet meer over hebben.

We waren weer een paar dagen verder en we waren aangekomen op het paron. We zaten in de trein en we hadden het er over wat de laate paar dagen allemaal gebuurt was. Er werd op de deur geklopt en ik zag dat het Draco was. Alle gezichten vertrokken toen ze Draco zagen staan. Ik ben zo terug. Wat is er vroeg ik. Ik wou even weten hoe het met je ging heb je na de vakantie niet meer gezien of gesproken gaat alles wel goed. Ja gaat goed. Mooi zo en Draco kuste me. Ik ga weer even bij ze zitten als je het niet erg vind ik zie je straks ik gaf hem een kus terug en liep terug naar de wagon. Wat moest die vroeg Jeffrey. Hij wou weten hoe het met me ging meer niet. Oke zij Jeffrey. Niemand zij meer wat. We kwamen aan op Zwijnstein en gingen gelijk naar de grote zaal en ik zag de ergste persoon op aarden aan de tafel van de leraren zitten. Wie is dat vroeg Denise. Remy en ik stonden naast elkaar en keken boos voor ons. Dorothea Omber zij de we tegelijk. De heks die mijn moeder heeft ontslagen voor niets en ons door een hell heb laten gaan. Wat doet ze hier zo vroeg Remy. Dat horen we zo wel zij ik en we gingen aan tafel. We kregen te horen dat Omber onze nieuwe leraar was voor verweer tegen de Zwarte Kunsten zou worden en ik was heel boos. Onze eerste les van het nieuwejaar was verweer tegen de Zwarte Kunsten en ik wist dat er wat zou gaan geburen in die les. We kwamen aan en ik ging naast Hermelien zitten. Zo iedereen dit zij jullie nieuwe boeken. Ik deed me boek open en ik zag gelijk dat dit niet goed was. Professor riep ik. Eerst je hand opsteken mevrouw Draak. Ik stak me hand op. Ja zij ze heel lief waar ik van moet kotsten. Wat is dit voor onzin boek. Iedereen was gelijk stil. Onzin boek nou mevrouw Draak dit is geen onzin boek. Wat is het dan. Een goed nieuw leer boek. Jullie gaan alles daar uit leren en niets uitoefenen. Maar er staat alleen in hoe iemand je kan aanvallen niet hoe je je zelf kan verdedigen. Dat is de bedoeling mevrouw Draak denk je nou echt dat ik jullie wat laat uit oefenen. Nou dat is wel handig als je een schouwer wilt worden of als je aangevallen wordt. Je heb gelijk Bo zij Harry. Hoe moeten we inderdaad wat leren als het niet eens in het boek staat zij Harry. Na blijven allebei. Nee zij ik. Ze werd rood van woeden en ik ook. Nee nee hoe durf je tegen me in te gaan. Bo doe nou niet zij Hermelien. Oh ja echt wel zij ik. Ik blijf niet na om iets achtelijks zo als dit. Ik vraag alleen wat u wordt boos en dan moet ik na blijven omdat ik wat vraag en omdat ik iets raar vind. Ik blijf niet na. -10 punten voor Griffoendor. Hoe dan we hebben niet eens punten zij ik lachend. En ze werd nog bozer. Ik ga we even op de gang staan kan u even afkoelen en dan gaan we in dat achtelijke boek verder lezen ja zij ik en ik stond op en liep weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen