2x15 American Lion Unleashed Songs

Halsey – Castle
Mikky Echo – Time
Natasha Blume – Black Sea
OneRepublic – Rescue Me
Overview
Title: American Lion Unleashed
Release Date: 16 December 2019
Episode: 15 / 23
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note:
Er is nog 1 episode die ik speciaal op 30 december nog release, om het goed te maken voor volgende week:)En dat is dan de laatste van het jaar.

WinterDawn

Terug van hun welverdiende vakantie, hebben beide heren geen dag om te rusten. Zowel Max als Jax moeten naar Milton Keynes. “Kan ik je even spreken Jax?”, Christian komt tussen beide coureurs als ze aan hun lunchtafel met Jake en Nola zitten. “Sure?”, heel even kijkt hij naar Nola of zij hier iets vanaf weet, echter schudt zij verbaasd met haar hoofd.
Eenmaal bij zijn kantoor aangekomen, neemt Christian plaats op zijn stoel achter zijn bureau. “Neem gerust plaats, het is niks ernstigs.”, glimlacht hij eens terwijl Jax nog altijd voorzichtig op zijn stoel gaat zitten. Heel even tikt Christian los op zijn toetsenbord voor hij hem eerst serieus aan kijkt. “I don’t know what the fuck your problem is, but there’s one thing you should know: Next year I’ll be unstoppable in my new car! A new Bull’s getting in the house, which means another year for you to work even harder than before since there won’t be a chance to win easily again now. Think before you post things that are not your concerning, learn to deal with the changes. Don’t like it? Then I know what you should do next, quit the sports! Had a nice holiday btw, thanks for asking! To the ones that actually care about me as a driver: See you around next weekend in Monza:P.”
Het is heel even stil voor Christian in de lach schiet. “That was damn genius! We vinden het fijn dat je van tevoren ons op de hoogte hebt gebracht van je post. Onze telefoon staat sindsdien roodgloeiend. Net als Max, begin je een coureur te worden die een aantal beginnen te vrezen. Welkom bij Red Bull trouwens, ondanks dat het pas voor volgend seizoen is.”

Als de meest nieuwsgierige kinderen in de wereld, zitten er twee paar ogen zielig te kijken naar de deur waar Jax naar binnen is gelopen. “Wat als?”, maar voor Max z’n zin nog kan afmaken, gaat de deur met een vaart open waar niemand op verdacht is. Daar komen beide mannen lachend naar buiten. “Wat kijken jullie zielig.”, begint Christian maar zowel Nola als Max lachen die opmerken beschaamd weg.
Terug in het hotel als het avond is, heeft Jax zich teruggetrokken in zijn eigen hotelkamer. Vanavond hebben ze met alle coureurs een diner in het restaurant. Dat betekent niet alleen dat hij niet kan klieren met Max in het bijzijn van Nola en Daniel, maar ook Lewis zal erbij aanwezig zijn. Sinds zijn comeback met zijn Instagram post, heeft de Brit ‘m bij elke drivers briefing genegeerd en nog eens een aantal opmerkingen gemaakt om duidelijk te maken dat hij het niet eens is met een bepaald coureur genaamd Jax Hunter. In het begin lachte enkele coureurs nog om het geklaag van de Brit, maar inmiddels komt hij bij bijna alle anderen ook de neusgaten uit.
De warme stralen van de douche zijn verdwenen in koude stralen en zijn rug heeft inmiddels de koude muur weten te vinden wat hem terug op aarde brengt. Zijn ogen kan hij amper openhouden van het stromende water, als hij ineens die twee handen over zijn lichaam voelt gaan. Meteen schieten zijn ogen open, maar als hij die twee blauw-grijsachtige ogen ziet, wordt hij meteen rustig vanbinnen. “Als ik je zo op moet komen halen zoals je er nu bij staat, neem ik die tweede douche voor lief!”, is de grijnzende blik die hij krijgt toegeworpen van Max.

Eenmaal beneden heeft Max plaats genomen aan de linkerzijde van Daniel en Jax aan de rechterzijde. Lewis zit aan de compleet andere kant van de tafel. Omdat alle drie de coureurs zo enorm close zijn met elkaar, ondanks dat ze allemaal nog voor verschillende teams rijden, is ook Daniel op de hoogte van alles wat er speelt. Net als het hoofdgerecht geserveerd wordt, begint Lewis te klagen over die ene coureur die nooit in de Formule 1 had mogen komen. Jax kan het niet laten om het aan te horen, met name om te weten wat de anderen eraan gaan doen. Maar er gebeurt weinig dan alleen maar het geklaag van de Brit. Max lijkt het niet door te hebben omdat hij in gesprek is met Lando over hun Sim Race die volgend weekend plaats zullen vinden. De Amerikaan knijpt zijn vuisten steeds verder dicht en zijn kaken steeds verder op elkaar, als Daniel door krijgt wat er gaande is en bemoedigend een hand op de knie legt van zijn buurman. “Let it go, let him be, please. You know he won’t be in F1 any longer if he keeps up the attitude like that.”, probeert de Australiër hem gerust te stellen, maar Jax heeft het met de Brit gehad. Of zoals hij het in Amerika zou zeggen “I’m completely done with that prick!”.

Kwaad staat hij op en slaat hij met zijn rechtervuist zo hard op tafel dat al het servies rondom hem heen staat te trillen op de tafel. Zijn ademhaling is zwaar en de aderen in zijn nek zijn duidelijk zichtbaar. Iedereen is stil, zelfs Lewis. Nooit hebben ze Jax zo kwaad gezien, zelfs Max niet. Nola die op een afstand zit, kijkt met grote ogen van Jake naar Christian naar Daniel naar Max en uiteindelijk belanden ze op Jax.
“De volgende keer als je problemen hebt met mij, doe je dat persoonlijk en recht in mijn gezicht! Ik ben klaar met het geklaag dat ik hier niet in de sport hoor. Als je ook maar enigszins mijn weg naar mijn plek bij Toro Rosso hebt gevolgd, weet je wat ik ervoor op heb moeten geven!” Kwaad loopt hij op Lewis af. “Oh, just so you know.”, klinkt het voor hij de vork uit de handen van de Brit trekt. “Ik had meer respect verwacht van een coureur die zelf homoseksueel is.” Voor iemand ook maar iets kan zeggen, slaat Jax de vork met heel wat geweld en kracht verbogen op het bord wat daarna in stukken breekt. “Prick.”, sist hij nog eens voor hij de eetzaal uitloopt en direct de sportzaal met boks zakken in gaat om zich daaropaf te reageren. Wat de Amerikaan niet meer mee krijgt, is het gejuich van iedereen in de zaal dat Lewis terecht gezet is. Voor ze het weten, stormt ook Lewis weg. Direct sprint Angela Cullen - Lewis zijn alles - achter hem aan, zoals altijd.

Inmiddels heeft Jax zijn shirt ergens achter zich op de grond weten te gooien als hij nog altijd bezig is met afreageren. De Nederlander heeft al overal naar hem gezocht, na zich te excuseren van het diner, maar weet hem nergens te vinden. “Hij is in de sportzaal. Wees voorzichtig. He’s mad as hell.”, verteld een appje van Nola op zijn scherm.
Eenmaal binnen, valt te zien hoe kwaad Jax inderdaad is. Met een lichte grijns loopt de Red Bull coureur op een muur af voor hij ertegenaan gaat leunen en na enkele minuten het gegrom aan te horen, de Toro Rosso coureur onderbreekt. “Weet je, dat als je kwaad bent, je ontzettend hot bent! Like, no joke!”, speels bijt Max eens op zijn lip.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen