Op verzoek is de inhoud van dit hoofdstuk dan eindelijk aan het licht gekomen haha

Ik bleef maar nadenken over alles dat überhaupt aan Harry was gerelateerd. Maar ook over alles wat aan Liam en Jamie gerelateerd was. Mijn geheugen bleef de hele tijd terug gaan naar één specifiek moment vóór het ongeluk. Het was de avond waarop we ons allemaal terug getrokken hadden in een kroeg.
Ik had zeer verstandig gekozen voor een avondje frisdrank, maar dat hield de rest natuurlijk niet tegen om voor cocktails en bier te gaan.
Nu ik zelf nuchter was viel het me ook pas op hoe dronken de rest leek zodra ze een paar drankjes gedronken hadden.
Het was nu of nooit om eens de vraag te stellen die me al een tijdje bezig hield. Een vraag waarvan ik het antwoord vaker met Harry besprak maar waar we beide niet echt het juiste antwoord op wisten.
"Liam en Jamie, leg jullie lovestory eens uit" zei ik speels.
Jamie verslikte zich spontaan in zijn drinken en Gemma begon te grinniken.
"W-wat wil je weten?" vroeg Jamie onhandig grinnikend, voordat hij nog wat grote slokken van zijn bier nam.
"Oh kom op, dit is een leuk verhaal" zei Liam met een grote grijns op zijn gezicht. De bierblos op zijn wangen was goed zichtbaar.
Jamie keek naar Liam en giechelde ook even. Iets wat ik hem normaal nooit zag doen.
"Oké dan mag jij het vertellen" spoorde Jamie aan.
"Het begon allemaal toen Louis ineens vrijwel nooit meer op de campus overnachtte" begon Liam.
Ik grinnikte en legde mijn hoofd tegen Harry's schouder. Harry liet zijn hand liefkozend over mijn bovenbeen glijden. Gemma en Lottie keken ons beide wetend aan. Als die twee nog geen gehele trouwdag aan het plannen waren, wist ik het ook niet meer.
"Jamie was zeer goed in stille hints droppen. Hij had eigenlijk altijd wel hulp nodig bij het studeren of vroeg gewoon om samen een serie te kijken. Vaak eindigde de avond met een paar biertjes. Door de biertjes raakte we beide wel in een soepelere stemming" begon Liam.
Jamie keek glimlachend toe terwijl Liam het verhaal vertelde.
"Toen begonnen we ons wel eens af te vragen waarom Louis liever bij Harry thuis was" ging Liam verder.
Jamie keek me even ietwat schuldbewust aan. Harry's hand kneep verlangend in mijn bovenbeen. Hij was overduidelijk in een kleffe stemming. Dat was hij wel vaker, maar alcohol stimuleerde dat alleen maar meer. Dat we vanavond seks zouden hebben was een gegeven inmiddels.
"We vroegen ons af hoe het was om in een relatie te zijn met een man. Het had een aantal afspraakjes nodig en zeker een aantal biertjes, maar uiteindelijk besloten we gezamenlijk te kijken hoe het voelde om een man te kussen. Gewoon voor één keer".
Lottie grinnikte "dat is cute".
Jamie en Liam glimlachten beiden even. "In eerste instantie was het eenmalig. Er was veel alcohol in betrokken. We hadden ons beide weer gefocust op de film die we aan het kijken waren, maar het was duidelijk dat we beide geen concentratie hier voor hadden. Op een bepaald moment zijn we beide in slaap gesukkeld. Dat zorgde de volgende dag wel voor wat ophef" vertelde Liam verder.
Jamie grinnikte "dat ik schrok de volgende ochtend was een understatement".
"We hebben elkaar een aantal dagen actief ontlopen.. Maar Jamie had ineens weer hulp nodig bij het studeren" zei Liam lachend en hoofdschuddend.
Jamie keek beschaamd naar zijn drankje, met een subtiele glimlach.
"Toen we uiteindelijk aan het studeren waren, kuste Jamie me opnieuw. Op dat moment escaleerde het flink. We waren nu niet meer eenmalig aan het proberen. Blijkbaar waren we beide al aan het denken aan de kus de dagen daarvoor en verlangden we beide naar meer" eindigde Liam.
"Dus eigenlijk is het een goed ding dat Louis nu bij mij verblijft?" vroeg Harry plagend.
"Eigenlijk wel. Anders was dit nooit gebeurd" gaf Jamie toe.
Ik glimlachte naar Harry en kreeg een kusje op mijn lippen gedrukt.
"Wie had dat gedacht" zei Harry zacht tegen me, een fonkel in zijn hoopvolle ogen. Ik glimlachte tevreden terwijl ik met mijn vingers over zijn hand ging. Ik kon niet wachten tot we vanavond samen de liefde konden bedrijven.

De herinnering liet nog meer tranen over mijn wangen stromen. Ik sloot iedere keer mijn ogen om niets meer te zien van mijn huidige situatie, maar de flashbacks kwamen dan juist terug. Ik ging Harry missen en ik wist echt niet hoe ik daar mee om moest gaan. Die man die zo verlangend in mijn bovenbeen kneep en waar ik op het eind van de avond seks mee had, was er niet meer.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen