Hallo allemaal!

Voor ik overga naar het tweede deel van Paperweight, wil ik toch even de tijd nemen om jullie allemaal te bedanken. Ik schaam me rot dat het vier jaar (!) heeft geduurd voor ik dit verhaal heb kunnen afwerken en volledig activeren. Het is ongelooflijk dat ik zoveel trouwe lezers heb die het samen met mij volgehouden hebben tot het einde. Ook toen het soms wat moeilijker ging met het verhaal, bleven jullie geduldig en enthousiast. Jullie kunnen niet geloven wat de kudo's, abo's, reacties, bladwijzers en alle uren van jullie tijd hebben betekend voor mij. Elke keer opnieuw was het zo ontroerend om jullie commentaar te kunnen lezen; het herinnerde me eraan dat ik voor een publiek schreef.

Het is ONWERKELIJK dat ik dit verhaal mag afsluiten met bijna 300 abo's en haast 3000 kudo's, waarvan bijna 1000 dit jaar alleen. W.A.U.W. Die cijfers zien maakt me sprakeloos, en ik weet niet goed waar ik al die steun aan heb verdiend. Ik kan onmogelijk beschrijven hoe vaak jullie mijn dag op die manier hebben gemaakt. Quizlet en deze story zijn op die manier altijd een manier voor mij geweest om te ontspannen en te ontsnappen. Zonder de positieve, veilige, steunende omgeving waar jullie voor gezorgd hebben, zou ik dat nooit gekund hebben. Jullie zijn werkelijk de besten!

Na mijn vorige verhaal had ik het gevoel dat ik nooit meer zo gehecht zou zijn aan een verhaal als dat, tot ik daadwerkelijk aan Paperweight begon. Ik kan me geen leven meer inbeelden zonder Lily en Harry. Elke dag denk ik wel aan een nieuwe potentiële scène of verhaallijn. Daarom kan ik ook niet wachten om te beginnen met het tweede deel! Het zal Angel Dust heten en beginnen op 1 januari. Het is in de vorm van een andere story (de informatie en de link volgt in het hoofdstuk hierna), dus als je wilt, kan je je daar gaan abonneren (maar zeker geen verplichting).

Dan rest me enkel nog om jullie een laatste keer te overstelpen met dank en liefde. Zonder jullie zou ik waarschijnlijk nooit zo enthousiast geworden zijn over deze story en Haly. Net zoals de vorige keer is het wat moeilijk om specifieke namen te noemen, maar een speciale virtuele knuffel aan iedereen die geregeld reageerde, kudo's gaf, privéberichten stuurde en me bleef stimuleren (I notice y'all).

In de toekomst keer ik ongetwijfeld nog eens terug naar dit verhaal om de (vele) schoonheidsfoutjes die vooral in de eerste hoofdstukken zitten te fiksen. Momenteel ga ik me echter focussen op Angel Dust en het voorlopig nog volledig denkbeeldige derde deel dat er hopelijk ook ooit komt.

Oké, ik ben uitgepraat, byeeeeeeee.
(En dankjewel)

Prettige feestdagen en tot volgend jaar!
(En nog eens dankjewel)

Peace. Out.
(En nog eens extra dankjewel)

xxx

Reacties (10)

 • Magicsongzz

  Bedankt voor het schrijven van dit prachtige verhaal ❤️ De enige reden waarom ik nog af en toe op Quizlet kijk! Wees maar zeker dat ik nog zal blijven kijken, want deel 2 ga ik zeker ook lezen!!

  2 jaar geleden
 • Emperor

  Bedankt voor het schrijven van dit verhaal! Echt super geschreven.(H)Ik ben echt reuze benieuwd naar deel 2.:D

  2 jaar geleden
 • sannn

  Heel erg bedankt voor dit fantastische verhaal! Ik werd elke keer blij als ik zag dat er een nieuw hoofdstuk werd geplaatst. Ik wens je heel veel succes met het schrijven van Angel Dust! 😘

  Alvast fijne feestdagen!

  2 jaar geleden
 • NicoleStyles

  OMg die naam voor het volgende deel GE-WEL-DIG!
  IK heb zo enorm genoten van dit verhaal en liep ik soms wat achter met lezen haha heb ik er zoveel plezier aan beleefd!
  Ik ben zoo blij dat het verder gaat en dat jezelf ook nog steeds plezier hebt om dit te doen!
  Fijne feestdagen en tot volgend jaar!(yeah)

  2 jaar geleden
 • Smexy

  Ook jij bedankt voor het schrijven van dit verhaal. Wat heb ik me mee geleefd en kan niet wachten om Angel Dust te lezen en te zien wat je allemaal nog in gedachten hebt. Veel succes en tot volgend jaar. x

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen