Professor Anderling was het volkomen met me een dat we niets gaan leren en dat ze zelf ook niets heeft met Omber maar dat ik niet zo tegen professor Omber mag doen en dat ik me excuses moet gaan aan bieden en moet na blijven. Dus je moet toch terug om je excuses aan te bieden en dan moet je alsnog na blijven zij Hermelien. Ja en dat wil ik dus echt niet dus loop alsjeblieft mee. Ik loop mee maar blijf bij de deur staan. Oke dank je wel. Ik liep nar binnen en klopte op der kantoordeur. Binnen riep ze en ik deed de deur open en liep naar binnen. Ho mevrouw Draak waar kan ik u mee helpen. Ik kom mijn excuses aan bieden voor mijn gedrag en dat ik kom na blijven als u dat ook wilt. Excuses aan vaart en ja je blijft zeker na 1 maand lang en dat gaat vandaag geburen. Een maand. Ja mevrouw Draak een maand. Ik zie je na het eten hier boven zelfde tijd als meneer Potter. Ik goed half 7 ziet u mij hier zo elke avond voor een maand lang van maandag tot vrijdag en ik draaide me om. Nee nee mevrouw Draak in het weekend ook dan om 12 uur. Is goed zie ik u dan ook professor en ik liep weg.

Na het eten liep ik gelijk naar het kantoor van Professor Omber. Goedenavond mevrouw Draak. Goedenavond professor zij ik en ging zitten. Ze gaf me een veer. Ik heb een veer professor. Met deze hoef je geen inkt te gebruiken die jij gebruikt wel. Nee professor ik heb ook zo’n mooie veer en haalde uit mijn tas een zwarte veer. Goed zo mevrouw Draak. Wat moet ik gaan schrijven Professor. Je mag gaan schrijven ik mag niet liegen. Hoe veel keer vroeg ik. Tot dat ik het zeg. Is goed en begon met schrijven.na een tijdje ging me hand pijn doen het leek net of er iemand met een mes in zat te krassen. Ik keek naar me hand en die werd rood en het ging steeds pijne doen tot er kwam te staan ik mag niet liegen en ik werd letterlijk rood van woeden en keer er boos aan. Is er iets vroeg Omber ik schudden me haar die weer de normale kleur kreeg. Nee mevrouw en ik ging verder. Na er 3 uur gezeten te hebben mocht ik gaan met een pijnlijke hand. Ik renden snel naar de afdeling. Zo hoe was na blijven vroeg Ron lachend en ik werd rood. Ik vraag al niets meer. Sorry sorry bedoelde het niet zo. Harry kwam achter me aan. Waar was jij dan vroeg ik aan Harry. Ik zat op kantoor van Omber en jij dan vroeg Harry. Klaslokaal heb je niet gezien. Dat is wat ze wil zij Harry. Kan ik je even onder vier ogen spreken vroeg ik aan Harry. Ja natuurlijk wat is er. We liepen weg. Harry heb jij dit ook en ik liet me hand zien. Ja zij Harry. Waarom doet ze dat. Om ons te straffen wat we hebben gezegd. Nou fijn ik kon der wel vermoorden toen ze dat deed. Snap ik zij Harry. We mogen het tegen niemand zeggen anders zijn wij weer de boosdoeners zij Harry. Komt goed zij ik. En liep richting de slaapzaal.

Niet veel later kwamen Hermelien en Denise naar binnen. Wat was dat allemaal met Harry vroeg Hermelien. Oh niets bijzonders vragen hoe lang hij moet na blijven en wat hij moest schrijven. Beide hetzelfde. Wat moest je schrijven dan vroeg Denise. Ik mag niet liegen en je weet wel waarom toch. Over dat boek en Hermelien gooide het op bed. Ja natuurlijk gaat het daar over zij ik. Ik vind het ook niets maar we moeten het er mee doen zij Denise. Ik vind het ook niets zij Hermelien. Ik ga slapen heb last van me had van het schrijven. Is goed wij gaan ook. We deden het licht uit en gingen slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen