We waren el weer een paar weken verder en het werd ouder en was vandaag gelukkig me laatste dag nablijven. Heb op me hand nu ik mag niet liegen staan wat niet meer weg gaat ze maakt het elke dag opnieuw open als het net een beetje dicht gaat.

Ik liep richting omber toen Denise en Hermelien er aan kwamen. Bo je moet toch wat zeggen. Van wat zij ik. Van je hand en Hemelien pakte me hand en liet me wond zien. Nee echt niet dan kom ik helemaal in de problemen dan word ik straks door die trut van school gegooid mooi niet ze verzint toch wel wat dat ik het bij me zelf gedaan heeft. Het is me laatste avond en dan ben ik klaar. Weet Draco het al vroeg Denise. Nee zij ik hij is het met Omber eens we hebben ruzie gehad. Zeg er wat van laat het zien. Dat heeft geen zin. Ja wel Bo hij is verliefd op je dan zegt die het tegen ze vader en zijn wij van der af. Als Narsissa er achterom al helemaal. Komt goed zij ik. Ik ga naar die heks voor dat ik te laat ben ik renden richting het klaslokaal.

Na het na blijven met veel pijn in me hand ging ik naar de slaapzaal. Ik moet het tegen hem zeggen bedacht ik me ik doe het morgen is het vrijdag dan wilt die na de lezen toch wat gaan doen den ik, ik zeg het morgen tegen hem zij ik in me zelf en ik ging slapen.

Na de 5 uur lezen hebben we vrij en ik ging richting de les van Draco. Hey zij Draco. Kan ik je even spreken zij ik. Ja natuurlijk we liepen richting een banje wat in de gang stond en we gingen zitten. Wat is er. Het gaat niet zo goed he. Zeg dat wel jij wilt het maar niet eens worden met wat Omber wilt en wat ik wil het is goed wat ze doet Bo echt waar. Ik keek hem boos aan. Oh vind jij wat ze doet allemaal goed. Ik liet me hand zien dit vind jij dus ook goed wat ze doet bij me bij andere die na blijven. Draco keek naar me hand. En vind je dit wel goed. Ik mag niet liegen staat er nou ik lieg niet op dit moment Draco het is een heks een echte feeks waar jij na staat te glimlachen. Bo dit heb jij zelf veroorzaakt dan moet je het met der eens zijn dan gebuurt dat niet zij Draco. Dus je bent het nog met der eens ook en je vindt het goed dat ze dit heeft gedaan bij me zij ik boos en werd rood. Ja eigenlijk wel en als je je aansluit bij ons gebuurt dat niet. Aansluit bij jullie ben je niet goed is je hooft of zo wous dan je bent. Je vindt dit allemaal goed ik ben er helemaal klaar mee. Met wat zij Draco. Draco jij wilt je aansluiten aan de verkeerde kant je weet al jaren dat ik een schauwer wil worden en want doe jij je neemt het van me af en vind het allemaal goed ben er klaar mee met dit en met ons. Dag Draco en ik draaide me om en liep weg en ik wist het hij is veranderd hij is Draco niet meer.

Ik liep richting het zwerkbal veld en ging zitten en keek naar de training van zwadderig en zag Jeffrey. Hij zwaaide naar me en ik zwaaide terug en ik moest huilen uit het niets en hij kwam naar me toe. Wat is er aan de hand vroeg die. Dat weet je denk ik al Draco is een klootzak is. Ja dat die zeker en ik moest lachen. Wat heeft die gedaan Bo. Hij zij dat ik het verdiende en dat die het eens is met Omber. Dat je wat verdiende. Ik liet me hand zien. Heeft zij dat gedaan zij Jeffrey boos. Ja. En dat vindt hij goed dat je dat verdient. Ja zij ik. Ik vermoord hem dat klote jong. Nee nee dat hoeft ook weer niet het is klaar tussen ons ben er klaar mee. Mooi zo gelukkig en hij sloeg een arm om me heen. Haal die gore potten van der af van der Waal horde ik. Draco rot op man. Nee met jou praat ik later wel denk je dat je zo tegen me kan praten waar iedereen bij staat. Oh nog een grote bek hebben ook. Ik vermoord je Malfidus en Jeffrey gaf hem een stoot op ze gezicht. Dat is voor hoe je al jaren tegen me doet. En hij gaf nog een klap uit en deze is voor hoe je met Bo bent omgegaan. Jeffrey hou maar op hij verdient het niet eens. Nee en hij verdient jou al helemaal niet. Dat is zeker waar zij Remy die opeens achter ons stonden. Malfidus oprotten en gouw ben je helemaal zat zij Remy. Kom mee Bo en Jeffrey trok me mee en hij ging op ze bezem zitten en ik ging bij hem achterop zitten. Je maak een vergissing Bo horde ik en hele grote vergissing je komt bij me terug hoe dan ook dat is voorbestemd. Niet naar hem luister zij Jeffrey en me vlogen weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen