Waar wil je heen vroeg Jeffrey. Ik wees op een witten deur daar zo zij ik. En Jeffrey begon met landen. Waarom wil je hier zo stoppen dit ken ik helemaal niet zij Jeffrey. Kom nou maar even alleen zijn zij ik geen mensen om ons heen niets moet jou nog even spreken. Oke en hij bleef staan. Niet hier zo. Ik pakte me toverstaf en wees op de deurknop en hij ging open zonder dat ik wat zij. Hoe deed je dat. Magie zij ik lachend en ik liep naar binnen en Jeffrey volgde me. Bo voor je wat zegt ik wou je nooit samen zien met hem zo kan je het weer zien hoe die tegen je doet hij was niet verlieft op je echt niet. Oh nee maar jij wel zeker. Ja ik wel. Waarom vroeg je me dan niet mee naar het bal maar ging je wel met Patty Park he en nu niet gaan zeggen heb je meegevraagd bedoel op de manier hoe je het aan me vroeg. En dan op het feest kom naar me toe vroeg me om met je te dansen maar nee dat deed je ook niet je keek alleen maar boos naar me meer deed je niet. En hoe je daarna tegen me deed als je echt verlieft op me bent deed je niet zo tegen me dan kwam je naar me toe en zeg je er wat van want daarvoor had je ook altijd zon grote bek. Jeffrey kwam dichterbij en hij kuste me opeens. Ik wou me van hem af duwen maar het voelde goed heel goed. Hij tilde me op en deed me benen om hem heen en ik voelde dat die ging zitten. Ik deinsde terug. Heey waarom doe je dat nou weer. Jeff dit is niet goed helemaal niet goed. Ja wel Bo en hij pakte me hand vast. Dit is wel goed ik wou dat al bij je doen toen ik je voor het eerst zag en hij stond op en kwam tegen over me staan. Nee nee. Jaa jaa. Jeff en Remy dan die doet je wat aan als die het weet. Dan hoef die het toch niet te weten nog niet in iedergaval. Wat dat wij wat hebben zij ik. Ja zij Jeffrey. Maar we hebben niets zij ik. Nog niet zij Jeffrey. En dan wil je het geheimhouden voor je beste vriend. Ja als dat moet wel. Oke is goed niemand mag wat weten. Is goed maar hoe lang. Tot dat ik van school ben. Dat duurt nog 2 jaar. Ja en jij bent dan al 2 jaar van school we zien elkaar toch dan alleen in de vakanties. Ja jammer genoeg wel en Jeffrey kwam dichterbij staan en zoende me. Wat was dat een geweldig gevoel geen gevoel wat ik had bij Draco veel beter.

Na dat we de helen middag daar hadden gezeten liep Jeffrey mee naar de afdeling. Ik zie je straks bij het eten ja. Ja is goed en hij gaf me een kus op me wang. Ik liep naar binnen en Hermelien en Denise liepen gelijk naar me toe. Bo wat is er gebuurt vroeg Denise. Wat bedoel je zij ik. Wat bedoel tussen jou en Draco. Oh dat is over zij ik en liep door naar boven. Over zij Hermelien. Hoe komt dat nou weer. Hij vindt het normaal wat Omber doet en wat ze heeft gedaan op me hand is allemaal normaal vindt hij en ik totaal niet. Nee dat snap ik zij Denise. En hoe die tegen me deed op het zwerkbalveld. Je horde dat Jeffrey nogal tekeer ging tegen Draco zij Hermelien. Ja die was het zo zat hoe die tegen me deed. Ik liet me hand zien en vertelede wat Draco had gezegd die was kwaad hij riep gelijk ik vermoord hem. Is ook niet zo raar hou vind je leuk Bo zij Denise. Ja dat weet ik we hebben het er over gehad maar wil het niet en wil Remy geen pijn doen met dat ik met ze vriend heb en het is net uit met Draco. Ja kan ik begrijpen zij Denise. Maar het is wel weer beter tussen jullie toch zij Hermelie. Ja gelukkig wel veel beter en ik moest glimlachen.

Tijdens het eten zag ik dat Draco boos naar mij en naar Jeffrey keek en ik zag dat Jeffrey ze ogen niet van me af kon houden en ik die van mij ook niet naar hem. Wat was dit een topgevoel en ik wist dat het alleen maar beter ging worden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen