Foto bij Dining thirty five

Ik kijk in de spiegel naar Harry. Hij ligt op bed naar mij te kijken terwijl ik mezelf aan het opmaken ben voor vanavond. Ik ga vanavond uiteten met Naomi, Eleanor en Laure. Ik heb er enorm veel zin in, ik heb ze een tijdje niet gezien. De reden daarvan is dat ik een tijd nodig heb gehad om aan mezelf te werken. De afgelopen drie maanden zijn heftig voor me geweest. Het verwerken van alles wat er die dag in het ziekenhuis is gebeurd was heel moeilijk. Het feit dat ik een vrij gesloten persoon ben en mezelf altijd groot probeer te houden hielp ook niet mee. Het is iets wat ik van huis uit heb mee gekregen. Het is belangrijk om sterk te zijn en om de buitenwereld te laten zien hoe sterk je bent. Huilen en ongelukkig zijn doe je in je veilige omgeving. Hoewel Harry honderd procent mijn veilige omgeving is, durfde ik zelfs bij hem niet altijd me compleet bloot te leggen.
Na een goed gesprek met Harry, 3,5 maand geleden zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter is om hulp voor mij te zoeken. Iemand die compleet los staat van ons en de gehele situatie.
We zijn samen gaan zoeken naar een goede optie en hebben uiteindelijk een therapeut gevonden waarbij ik me veilig en op mijn gemak voel. Het was zeker enorm moeilijk om mezelf zo ver te krijgen om überhaupt hulp te zoeken en om me volledig bloot te geven aan iemand, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen.
Niet alleen voor mijzelf maar ook in mijn relatie met Harry. In de gesprekken met mijn therapeut kwam ik er zelfs achter dat een van de dingen die ik nog steeds bij me droeg, het feit was dat Harry mij heeft bedrogen.
Je bent daar letterlijk van weggegaan, zoals mijn therapeut altijd tegen me zei. Je bent weggegaan en hebt het verdrongen, er nooit meer bij stil gestaan en geprobeerd het te vergeten.
Doordat ik zo erg aan mezelf heb gewerkt merk ik dat er meer communicatie is ontstaan tussen mij en Harry. Harry durft meer dingen tegen mij te zeggen en ik andersom tegen hem.
''Wil je dat ik je wegbreng babe?'' vraagt Harry om mijn gedachten te verbreken. Ik kijk hem via de spiegel aan en glimlach. ''Dat lijkt me fijn..'' zeg ik terwijl ik mijn mascara pak en een laatste laagje aanbreng. Zodra ik klaar ben ga ik wat naar achteren zitten en bekijk ik mijn make up eens goed. Ik glimlach tevreden en draai me om naar Harry.
''Mag ik zo weg babe..?'' glimlach ik en kijk hem vragend aan. Hij kijkt me van top tot teen aan. ''Alleen als je een andere outfitaantrekt.'' grapt hij.
Ik moet lachen en sta op. ''Na-ah..'' grinnik ik en loop naar hem toe. Ik ga naast hem op bed zitten en neem zijn gezicht tussen mijn handen. ''Was ook een grapje.. Al ben ik kind of jaloers dat je zo uiteten gaat met je vriendinnen en ik niet tegenover je kan zitten en de hele avond naar je kan kijken.'' grijnst hij.
Hij draait een pluk haar om zijn vinger. ''Hmm, dan gaan wij morgen uiteten en trek ik nog wat mooiers aan.'' grijns ik.
Ik druk een zachte kus op zijn lippen. ''Hm, dat klinkt als een heel goed idee love..'' glimlacht hij en drukt zijn lippen tegen de mijne aan.
Hij gaat wat omhoog zitten en trekt mij meer naar zich toe. Zijn hand legt hij op mijn onderrug terwijl hij me zacht begint te zoenen. Ik voel kriebels door mijn lijf gieren. ''Stop it you.'' grijns ik tegen zijn lippen. ''Anders wil ik niet meer weg.''
Hij begint te lachen en laat mijn lippen los. Hij legt zijn voorhoofd tegen de mijne aan en grijnst. ''Vooruit dan..'' zegt hij.
Ik glimlach en kijk toe hoe hij opstaat en zijn hand uitsteekt. ''Come on. Schoenen aan, dan ga ik je wegbrengen.'' zegt hij. Ik pak zijn hand aan en sta op. Ik loop met hem naar beneden toe en schuif in mijn zwarte hakken.
Harry pakt mijn jasje van de kapstok en houdt hem voor me. ''My lady...'' zegt hij met een deftig accent. Ik begin te lachen en steek mijn armen door de mouwen heen waarna ik mijn jas aantrek.
Harry pakt zijn sleutels van het plankje af en pakt mijn hand vast terwijl we samen naar de auto lopen. Ik stap in en klik mijn gordel vast terwijl Harry de auto start en van de oprit afrijd.
Na een kwartiertje rijden parkeert hij de auto. ''Dus, daar zijn we dan..'' grijnst hij. Ik kijk hem aan.
''Dankjewel voor het afzetten babe.'' zeg ik en druk een paar kusjes op zijn lippen. ''Graag gedaan, veel plezier love.'' glimlacht hij. Ik knik en glimlach. ''I will...'' zeg ik glimlachend. We knuffelen elkaar nog en geven elkaar nog een kus.
''Ik zie je vanavond babe. Ik maak het niet laat..'' Harry grijnst en knipoogt. ''Ik zie je wel verschijnen...'' zegt hij en drukt een kus op mijn wang. ''Bye...'' glimlach ik en stap dan uit. Ik zwaai nog naar hem terwijl hij wegrijd en kijk hem na.
Ik draai me om en loop dan naar binnen toe waar iemand bij de deur mij opwacht. ''Hi, mijn vriendinnen zijn er geloof ik al.. Jess.'' zeg ik. De man knikt glimlachend. ''Volg mij maar..'' glimlacht hij. ''Kan ik uw jas aannemen?'' vraagt hij.
Ik knik glimlachend en trek mijn jas uit die ik aan hem aangeef. Hij hangt mijn jas op een hanger en zet hem weg waarna ik hem volg door het restaurant. ik heb enorm veel zin om mijn meiden weer te zien. Ik heb ze gemist.
Ik frons even als de ober richting gesloten gordijnen loopt. ''Waar neem je mee naartoe?'' lach ik nerveus. Hij moet lachen. ''Niet naar een enge plek, wees gerust.'' lacht hij geruststellend. Hij steekt zijn arm uit. ''We hebben een aparte ruimte voor u gereserveerd, u mag doorlopen.'' zegt hij.
Ik kijk hem even verbaasd aan. ''Okee..'' glimlach ik voorzichtig. Wat is dit? Dit doen we normaal nooit.. Ik open de gordijnen en mijn ogen worden groot als ik zie hoeveel mensen er zijn. ''SURPRISEEEEE!'' wordt er hard geroepen. Ik kijk met grote ogen rond en sla mijn handen voor mijn mond.
Alles is versierd met slingers en ballonnen en er hangen grote letter ballonnen.
Mijn nichtjes, Laure, Eleanor en Naomi, Gemma en Anne staan er en zijn allemaal aan het filmen.
''WELKOM OP JE VRIJGEZELLENFEEST BABE!'' roept Naomi die enthousiast op me af komt lopen en me een sjerp en een kroon aanreikt. Ik moet lachen en pak ze aan. Ik doe ze om en omhels Naomi. ''Jullie stiekemerds!'' lach ik nog steeds in shock terwijl ik alles even laat bezinken. ''Het is zo enorm mooi versierd....'' grijns ik breed. ''Jup, en ik zal je zeggen.. Harry was hier helemaal van op de hoogte.'' knipoogt ze. Ik schud lachend mijn hoofd.
''Jullie zijn echt erg...'' grijns ik terwijl ik iedereen afga om ze te omhelzen. ''Tijd voor champagne! Op je laatste avondje helemaal uit je dak gaan Jess...'' grijnst Naomi terwijl ze me een glas in mijn handen duwt. Ik moet lachen. ''Ohgod.. Ik zei nog wel, ik maak het niet laat vanavond..'' grinnik ik.
Naomi lacht. ''Oh yes we will!!'' lacht ze. ''Cheers to the bride!!'' roept Eleanor enthousiast terwijl ze haar glas omhoog houdt.

- Jeetje, ik had toch gedacht dat ik eerder had kunnen uploaden. Na alle stress van het verhuizen etc. had ik gedacht dat er wat meer rust zou komen, echter liep dat even anders. Maar hoewel het even geleden was heb ik dit hoofdstuk toch binnen 20 minuten helemaal uitgetypt! I missed writing <3

Hoop dat jullie de story nog steeds leuk vinden en hem willen blijven lezen. because i missed it & i missed you! And.... it's almost wedding timeee! Dat is denk ik mijn meest favoriete hoofdstuk van deel twee!! <3 -

Reacties (1)

 • xGadiot

  Wat een goed en leuk verhaal!:)(Ben gisteravond begonnen en ben nu 'uitgelezen' haha)
  Je schrijft echt heel prettig en ik krijg weer instant fangirl-feelings naar Harry

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Wat super leuk en lief om te horen!! Dankjewel <3
   Super leuk dat je reageert! Hoop dat je de komende hoofdstukken ook leuk vind!:)
   Hihi ja ik krijg met het schrijven zelf ook heavy Harry fangirl feelings! Heb je de nieuwe videoclip van Falling al gezien? I love ittt <3

   1 jaar geleden
  • xGadiot

   Jazeker, net gekeken! Ik vond hem echt heel mooi! Heel puur, zonder te veel poespas zeg maar

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Same!! I love it🥰

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen