Foto bij 39.

Weer een nieuw hoofdstuk! Onwijs bedankt voor de reacties, motiveert echt om door te schrijven <3 Fijne dag allemaal!
"Nee, want ik heb veel te veel zin in jou," zegt Lana, voordat ze een tongzoen begint.
Julian maakt een goedkeurend geluidje. "I like that," zegt hij, terwijl hij speels één wenkbrauw optrekt.
Voor ze het weet, belanden ze in één van de wildste sekspartijen die Lana ooit heeft meegemaakt. Het is maar goed dat er verder niemand thuis is, want ze hoort zichzelf geluiden maken waarvan ze niet wist dat ze ze uit kon brengen. Ze vergeet haar omgeving compleet. Het enige wat nog telt is hoe Julian haar aanraakt, hoe hij ruikt, hoe hij voelt, hoe hij haar alle controle laat verliezen. Zijn handen zijn overal, net als zijn tong. Ze laat haar handen over zijn sterke armspieren glijden, en over zijn duidelijk zichtbare buikspieren. Zijn lichaam is zó sexy en opwindend... Al haar zintuigen worden maximaal geprikkeld en ze laat zich helemaal gaan. Ze wil Julian, alles van hem. Dit voelt goed, zo goed...

Na afloop liggen ze hijgend in elkaars armen.
"Wauw, dat was... intens," zegt Lana.
Julian zegt niets. Lana doet even haar ogen dicht, nog nagenietend van net. Dan voelt ze hoe Julian haar voorzichtig optilt en naast zich neerlegt, op haar zij, en vervolgens zelf naast haar komt liggen, naar haar toegedraaid. Ze houdt haar ogen dicht en zucht zachtjes, stiekem toch wel vermoeid.
"Lana?" Onmiddellijk opent ze haar ogen, verrast door de serieuze ondertoon in zijn stem.
"Ja?" Ze kijkt recht in zijn bruine ogen. Hij steunt met zijn hoofd op zijn elleboog en lijkt te zoeken naar de juiste woorden.
"Ik... ik wilde zeggen dat ik echt blij ben dat ik je heb leren kennen. Natuurlijk in supervreemde omstandigheden, maar toch. En ik ben heel trots op hoe je het allemaal doet, hoe moedig je bent en hoe vrolijk je je gedraagt. Je geeft je dromen niet op en blijft ervoor vechten. En daarmee inspireer je mij ook, want ik probeer echt een beter persoon te zijn sinds we samen zijn." Lana ziet dat zijn ogen vochtig worden terwijl hij praat, en voelt zelf een traan over haar wang glijden. Ze wil haar mond open doen om iets te zeggen, maar hij gaat verder. "En... en ik wilde zeggen dat ik er altijd voor je ben, dat je altijd naar me toe mag komen met je problemen en dat ik je altijd wil helpen. Ik hoop echt dat we voor altijd bij elkaar blijven, want ik houd van je."
Lana kijkt in zijn warme bruine ogen, die haar vol liefde aankijken, en haar hart stroomt over. Ze is zó gek op deze jongen. Zonder erover na te denken, buigt ze voorover en zoent ze hem. Het is een kus vol verlangen, met een zoute bijsmaak van de tranen die inmiddels haar lippen bereikt hebben. Zodra ze hem loslaat, kijkt ze hem aan en zegt: "Ik houd ook van jou." Ze hoeft er geen seconde over na te denken, want ze weet dat het waar is op het moment dat ze de woorden uitspreekt.
Op dat moment breekt er een lach door op Julians gezicht. "Kom hier, gekkie," zegt hij, en trekt haar dicht tegen zich aan, terwijl hij een kus op haar haren drukt. Genietend doet Lana haar ogen dicht. Niets kan dit moment nog overtreffen.

Later die avond, tijdens het avondeten, komt het gesprek op Lana's revalidatie.
"Wanneer heb je je eerste afspraak bij de fysio?" vraagt haar moeder.
"Over twee weken, op dezelfde dag als mijn gips eraf gehaald wordt."
"Jij laat er ook geen gras over groeien," grapt Julian, die ook is blijven eten.
"Nee," glimlacht Lana. "Ik kan niet wachten om weer te beginnen met opbouwen."
"Als je maar wel rustig aandoet," waarschuwt haar moeder. "Goed luisteren naar wat de fysio zegt. Ik ken jou langer dan vandaag, jij wil altijd te veel en te snel."
"Ja mam," antwoordt Lana, haar ogen neerslaand. Ze voelt Julians blik op haar rusten en weet precies hoe hij kijkt. Haar moeder weet niet hoe waar het is wat ze zegt.

Wat Lana betreft, kan de tijd niet snel genoeg gaan. Ze voelt zich steeds beter: ze is minder snel moe, heeft minder last van haar enkel en het enige dat nog aan haar buikoperaties herinnert, is een klein, rood litteken.
"Je voelt je echt beter, of niet?" vraagt Julian haar, als hij haar na een paar dagen weer ziet.
"Ja, klopt." Stralend draait Lana een rondje, wat niet heel soepel gaat door het gips.
"Bijna," lacht Julian, terwijl hij haar opvangt. "Je ziet er ook goed uit! Ben je aangekomen?"
Lana doet alsof ze beledigd kijkt. "Dat vraag je niet aan je vriendin!"
"Ik lekker wel aan jou," glimlacht Julian, terwijl hij haar op haar neus probeert te zoenen. Lana duikt giechelend weg, maar wordt dan weer serieus.
"Ik weet het niet, want ik heb mezelf al een tijd niet meer gewogen. Maar ik denk het wel, want die joggingbroek die steeds afzakte, zit weer goed!"
"Ik ben trots op je," zegt Julian, terwijl hij haar tegen zich aantrekt. Lana nestelt zich in het holletje onder zijn arm en snuift zijn geur op.
"Dat is lief van je," merkt ze op.
"Ik vind jou lief," is zijn antwoord.
Ze schiet in de lach. "Het is maar goed dat niemand anders dit hoort, anders vonden ze ons echt zo'n cheesy, klef stel."
Julian moet ook lachen. "Kan me niks schelen. Iedereen mag weten hoe leuk ik je vind."
Lana kijkt naar hem, naar zijn rechte neus, sexy stoppelbaardje en zijn sterke kaaklijn. En dan die donkerbruine ogen, waar ze elke keer weer in verdrinkt. Ze voelt zich zo verliefd op deze man, dat ze zich bijna niet voor kan stellen dat hij hetzelfde voor haar voelt. En toch is dat blijkbaar zo. Gelukkig ademt ze diep in en uit. Een stemmetje in haar achterhoofd zegt: 'Iets wat zo goed voelt, kan vast niet lang duren,' maar ze besluit het te negeren.

Reacties (2)

 • AmeranthaGaia

  Een stemmetje in haar achterhoofd zegt: 'Iets wat zo goed voelt, kan vast niet lang duren,'

  Dat stemmetje mag een auto-ongeluk krijgen. Ze zijn veel te lief samen!

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Negeer idd dat stemmetje!
  Ze zijn zo lief en schattig!
  Nu verder herstellen
  Blij dat ze aan gekomen is

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen