Tom POV.

Er zijn een paar weken voorbij gegaan en door Jochem z'n dreigementen hebben Bill en ik besloten onze relatie tijdelijk op een lager pitje te zetten, waar ook onder valt dat we met anderen mogen daten, gewoon zodat het er voor Jochem geloofwaardig er uit ziet, er komt toch een moment dat hij niet meer op ons gaat letten en wij onze eigen weg kunnen inslaan, toch?

Natasha heeft vorige week ook weer contact met mij gezocht, en daarom sta ik nu voor haar deur en druk ik op de bel. "Hey Natas" zeg ik dan met een glimlach tegen haar. "Hey Tomi" zegt ze en ze laat mij binnen. "Hoe gaat het nu met je?" vraag ik, want ik weet dat ze een zware tijd heeft gehad, dat heeft ze mij verteld. "Ja, goed, een stuk beter dan de afgelopen maanden" zegt ze en ik knik tevreden en ik zie hoe ze wat met haar handen speelt.

"Maak ik je nerveus?" vraag ik dan en ze kijkt geschrokken op. "Ja, een beetje, ik ehm, ik zie je nog altijd naakt voor me" zegt ze dan blozend en ik lach even waarna ik dichter naar haar toe loop en haar zacht tegen de muur aan duw. "Krijg je nu geen problemen met Bill?" vraagt ze dan. "Nee, we laten elkaar tijdelijk iets vrijer" zeg ik dan en Natasha knikt even. "In tegenstelling tot de vorige keer ben ik nu wel aan de pil en jij bent de enige waar ik ooit seks mee heb gehad, dus het is veilig" zegt Natasha dan en ik knik even waarna ik met mijn vinger onder haar rokje ga en haar slipje wat opzij duw. "Jij bent geil" fluister ik tegen haar lippen die ik dan kort op die van haar drukt.

"Van jou altijd" zegt ze dan waarna ik mijn broek snel naar beneden doe en ook mijn boxer laat zakken. Natasha trekt haar truitje over haar hoofd waarna ik haar borsten begin te kussen. Natasha laat zachte kreuntjes horen terwijl ze nu ook haar rokje laat zakken en haar slipje uittrapt. "Tom, neem me alsjeblieft" smeekt Natasha bijna en ik duw Natasha voorzichtig op de bank om dan op haar te gaan zitten. "Je bent echt lekker, weet je dat?" zeg ik dan terwijl Natasha d'r wangen roder worden dan dat ze al waren. Ik ga met mijn lul voorzichtig naar Natasha d'r vagina terwijl ik haar ogen geen seconde uit het oog verliest. Ik glij langzaam bij haar naar binnen terwijl een kreun mijn lippen verlaat en ik het tempo opvoer. "Oh, Tomi!" kreunt Natasha en zo gaan we door totdat ik met een luide kreun klaar kom. Ik laat mij uit haar glijden en leg mij wat rechter op de bank waarna Natasha in mijn armen komt liggen.

"Tomi?" vraagt ze ineens en ik knik even. "Nu Bill en jij elkaar tijdelijk wat vrijer laten, waarom heb je dan opnieuw seks met mij? Je had ook iemand kunnen kiezen die jij totaal niet kent, voor hem ook minder pijnlijk misschien" zegt Natasha. "Ik denk dat ik voor de makkelijkste optie ben gegaan, echt flirten in de club lijk ik wat te zijn verleerd" zeg ik dan. "Jij en flirten verleren? Ik wist niet dat, dat kon" zegt Natasha en ik knik even. "Wil je niet stiekem met mij verder?" vraagt ze dan ineens en ik kijk haar geschrokken aan, hoe kan ze mij deze vraag stellen?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen