Liefde is ingewikkeld en heel erg moeilijk te begrijpen. Dat is eigenlijk net zo met familie. Maar gelukkig kan ik nu grotendeels van de gebeurtenissen in het verleden achterlaten in mijn geboortestad. Alhoewel, ik ben bang dat ze met me mee zullen komen en me de rest van m'n leven zullen achtervolgen. Maar ach, ik ga naar een nieuwe stad met een nieuwe school en nieuwe mensen. Ergens ben ik wel opgelucht: m'n basisschoolvriendin waar ik al heel lang contact mee heb, woont hier ook! Haar naam is Candice en ze is net als ik zestien jaar oud. Behalve mijn ouders, is zij een van de enigen die van mijn verleden afweet. De andere is Zack, die ik dit jaar helaas ook weer zal zien. Zack en ik waren vroeger de beste vrienden, maar toen zijn ouders om het leven kwamen begon hij me te pesten. Toen ik eenmaal twaalf was, ging hij weg. Net als mama. Mama verliet ons toen ik diezelfde leeftijd had, juist hier naar toe. Zij en papa scheidden en ik heb nog steeds geen idee waarom eigenlijk. Vanwege werk moest papa nu dus ook hier naar toe, we hebben een heel groot huis! We zijn dan ook heel rijk, niet dat ik daar super blij mee ben, maar ach het zal wel.
Vanwege de verhuizing zal ik dus ook naar een nieuwe school moeten: het Stedelijk Gymnasium. Ik begin dan aan de vijfde klas, met Candice en Zack. Ergens kijk ik er tegen op, maar aan de andere kant heb ik er wel zin in. Candice is panseksueel en heeft me al zoveel verteld over het liefdesleven op die middelbare school! Ze benoemde twee pestkoppen, waarvan een van hen homofobisch is. Candice heeft verder sowieso wat gezondheidsproblemen, maar niet bepaald die haar schuld zijn. Doordat ze weet dat het mij pijn zal doen, rookt ze niet en doet ze ook niet aan drugs en drank. Wel heeft ze eczeem en verder nog wat fobies, maar niets wat raar is. Zack is juist wel drugsverslaafd en rookverslaafd en ook is hij een alcoholist. Verder heb ik geen idee of hij nog bepaalde angsten heeft, maar wel weet ik dat ik ook wat heb.
Behalve mijn depressie, heb ik ook last van anxiety, wat angststoornis is, insomnia en ik ben een beetje paranoïde. Verder heb ik onder andere coulrofobie, achluofobie, pediofobie en ik ben als de dood voor liften en grote menigten. Dus laten we hopen dat ik daar in de toekomst niet mee te maken hoef te krijgen.

Reacties (1)

 • AmeranthaGaia

  Dus laten we hopen dat ik daar in de toekomst niet mee te maken hoef te krijgen.

  Je bent de hoofdpersoon van dit verhaal. Ik durf te wedden dat je daarmee te maken zal krijgen.

  1 jaar geleden
  • MissEL

   XD geweldige gedachte

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen