Foto bij 57 - Never enough

Terwijl de jongens bij de garderobe bezig zijn, besluit je Sophia te vragen wat zij en Roos doen vanavond. Op het moment dat je je berichtje wil versturen, zie je vanuit je ooghoeken een wel héél bekend gezicht: "Vince!"
Hij draait zich om en toont gelijk een brede glimlach. "Maud! Oh my god, guys! Maud is hier!"
Vanachter Vince komen Sophia en Roos tevoorschijn. Je grijnst en loopt snel naar ze toe.
"Ik stond echt letterlijk op het punt om te vragen wat je aan het doen was," glimlach je en je laat Sophia je telefoon zien. Ze slaat haar armen om je heen en geeft je een dikke knuffel.
"Waar zijn de jongens?" fluistert ze in je oor. Je gebaart naar de garderobe en geeft dan Vince en Roos een knuffel.
"Vince, what are you even doing here?" gil je enthousiast in zijn oor. "You never go dancing!"
Hij gebaart naar Sophia en Roos. "These two convinced me to join them."
Vanuit je ooghoeken zie je Bill zoekend rondkijken. Je steekt je arm in de lucht en gebaart dat hij naar jullie toe moet komen. Hij wenkt de rest van de band en ze komen naar jullie toe.
"Is that...?" weet Vince uit te brengen. Je geeft hem duwtje en werpt hem een blik toe, waarmee je hoopt dat hij snapt dat je het hem straks allemaal uitlegt. Hij knikt langzaam en steekt dan zijn hand uit om zich voor te stellen.

Eenmaal in de zaal aangekomen word je direct door Vince, Sophia en Roos mee naar de rookruimte gesleurd. Je steekt verontschuldigend je handen op naar Bill. Hij gebaart terug dat ze drankjes gaan halen en dan ook die kant op komen.
"Oké, ik heb niet heel lang de tijd om alles uit te leggen want ze komen hier zo heen. Voordat je protesteert dat ik nu Nederlands praat, Vince, ik hoop dat ze dat net zo goed verstaan als ik hun Duits en dat we daardoor wat extra tijd hebben. Begrepen?" Zodra ze alle drie geknikt hebben, ga je in sneltreinvaart verder. "Dat zijn de jongens van Tokio Hotel. De jongen waarover ik je vertelde is de zanger. We zijn sinds kort aan het daten en dat gaat meestal goed. In verband met zijn beroemdheid kon ik je hier toen niet alles over vertellen."
"Oh my god," piept Vince. Je kijkt hem even doordringen aan. "Sorry, ga verder."
"Long story short, we zijn dus aan het daten nu en hebben alleen wat moeite met de afstand en zijn beperkte vrijheid, zowel wat privacy als tijd betreft. Nu had Tom bedacht dat hij de vliegtickets terug naar LA niet zou boeken, zodat ze langer moesten blijven - daarom zijn ze er dus nog en konden we toch gaan stappen vanavond," leg je aan Roos en Sophia uit. Ze knikken begrijpend. "Dus dat was een beetje uit de hand gelopen vandaag en toen ben ik boos naar buiten gelopen en Bill kwam achter me aan uiteindelijk. We hebben alles uitgesproken-" Je ziet de jongens de rookruimte inlopen en begint nog sneller te praten. "Hij zei ik hou van je en ik zei ik vind je leuk en daarna hadden we een intens moment in het trappenhuis maar dat werd verstoord door Tom en nu zijn we hier en ik.. Hey guys! We're over here!"
De jongens lopen op jullie af en delen de drankjes uit. Je kan aan de blikken van je vrienden zien dat je nog niet uitgepraat bent. Je zucht diep en haalt een sigaret uit je pakje. De rest volgt je voorbeeld. Als je uitgerookt bent, laat je de sigaret op de grond vallen en trap je hem uit. Dan trek je Bill aan zijn arm mee richting de dansvloer: "Komm, Billchen - tanzen!"
Hij kijkt je met een verliefde blik aan. "I love it when you speak German to me."

Als je later die avond naar het toilet geweest bent, word je onderweg naar de rookruimte aan je arm onder de trap getrokken. Je kijkt verbaasd om en ziet Bill gebaren dat je stil moet zijn. Achter hem lopen mensen langs. Hij duwt je voorzichtig tegen de muur en drukt verlangend zijn lippen op die van jou. Je grinnikt en kust hem even terug, voordat je hem van je af duwt. "Not here."
Hij kijkt even rond. "There's no one around."
Je drukt je lippen kort op die van hem, maar als je je hoofd terug wil trekken, drukt hij zijn lippen steviger op die van jou. De kriebels in je buik zorgen ervoor dat je je hieraan over geeft en je verplaatst je handen van zijn borstkas naar zijn nek. Hij legt zijn handen op je heupen en schuift dichter tegen je aan, als..
"Maud!"
Jullie laten elkaar verschrikt los en je ziet Sophia achter Bill verschijnen. Ze grijnst breed. "Dus dit bedoelde je met een intens moment in het trappenhuis..."
Bill kijkt haar vragend aan. "What did you say?"
"Oh, I just told here I never would have guessed to find her hiding underneath the stairs."
Je werpt haar een dankbare blik toe en trekt dan Bill mee onder de trap vandaan. "Sorry, got a little.. eh.. distracted on the way back from the toilets."
"I could see that," plaagt ze. "I was wondering were you guys went. Everyone else is in the smoking area - you coming?"
Jullie knikken braaf en lopen achter haar aan naar de rookruimte. Bill knijpt stiekem in je bil en trekt uitdagend zijn wenkbrauw op. Je vormt de woorden 'to be continued' zonder geluid te maken.

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit is toch genieten!
    Hihi
    Bill komt helemaal los en maud ook!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen