Foto bij 58 - I wanna touch

Bill P.O.V.
Maud vormt geruisloos de woorden 'to be continued', terwijl jullie achter Sophia aansjokken naar de rookruimte. Je ademt diep in en uit om jezelf te herpakken. Wat is er toch aan de hand vandaag? Je kan je handen niet, of nauwelijks van haar afhouden. De rest van de groep staat druk in gesprek als jullie aan komen lopen. Je steekt stilletjes een sigaret op en luistert half mee naar de verhalen van de rest. Zodra iedereen uitgerookt is, gaan jullie terug naar de dansvloer. Je pakt Maud's hand vast en laat haar een rondje draaien. Ze lacht en slaat haar armen om je nek. Jullie dansen voor je gevoel totdat je niet meer kan. Na een tijd verplaatsen jullie je naar de rand van de dansvloer en kijken hoe de rest van de groep tekeer gaat. Tom en Georg staan hun routinedansje te doen, zoals ze wel vaker doen tijdens het uitgaan. Vince doet zijn best om met ze mee te doen. Sophia en Roos dansen om Gustav heen, in de hoop hem zover te krijgen ook te dansen. Je slaat een arm om Maud heen en drukt een kus op haar voorhoofd. "Are you having fun?"
Ze knikt en geeft je een kus. "I really am. I don't know if I mentioned this before, but I am so glad that you're staying a little while longer."
Je glimlacht, maar voor je kan reageren, zie je dat de rest jullie alweer gespot heeft en jullie kant op komt. Jullie worden zonder pardon weer mee terug de dansvloer opgetrokken. Je draait je om zodat je met Maud kan dansen, maar ziet dat Tom je al voor was en haar over de dansvloer zwiert. Je schudt lachend je hoofd.

"We should totally do shots!" roept Vince. Je grinnikt en schudt je hoofd, maar Maud knikt enthousiast. Je kijkt naar de rest van de groep. Tom roept enthousiast dat hij wel het eerste rondje shots haalt. Georg en Gustav halen hun schouders op - die vinden, zoals wel vaker, alles prima. Sophia en Roos staan ook enthousiast 'ja' te knikken. Je steekt je handen in de lucht als teken van overgave en volgt je tweelingbroer naar de bar.
"Hey Tom, mag ik je iets vragen?" vraag je, terwijl jullie staan te wachten tot het jullie beurt is. Hij draait zich om.
"Sure, whaddup?"
"Dus, ähm, je zag wat er vanmiddag in het trappenhuis gebeurde, toch?"
Een grote grijns vult zijn gezicht en hij haalt veel betekenend zijn wenkbrauwen op. Je rolt met je ogen.
"Zoiets gebeurde net ook. Korter, maar het ging dezelfde kant op."
"Wooeehoee!" roept hij plagend. Je geeft hem een por. Hij rolt met zijn ogen. "En?"
"Ik weet niet zo goed welke kant het nu op gaat."
Hij kijkt je aan alsof je gek geworden bent. "Bill, ik hoef je toch niet over de bloemetjes en de bijtjes te vertellen? Als een man en een vrouw elkaar heel lief vinden..-"
"Ssht!" kap je hem direct af en je zucht. "Het is meer dat we hadden afgesproken om het rustig aan te doen en... Ik weet het niet. Het is gewoon heel verwarrend."
"Wat is verwarrend?" vraagt hij, voor hij zich naar het barpersoneel draait om de shotjes te bestellen. Terwijl je een aantal glaasjes van hem aanpakt, vertel je hem over wat er voor het moment in het trappenhuis gebeurde: hoe je aan Maud vertelde dat je van haar houdt en hoe ze het niet terug zei.
"Duuuude," lacht Tom. "Vind je dat niet een beetje snel?"
Je haalt je schouders op. "Dat is hoe ik me voel."
"Oké. En nu?"
Je ademt diep in en uit en voor je het doorhebt, biecht je op: "Ik weet niet of ik, ähm, all-the-way met haar wil gaan voordat ik zeker weet dat zij ook van mij houdt."
Tom rolt zijn ogen en lacht. "You're such a girl."
"I'm not disagreeing," mengt Georg zich in het gesprek. De rest van de groep voegt zich bij jullie. "Just wondering what you did this time."
"Oh, ähm, it's nothing," zeg je snel en je begint de glaasjes uit te delen. "Cheers to a good night!"
"Cheers!" klinkt het meerstemmig. Jullie houden de glaasjes omhoog en drinken ze leeg.
"My turn to get the next round," glimlacht Sophia en ze verdwijnt richting de bar. Ze is al snel terug met het volgende rondje en opnieuw heffen jullie allemaal jullie glaasje. Eén voor één verdwijnen jullie richting de bar om een nieuw rondje shotjes te halen, totdat je de tel kwijt bent.

De volgende ochtend word je met knallende hoofdpijn wakker. Je kijkt naast je en ziet dat Maud nog ligt te slapen. Je kruipt dicht tegen haar aan en drukt een kus op haar haar. Ze mompelt iets in haar slaap, maar reageert er verder niet op. Je slaat met een brede glimlach de deken open en... waarom ben je naakt?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha die zijn los gegaan vannachtxD
    1 van de reden dat geen alcohol drink

    3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen