Foto bij 59 - I feel lost

Tom P.O.V.
Je wordt de volgende ochtend wakker als je gestommel uit de slaapkamer hoort komen. Je draait je geïrriteerd weer om, maar het lukt je niet om door te slapen. Je hijst jezelf een beetje overeind en wrijft vermoeid in je ogen. Je kijkt rond in de logeerkamer; het is zo goed te zien dat Bill hier een tijdje verbleven heeft. Je rekt je uit en pakt je telefoon van het nachtkastje. Drie gemiste oproepen van Heidi. Uh-oh. Je denkt niet eens na over het tijdsverschil en drukt op terugbellen. De telefoon gaat een paar keer over, maar ze neemt niet op. Zodra je de voicemail krijgt, hang je op.
Tom: Hey babe, ik zag dat je gebeld had. Ik lag te slapen. Wat is er? xx
Je laat je telefoon naast je op bed vallen en rekt je nogmaals uit. Het gestommel in de slaapkamer is inmiddels opgehouden, maar je kan nu toch de slaap niet meer vatten. Met een zucht sta je op en je sjokt richting de keuken. Je ziet dat Bill ook wakker is - die staart diep in gedachten naar het koffiezetapparaat.
"Morning," fluister je.
"Morning," fluistert hij terug, zonder zijn blik van het apparaat te wenden. Je kijkt om de hoek de woonkamer in en ziet dat Gustav en Georg nog liggen te slapen. Lucky bastards.
"Couldn't sleep?"
Bill haalt zijn schouders op en blijft gefascineerd kijken hoe zijn mok met koffie gevuld wordt. Hij haalt de volle mok onder het apparaat vandaag en zet er een nieuwe onder. Zodra die ook vol is, steekt hij zijn hand naar je uit. Je geeft hem zwijgend een nieuwe mok aan. Hij zet een kop koffie voor je en geeft je die aan.
"Are you okay, Bill?"
Hij haalt opnieuw zijn schouders op en sjokt met de twee mokken koffie terug naar de slaapkamer. Je kijkt hem verward na - waar zit hij nu weer met zijn gedachten? Je loopt terug naar de logeerkamer en gaat weer in bed zitten. Je kijkt op je telefoon. Nog geen reactie van Heidi. Even snel rekenen laat je weten dat het nu twee uur 's nachts in Los Angeles is - geen wonder dat ze niet reageert. Je zucht diep. Je hebt geen idee hoe laat jullie precies thuis kwamen vannacht, maar het was hoe dan ook te laat om om 11 uur 's ochtends alweer klaar wakker te zijn.

Maud P.O.V.
Je wordt wakker omdat Bill je zachtjes kusjes in je nek geeft.
"Hm, dat kriebelt," mompel je, terwijl je je naar hem toe draait. Hij laat een voorzichtige glimlach zien, waardoor je direct een naar gevoel in je onderbuik krijgt.
"Good morning, babe."
"Morning," gaap je. "I said, it tickles when you kiss my neck."
Hij laat opnieuw die voorzichtige glimlach zien. Je gaat een beetje rechter zitten en hij geeft je een kop koffie. Hij wacht geduldig totdat je die op hebt. Met een zucht zet je de mok naast je neer.
"Okay, what's wrong?"
Hij haalt enkel zijn schouders op. "Refill?"
"Sure."
Terwijl Bill naar de keuken loopt voor nieuwe koffie, rek je je uit en je gaapt uitgebreid. Je grabbelt naast je totdat je je telefoon gevonden hebt.
Vince: Have fun tonight, babe!
Sophia: Ik wil dus wel álle details morgen^^
Je fronst. Ze waren toch gewoon op dat feestje gister? Waar hebben ze het over? Je schudt zachtjes te hoofd op het moment dat Bill terug de slaapkamer in komt lopen.
"Sorting your thoughts?" glimlacht hij. Je haalt je schouders op.
"More like trying to sort the events from last night."
De glimlach op zijn gezicht verdwijnt weer en je nare onderbuik gevoel komt terug. "Did I do something wrong?"
"No."
Jullie blijven in stilte naast elkaar op bed zitten. Je neemt een slok van de koffie. Ondertussen peins je over gisteravond. Alles ging goed, totdat iemand... God, wie begon er ook al weer over shotjes? Dat was... Vince! Vince begon over shotjes. En toen.. - toen is bijna iedereen een rondje shots gaan halen. Je grinnikt heel even bij de herinnering aan de dronken tweeling die keihard mee stond te blèren met de Backstreet Boys met één of ander dansje dat ze haast wel bedacht moeten hebben toen ze op de basisschool zaten.
Bill kijkt je vragend aan. Je glimlacht even naar hem.
"I just remembered your rendition of I want it that way."
"I don't even remember doing that," geeft hij zachtjes toe en hij begint te lachen. Met een opgelucht gevoel, lach je met hem mee. Dan is hij ineens weer stil. Oké. Dus jullie hebben shots gedaan en Bill en Tom hebben gedanst en gezongen op de Backstreet Boys. Wat is er daarna gebeurd?

Bill P.O.V.
Je ziet dat Maud haar best doet om te achterhalen waarom je zo stil bent. Je kan zelf de woorden niet vinden om aan haar te vertellen wat er vannacht gebeurd is. Je hoopt ergens dat ze het zelf weet te bedenken. Je staart naar de kop koffie in je handen.
"Bill, I give up. What happened last night? Did I hurt you? Did I do something wrong?"
Je slikt. Here goes nothing. "Babe... What are you wearing right now?"

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh echt waar
  Leuk hè alcoholxD
  Als het maar goed gaat tussen die twee
  E hadden alle twee te veel op

  Oh kak de pers heeft ze zeker gespot?! Daarom belde Heidi zeker

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen