Sommige mensen hebben een extra plekje in mijn hart. Zo iemand is mijn beste vriendinnetje. Ze heeft onder andere de zelfde F1 gekte als ik, is ook helemaal gek op dit verhaal EN ZE IS VANDAAG JARIG!
Lieverd, deze is speciaal voor jou<3

Kudo's en reacties motiveren mij enorm! Dankjulliewel daarvoor <3

Luna’s point of view

De middagpauze is bijna over voor de teams als Daniel het Red Bull Energy Station in komt gelopen.
‘Hi Love.’ Glimlach ik naar hem als ik mijn eten heb doorgeslikt. Hij drukt een kus op mijn lippen als begroeting.
‘Do you have a second?’ Ik knik en sta op. Samen met hem loop ik naar achteren, waar het wat rustiger is. Zodra ik hem afwachtend aan kijk beginnen zijn ogen te stralen en verschijnt er een heerlijke glimlach op zijn lippen die mijn knieën slap maken.
‘So, I just talked to Kimi about having a family and still be racing and stuff. Well I couldn’t wait till tonight to tell you.’ Ik begin te lachen om zijn enthousiasme. Ander halve maand geleden heb ik mijn twijfels uitgesproken en sinds dien hebben we het er een aantal keer over gehad en zijn we tot de conclusie gekomen dat wij het samen allemaal gaan bewerkstelligen. Dat is ook de reden dat ik met mijn pil ben gestopt en we hopen dat we een kindje mogen verwachten, als het ons gegund is. We hebben dit nog aan niemand gedeeld, daarom verbaast het mij dat hij het er met Kimi over heeft gehad.
‘Okay, well we can combine it just fine. Minttu also has her own company and they have a lot of time for the kids. And they also have an au-pair. We could take a good one, maybe Dutch, so they will learn both languages good and-’ Daniel onderbreekt zichzelf door mij in zijn armen te trekken en zijn lippen op de mijne te drukken.
‘I love you so so much. You are going to be the best mum in the world. But I need to go. See you at dinner.’ Een laatste kus wordt vluchtig op mijn lippen geplaatst voor hij weer het Energy Station uit loopt. Ik schud mijn hoofd en loop lachend terug naar mijn tafel om mijn laatste stukjes brood op te eten. De eetlust die ik had veranderd op het moment dat ik nog een hap neem in misselijkheid. Ik spring op van tafel en ren zo snel mogelijk naar de wc. Ik bereik de wc's en gooi mijn hele lunch er weer uit.

Met gesloten ogen leun ik achterover met mijn hoofd tegen de muur en probeer de minuten af te tellen zonder gek te worden van de zenuwen. Daniel is momenteel bezig met zijn laatste middagstint en ik heb even pauze. Ik besluit Jade te bellen voor ik zelf helemaal gek wordt van het wachten. Al snel wordt de telefoon opgenomen, maar niet met een vrolijke groet. Gesnik komt mijn gehoor gang binnen. Gealarmeerd ga ik rechter op zitten.
'Jade? Wat is er?' Ik hoor hoe Jade tussen haar snikken door probeert te zeggen wat er is, maar dat is niet verstaanbaar.
'Sst lieverd, rustig aan. Lieverd..' ik bijt op mijn lip als ik de tranen in mijn eigen ogen voel opkomen.
'Oma.. Oma is..' Haar stem wordt weer overstemt met tranen en paniekerige ademhalingen.
'Jade... Lieverd.' Ik wil naar haar toe, maar ik kan niet zomaar zeggen op mijn werk dat ik even naar Nederland vlieg.
'Oma is overleden.' de woorden worden bijgevallen met nog een huilbui. Inmiddels stromen de tranen ook over mijn wangen. Zachtjes probeer ik Jade gerust te stellen, probeer er achter te komen wat er is gebeurd en of Max al op de hoogte is. Maar ik probeer er vooral voor haar te zijn en haar het idee te geven dat ik er voor haar ben, ook al is het niet fysiek.
Met horten en stoten kom ik te weten dat haar oma deze morgen door haar oom is gevonden in de gang. Waarschijnlijk heeft ze een hartaanval gehad terwijl ze naar de WC wilde en is van de trap gevallen. Haar traplift staat namelijk nog halverwege de trap. Bij het beeld en het idee alleen al lopen de rillingen over mijn lijf heen. Zodra ze weer een beetje rustiger is geworden durf ik de verbinding te verbreken en sta op. Mijn oog valt op de reden waarom ik mijzelf in eerste instantie hier had opgesloten. De zwangerschapstest…..

Vampiremouse®

Reacties (4)

 • 33girlx96

  Nog gefeliciteerd met je beste vriendin!

  Wat een intens hoofdstuk! Arme jade maar ook arme Luna! Beide niet in de stemming elkaars verhaal aan te horen. En waar is Daniel om Luna te steunen en waar is Max voor Jade en weet ie het al en...... AHHHHHHHHH

  Kortom ik wil blijven lezen

  4 weken geleden
 • Winterdawn

  PREGNANT! I CALL DANIEL, SHE'S PREGNANT!
  MINI DANIEL OR MINI LUNA INCOMING! *hyped*

  But poor Jade D: Kom op Max! Naar Jade toe en haar in een heerlijke, stevige knuffel pakken en haar troosten! Move ur ass to The Netherlands XD

  4 weken geleden
 • HorseDreamer_

  Oh arme Jade, Max get your sexy ass in a plane and be there for your girl !
  En Ik kan al niet wachten op een baby Daniel en Luna. De looks van papa en het karakter van mama hehe:D

  4 weken geleden
 • Luckey

  Gefeliciteerd met je beste vriendin!

  Omg Luna is zwanger! Hihi mini Daniël komt er aan!
  Arme jade!! Zo te lezen had ze een goede band met der oma!
  Max waar ben je?! Je bent klaar met testen

  4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen