Foto bij 60 - Make some noise

Woehoe! Nummer 60! (:
Bedankt allemaal voor de kudo's en lieve reacties! <3
Ik stond vandaag op nummer 1 voor de week top en de dag top, yaay! (:

Sophia P.O.V.
Je kan haast niet geloven hoe Maud en Bill shotjes naar binnen blijven gooien. De rest van de groep heeft het inmiddels opgegeven en staat aan het water, maar het lijkt alsof ze het als een soort persoonlijke uitdaging zien om de laatst gehaalde rondjes zelf op te drinken. Je ziet Roos een gaap verbergen.
"Ben je moe?"
Ze knikt. "Maar ik wil wel zien hoe dit afloopt," grapt ze, met een blik naar Maud en Bill, die inmiddels samen de dansvloer weer op verdwenen zijn. Vince kijkt ze lachend na.
"Dat wordt nog wat met die twee. Heb je eigenlijk al kunnen achterhalen wat ze eerder vanavond probeerde te vertellen? Voordat we onderbroken werden?"
Een sneaky grijns vult je gezicht. "Achterhalen? Ik ben er bijna getuigen van geweest daarnet."
Zowel Roos als Vince kijkt je vragend aan. "Getuigen?"
Je kijkt even om je heen en buigt dan naar ze toe: "Ik ging toch net Maud zoeken, toen ze zo lang naar de wc's was." Zodra de anderen knikken, vertel je verder. "Ik liep dus de trap af naar de wc's toe en ik zag nog net hoe Bill haar onder de trap trok. Toen ik eenmaal beneden was, stonden ze te zoenen onder de trap, alsof er niemand in de buurt was."
"No way," lacht Vince. "Dat zou Maud nooit doen!"
Je trekt je wenkbrauwen op en knikt naar de dansvloer. Daar staan Maud en Bill dicht tegen elkaar aan te dansen en alsof je het aanvoelde komen beginnen ze te zoenen. Vince komt haast niet meer bij van het lachen en Roos kijkt je een beetje vertwijfeld aan.
"Kunnen we niet beter een taxi voor ze bellen?"
Je denkt even na en knikt dan. Je loopt richting Tom en de andere jongens en legt aan ze uit dat het je beter lijkt als Maud en Bill naar huis gaan. Na een korte blik richting dansvloer stemmen ze allemaal in. Tom werpt een blik op zijn horloge.
"I kinda wanna stay a bit longer, though."
"Me too," beaamt Gustav, als hij ziet dat het pas kwart over twee is. Je grabbelt in je tas en haalt daar Maud's reservesleutel uit.
"Here, this way you can stay a while longer and still get back to her place safe."
"Thanks."
Je kijkt nog eens naar het stelletje op de dansvloer. "Yep, it's definitely time to get those two lovebirds home."
Je loopt even naar de hal, waar het rustiger is, en bestelt een taxi. Dan loop je terug naar de rest.
"Taxi should be here in ten minutes," deel je mee. "Now, who's going to get them downstairs?"
Roos pakt je hand vast en knijpt er zachtjes in. "Let's take them downstairs and go home. I'm kinda tired."
"I'll join you," zegt Vince. Jullie nemen afscheid van de rest en dan komt misschien wel de moeilijkste opgave van die avond: Maud en Bill in een taxi krijgen. Je baant je een weg over de dansvloer tot je bij ze aankomt.
"Hey lovebirds, it's time to go home!"
"I don't wanna go," klaagt Bill. Maud lacht naar hem en wiebelt even met haar wenkbrauwen, gevolgd door: "I woudn't mind leaving."
Hij kijkt even bedenkelijk en knikt dan ook. "Let's go."
Met hulp van Vince krijg je ze veilig de trap naar beneden af. Je vraagt ze te blijven zitten op het bankje, terwijl jullie de jassen halen. Als jullie terugkomen, zitten ze alweer verwikkeld in een zoen. Vince trekt ze zonder pardon uit elkaar en geeft ze hun jassen aan. Maud giechelt en krijgt met moeite haar jas aan. Bill weet het bijna voor elkaar te krijgen om zijn jas binnenstebuiten aan te doen. Met wat hulp lukt het hem uiteindelijk om hem toch goed aan te krijgen. Jullie zetten ze in de taxi en zwaaien ze lachend uit.
"Ik heb wel een beetje medelijden met de taxichauffeur," lacht Roos. Als je goed kijkt, zie je dat ze ook op de achterbank geen schaamte tonen en alleen maar oog voor elkaar hebben. Je pakt met een grijns je telefoon tevoorschijn.
Sophia: Ik wil dus wel álle details morgen^^
Als je opkijkt, zie je dat Vince waarschijnlijk hetzelfde idee had, want die steekt net zijn telefoon terug in zijn zak.
"Ik heb wel een beetje medelijden met de rest van de jongens," grinnikt hij. "Die zullen waarschijnlijk flink wat geluidsoverlast hebben als ze straks willen gaan slapen."
"Oh, ik heb ze een sleutel gegeven, want ze wilden nog langer blijven," leg je uit. Hij knikt. "Dat is waarschijnlijk een héél goed idee."

Gustav P.O.V.
"Ssssht," sus je, terwijl je de voordeur open probeert te krijgen. Tom en Georg staan achter je uitgebreid te discussiëren over wat er hier thuis allemaal gebeurd is, terwijl jullie weg waren. "Ze slapen waarschijnlijk al!"
"Écht niet," schatert Tom. "Zo veel later zijn we niet weggegaan."
Helaas gingen om half drie de lichten al aan en moesten jullie om kwart voor drie de zaal verlaten. Jullie zijn weliswaar lopend terug gegaan naar het flatgebouw waar Maud woont, maar zo lang hebben jullie er niet over gelopen. Na flink wat tobben, krijg je uiteindelijk de voordeur open. Je sluipt op je tenen naar binnen, terwijl Tom en Georg je met flink wat kabaal volgen.
"Ssssht!" probeer je opnieuw. Tom tikt Georg op zijn schouder en wijst naar de broek van Bill, die in de deuropening van Maud's slaapkamer ligt. Georg schudt hard 'nee'. Je zucht diep en besluit de heren mee het balkon op te nemen. Daar zetten ze luidkeels de discussie voort.
"Op fluistertoon!" waarschuw je. Tom begint hard te lachen.
"Je kan wel merken dat jij vader bent," weet hij uit te brengen, wat ervoor zorgt dat Georg net zo hard mee begint te lachen. Je kan niet anders dan mee lachen.

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik ga stuk om dit stukje 😂
    Te leuk is dit !

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen