2x19 Touch My Body Songs

Arctic Monkeys – Arabella
Emigrate, Frank A. Delle – Eat You Alive
Kris Allen – It's Always You
Tamino – Tummy
Overview
Title: Touch My Body
Release Date: 10 February 2020
Episode: 19 / 23
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note:
Deze episode is voor mijn noona!

WinterDawn

Een stel verliefde, bruine ogen kijken diep in die van de Nederlandse. “Weet je dat ze nog altijd zo prachtig zijn als de eerste keer dat ik ze zag?”, begint de Australiër voor hij liefdevolle kusjes over heel het gezicht van Nola begint te drukken. Een zacht lachje is voor Daniel duidelijk genoeg dat ze waarschijnlijk zijn geflirt nog steeds geweldig vindt. Het gezicht wat rood kleurt en de lichtelijke nerveuse giechel, bevestigen zijn vermoedens. Na een nacht vol liefde, is een ochtend vol liefde nooit genoeg voor de Renault coureur. “Daniel.”, lachend duwt Nola hem zachtjes van zich af. “Ah toe.”, met zielige puppyoogjes kijkt haar nog eens aan. “Hoe kan ik hier ook nee tegen zeggen! En wat moet dat ooit als wij allemaal van die kleine Daniels rond hebben lopen?”. De coureur schiet meteen in de lach als hij Nola recht in haar ogen aan kijkt. “Dear lord, have mercy!”, giechelt de Nederlandse nog eens voor ze allebei de slappe lach krijgen.
Eenmaal aan het ontbijt, met enkel een overhemd van Daniel aan, werpt Nola eens een blik naar buiten voor ze in haar gedachten verzonken raakt bij het zien van de kleine schepen in de haven voor het appartementencomplex. De twee sterke armen om haar heen merkt ze pas op wanneer ze in een stevige knuffel wordt getrokken. “Je zit met iets, love. Vertel.”, fluistert Daniel zachtjes in haar oor. Een zucht verlaat haar lippen als ze zich voorzichtig omdraait en haar liefde recht in de ogen aan kijkt. “Je weet wel over wie het gaat. Ik kan het gewoon niet uitstaan dat ze niet samen zijn.”, maar het enige wat ze als antwoord krijgt is een liefdevolle kus op haar lippen die ze ook maar gretig beantwoord.

Samen met Daniel is ze aan het trainen voor het aankomende race weekend. Een grote ronde hardlopen dus. De laatste keer dat ze samen een ronde kunnen trainen in Monaco voor ze in de avond vertrekken met een privéjet vanuit Nice. In hun sportieve outfits, trotseren beiden de straten van de kleine staat. Af en toe zwaait de Australiër eens naar iemand. Oud coureurs, huidige coureurs van de grid, maar ook wat bekenden die Daniel zo nu en dan tegenkomt tijdens de thuis Grand Prix. “No?”, begint Daniel dan plots als ze ergens op een afgelegen stukje zijn, maar wel met een uitzicht op een mooi stukje van Monaco. “Daniel?”, klinkt het enigszins wat verbaasd. De Renault coureur bijt nog eens zachtjes op zijn lip, voor hij op een knie zakt en haar met zijn liefste en grootste puppyoogjes aan kijkt en uit de broekzak van zijn trainingsshort een klein vierkant doosje haalt. “Lieve Nola…”, begint hij zijn speech: “… Vanaf het moment dat wij samen zijn, laat jij het Australische zonnetje in mij nog feller schijnen en is mijn hart miljoenen keren sneller gaan slaan. Elke keer weer, laat jij mij op een zevende hemel zweven. Ik wil zo graag met jou samen zijn en blijven, een gezinnetje starten en samen oud worden, dat ik je die grote vraag nu wil stellen voor we naar een volgende race gaan.” Met enigszins haar handen voor haar mond kijkt Nola hem diep in zijn bruine ogen, wetende wat er gaat komen. “Lieve Nola, wil jij voor eeuwig en altijd samen zijn met mij en Mrs. Nola Ricciardo worden?” Daar komt de meest mooie glimlach ooit op het gezicht van de Australiër met een twinkeling in zijn ogen die de Nederlandse nog nooit eerder heeft gezien.

“Ten eerste…”, begint ze met een lichtelijk streng gezicht. Een heel ander antwoord dan Daniel had gehoopt: “…vraag je me dit terwijl we beide zo bezweet zijn als wat van het hardlopen en de training. Ten tweede, nou is niemand getuige dat je me hebt gevraagd.” En daar zet ze zelf haar puppyoogjes en pruillipjes op. Iets wat Daniel van binnen helemaal doet smelten en warm maakt. Maar zijn gezichtsuitdrukking zegt toch net iets anders. Zijn mond hangt wagenwijd open, net als het moment dat hij te horen kreeg dat Max toch het record op zijn naam kreeg in plaats van hijzelf. “En ten derde, YES, YES, YES, YES en had ik het al gezegd: Yes?”, met een knipoog vliegt ze hem om de hals en drukt ze haar lippen op de zijne. “Goddamnit Nola.”, begint de Renault coureur uiteindelijk te lachen als ze elkaar weer loslaten. “For one minute… dacht ik echt dat je nee zou gaan zeggen.” Daniel opent trots het doosje met de ring, wat hij helemaal vergeten was dankzij Nola haar grap. “Nola Zandervoort, aanvaart u deze ring als uitnodiging om Mrs. Ricciardo te worden?”, grijnzend kijkt haar eens aan als de ogen van de Nederlandse wild over het hele stuk juweel gaan. Meteen steekt ze haar hand netjes uit met de grootste glimlach die ze maar kan opzetten. “Heel, heel, heel graag.” Lachend neemt Daniel de ring vast en schuift ‘m zo elegant mogelijk om haar vinger terwijl hij haar recht in haar ogen aan kijkt. Direct daarna drukt hij zijn lippen weer stevig, maar liefdevol op die van haar.

Het is avond als ze beide net klaar zijn met douchen en direct daarna in de luxe taxi zitten om weggebracht te worden naar het vliegveld. Nola houdt haar hand voor zich waar die mooie ring haar vinger siert. Een lichte zucht verlaat haar lippen als ze haar eigen geluk af zet tegen die van hun beste vriend Jax en de andere beste vriend Max. Plots weet ze het. “Dan? Ik heb een idee.” Het enthousiasme in haar stem zorgt ervoor dat Daniel haar meteen aan kijkt met zijn grote, bruine en betoverende ogen. “Ik weet hoe we Jax en Max weer samen moeten brengen. Er komt net een geweldig idee naar boven.” Nog altijd is Daniel helemaal geen enkel deel aan informatie rijker met de geheimzinnigheid en de hoeveelheid opties die Nola allemaal achter elkaar aan, aan het ratelen is. Zo nu en dan knikt hij eens, maar begrijpt pas wat ze bedoelt als ze in hun normale taal, wat vaak eerder coureurtaal is, begint te spreken. “Dan, de sleutel ligt in het land waar we zo heen gaan. Brazilië is de sleutel om die twee weer bij elkaar te brengen. Max zijn kampioenschap wordt hier besloten en Jax is zeer geliefd bij het Braziliaanse publiek net als Max.” Met een grote grijns op zijn gezicht kijkt Daniel zijn verloofde aan. “Project Brazil kan van start!” Gniffelend neemt Nola Daniel zijn hand vast voor ze in haar missie kruipt. “Brazil, here we come!”

Reacties (4)

 • HorseDreamer_

  Ik las de titel van het hoofd stuk en ik dacht for sure dat het Jax en Max waren die wilde goedmaak smut gingen doen. Maar dit is toch ook wel zeer goed! Wanneer komen de babies?:D

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hihihihihi. *gaat stuk van het lachen*
   Smut schrijf ik niet zo zeer meer.

   1 jaar geleden
  • HorseDreamer_

   Kon altijd hé:DMisschien wist je wat van de wind van het weekend haha:D

   1 jaar geleden
 • VETTEL_5

  Yes, yes, yes.
  Dit is super lief, give me a Daniel pleasee! 😍😭

  En ben benieuwd wat Nola en Dan van plan zijn! Can't wait 😏

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hihihihi, oh they're really have some plans tho! You'll find out in the next one or two episodes:P

   Whoop whoop, I thought he was a bit too cheesy, but I guess it's just the right amount to make him Daniel XD

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  *laat telefoon uit handen vallen, slaat handen voor haar gezicht en is ontroerd en gevuld met liefde*

  Ff serieus... Ik heb de eerste keer dat ik dit las echt tranen van mn wangen moeten vegen 👌🏻🤭❤️ hou hier van!

  Dankjewel dat je hem speciaal voor mij hebt geschreven. En geloof me. Ik lees deze nog veel vaker door! ❤ 😍

  I love you!

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hihihihihi. It's dedicated to you love! Because of all the support, all the love you have for this story, while it's actually not that good:P
   But you deserve a NolaxDan episode as well:)

   LOVE YOU TOO <3 <3

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   You are the best❤️🐻

   1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  O ben benieuwd wat het is!

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Oh you'll find out soon:P

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen