Zoals verwacht krijg ik inderdaad een brief van mijn moeder, pas in de leerlingenkamer maak ik hem open. Ik nestel mezelf in een luie stoel in de hoek en open de brief.

Violetta Hope
Hopelijk heb je van je zussen al vernomen dat we deze kerst uitbundig gaan vieren. Nu hoor ik je al zuchten Violetta Hope, maar over 4 weken is het zover. Luister nu goed en doe precies wat ik je opdraag, anders zwaait er wat als we je weer zien.

Ik hap naar adem als ik verder lees en kreuk het papier tussen mijn slanke koude vinger.

We hebben precies vernomen wat er gebeurd is van professor Severus Snape, naar ons idee zul je het zelf er wel naar gemaakt hebben. Want je gedrag is vaak genoeg buiten de lijnen Violetta Hope. Laat dit vooral niet nog eens gebeuren dat je je zelf zo verliest!
Gehoor de jongen die je man word Violetta Hope, hoe beter jij je zult gedragen, hoe beter Draco jou zal behandelen.
We gaan er vanuit dat je je als een prinsesje zult gedragen rond om hem de aankomende 4 weken. Er zal een verassing plaats vinden voor jullie, het zou fijn zijn als jullie niet elkaar willen vermoorden, voor de verandering.

We wensen je ook alvast een fijne verjaardag Violetta Hope, je cadeau word volgende week op je verjaardag bezorgd.

Hoogachtend,

Carise Madeline Charpentier

Ik verkreukel de brief tot een bal en smijt hem in de haard, walgend vind ik het. Helemaal, je mag best een brief afsluiten met, liefs moeder.
Maar het idee dat er een verassing plaats vind zit me niet lekker, wat zouden ze nu weer bedacht hebben?

Op dat moment stapt Precilla op me af, "sorry dat ik je stoor, maar Draco vraagt of je even naar buiten kunt komen, hij staat in de gang". Ik sta op en bedankt Precilla, als ik de gang oploop zie ik staan, nonchalant tegen de muur geleund. Hij gaat recht op staan als hij me ziet en steekt zijn hand naar me uit. Met grote tegenzin pak ik deze vast, met de kille woorden van mijn moeder in mijn achterhoofd.
Draco trekt mij naar zich toe en grijnst, "heb jij enig idee wat de verassing is? Je moeder stuurde mij voor het ontbijt een erg lieve uitnodigende brief voor kerst". Ik voel me misselijk worden, ik krijg het benauwd nu ik zo dicht bij hem sta. Zacht schud ik nee, zijn vinders klemmen om mijn kin en hij dwingt me op te kijken. " Ik zal je verklappen dat ik van de verassing ga genieten". Ik zet grote ogen op, " jij weet wat het is, vertel op". Nu schut hij zijn hoofd, zijn blonde lokken gaan heen en weer en hij zet een grijns op, waardoor je een smalle rand van zijn spier witte tanden ziet. "Dan is het toch geen verassing meer voor je, schatje".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen