Ik kijk op van mn boek als ik Ron hoor schreeuwen, "haha ik heb gewonnen, sukkel!" Carlo kijkt geïrriteerd naar het schaakbord, "jou beurt Ginny". Maar Ginny knalt het bord op de grond en gaat op de tafel zitten, waar het bord stond. "Hoe is het met jou Carlo?" Kreunend draai ik me terug naar Hermelien, "is ze hier niet te jong voor?" Maar Hermelien beweerd dat ze ook al met Leo Jordaan en Daan Thomas bezig is of was.

De zondag gaat heerlijk rustig voorbij en we genieten van de pudding die op tafel verschijnt, "roompudding, bitterkoekjespudding, ik kan niet meer". Lachend kijk ik naar Loena, terwijl ik nog een beetje slagroom op mn bord doe bij mn pudding.
Dan klinkt er hard gegil van de tafel van Zwadderich, met open mond kijk ik naar Patty en Made die lachend aan Draco Malfoy hangen. Hij weet ieder meisje de lucht in te krijgen aan zijn armen, een steek van jaloezie en woede gaat door me heen. Ik bal mijn vuisten als ze hem ieder een kus geven en nee niet op zn wangen, vol op zn mond. "Hij is een player, dat wisten we, maar dit is walgend". Ik kijk Pavati aan die ook naar het toneelstuk kijkt, "nog wel te geloven dat Hope". Voor ze haar zin kan afmaken sta ik op, woedend en vernederd. "Hope, stop, niet doen!" Maar ik negeer Loena en ruk me los als Hermelien mijn mauw pakt. Met gebalde vuisten sta ik voor Draco, arrogant grijnzend kijkt hij op me neer. Dan klauw ik naar zijn wang, ik sla hem, hard in zijn gezicht. "Je bent walgend, afzichtelijk en onuitstaanbaar". Mijn stem slaat over en als ik besef dat ik me voor schut zet en 4 woedende zussen ogen op me voel branden ren ik weg.

Huilend laat ik me in een leeg lokaal zakken, ik sla op de muren en grond. Dan word de deur open geduwd en staat Malfoy in de opening. Ik vlieg overeind en struikel achteruit, "ga weg. Rot op jij, zieke, vieze smeerlap". Maar hij grijpt me bij mijn bovenarm en rampt me tegen de bakstenen muur van het kasteel aan.
Dan slaat hij me hard tegen mijn wang en gooit me tegen de grond, ik probeer weg te kruipen, maar iets onzichtbaars grijpt me om mijn enkel en slingert me de lucht in.
"Dacht je hiermee weg te komen? Kleine slet". Hij knielt bij me meer en grijpt mijn haren vast en zorgt ervoor dat ik hem aankijk.
Zijn ogen zijn koud en kil, zonder enige emotie.
Ik probeer naar hem uit te halen maar hij duwt mijn handen achteloos weg.
"Je bent over de grens gegaan, ver over de grens".
Opnieuw haalt hij uit en slaat me opnieuw op mijn wang , trekt nog harder aan mijn haren dat ik zou zweren dat hij straks een bosje in zijn handen heeft.
Met een achterlijk zwiepje val ik hard op de grond, mijn hoofd komt op de vloer. Als ik omhoog kruip voel ik iets warms over mijn gezicht lopen. Trillen voel ik aan mijn hoofd, op mijn vingertoppen zit bloed.
Als ik omhoog kijk torrent Malfoy boven me uit, met zijn stok in de aanval en vuurspuwende ogen.
"Dit krijg je als je je misdraagt, als je straks van mij bent, neuk ik je hier terplekke tegen de muur en laat je smeken te stoppen. Je zult smeken liefje, dat zal ik je leren". "Nee, alsjeblieft, Draco, stop". Paniek en angst nemen bezit van me, laat hem stoppen.
Hij knielt bij mij neer en grijpt mijn arm, hij duwt mijn mouw omhoog. Dan laat hij de letters zien die in mijn arm gekerft staat, "niemand zou jou nog willen na dit te zien. Je bent een slet, je mag blij zijn dat ik je wil. Denk je dat ik het niet zie hoe alle jongens naar je kijken als een lust object?" Zijn nagels drukken in mijn vel en ik voel hoe mijn huid het begeeft.
Ik voel me gebroken en misbruikt, zo zal mijn toekomst eruit zien als ik me niet weet te gedragen. Waarom kan ik dat alleen te bedenken als hij mij dat weer duidelijk maakt?
Hij schut me door elkaar, als ik hem aankijk is het duidelijk dat hij op antwoord wacht.
"S sorry, wat zei je?"
"Godverdomme Violetta Hope", ik hap naar adem als hij zijn hand om mijn keel legt, paniekerig grijp ik met bijde handen zijn pols. "Het spijt me, het spijt me"
"Ik vroeg of je wilt dat ik dit aan je ouders vertel of dat jij denk dit goed te kunnen maken?"
Hevig knik ik, "ja ik wil het goedmaken, doe me alsjeblieft geen pijn meer". Met tranen die over mijn wangen biggelen kijk ik naar hem op, dan laat hij me los en trekt hij mij bij zich en sust me. " Ik denk dat ik duidelijk ben geweest, stil maar kleine". Ik verafschuw het dat hij mijn haren streelt, na wat hij met gedaan heeft. Van deze gedachte begin ik nog harder te huilen en probeer hem weg te duwen, maar zijn armen houden me tegen. "Laat me gaan, laat me alsjeblieft gaan". Ik verzet me tegen zijn sterke armen, ik trek aan zijn overhemd en schut mijn hoofd. Maar dat doet zo zeer dat ik er naar grijp.
Malfoy staat op en loopt naar het kraantje in de hoek van het lokaal, hij scheurt een stuk van zijn overhemd af en maakt het nat. Hiermee dempt hij het bloed van mijn voorhoofd en wang, zijn handen glijden door mijn haren en fasoenert ze. "Ik walg van je", hij grinnikt. "Je mag vanalles van me vinden, dat boeit me niet. Zolang je maar netjes naar mijn pijpen danst kleintje".

Reacties (1)

 • snakebite852

  oké dees hoofdstuk is zo goed. Ik hou van je schrijfstijl. Ik hoop dat het nog spannend word.

  2 jaar geleden
  • AmorAmor

   Dankjewel! Erg lief:) er komt snel weer een hoofdstukje aan hoor.

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen