Foto bij 017

~ 2 dagen later ~

We staan weer op het vliegveld op weg naar België, samen met Zach ben ik koffie aan het halen “heb je het naar je zin Skyla?” “ja heel erg”. Na de koffie mogen we gaan boarden, ik ga bij het raam zitten en Daniel komt naast me zitten. Ik pak zijn hand vast en leg mijn hoofd op zijn schouder. Na ongeveer 1,5 uur vliegen dus heerlijk kort dit keer zijn we in België. Nu weer hetzelfde als in Dublin, dagje vrij dan 2 shows en door. We dumpen onze koffers en gaan met zijn alle door Antwerpen struinen. Mijn hand wordt vastgepakt door Daniel en zo rennen we letterlijk naar een reuzerat. Samengaan we in het bakje zitten, “durf je het aan?” “met jou durf ik alles aan” “gelukkig”. We stoppen op het hoogste punt, het uitzicht is echt fantastisch. Daniel pakt mijn hand vast en kijkt me lief aan “lieve Skyla je weet ondertussen wel hoe leuk ik je vind en hoe graag ik met je ben, dus wil je mijn vriendin zijn?” ik bloos, ik druk mijn lippen op die van hem “ja zeker” mompel ik tegen zijn lippen voor ik ze nog een keer op die van hem druk. Voor we het weten zijn we alweer beneden, we pakken elkaars hand vast en lopen naar de rest. “het is nu officieel iedereen Skyla is mijn vriendin” roept Daniel, ik moet blozen en iedereen geeft ons een knuffel. “ik ben heel blij voor jullie” zegt Jack als ie me een knuffel geeft “dankje hoe gaat het met jou nu?” “gaat beter, jullie met zijn alle goede afleiding” “haha graag gedaan denk ik” we moeten beide lachen en gaan dan weer naar het hotel.

Noah en ik zitten samen op mijn kamer, we doen elkaars haar en make-up voor dat we naar de zaal gaan. De jongens waren al naar de zaal om de soundcheck te doen, wij wouden even wat meidentijd “dankje dat je dit met me doet Skyla” “tuurlijk meis! Geen probleem” “mag ik je wat vragen?” “ja hoor, vraag maar raak” “vind je het niet erg dat Daniel 4 jaar jonger is dan jou?” even moet ik lachen “eerlijk nee totaal niet, ik merk het bij Daniel niet” “gelukkig maar” “nog meer vragen?” “uhm wat is je raarste foto opdracht geweest?” “pff goeie vraag, uhm ik denk dan toch een vrouwtje die maar al te graag met haar veel jongere vriend op de foto wou, ze wouden naakt op de foto met de poedels erbij” beide moeten we lachen, “was je opleiding leuk om te doen?” “ja zeker maar wel heel zwaar” “wat heeft je toen besloten om dat te gaan doen, want eerlijk ik heb werkelijk geen flauw idee wat ik nu zou willen gaan studeren” “ik merkte dat ik altijd al veel foto’s maakte maar ik was er nooit heel erg tevreden over, toen heb ik besloten om een opleiding ervoor te volgen. Dit heb ik ook niet als eerste gekozen overigens, ik heb eerst een opleiding gedaan voor interieur stylist en heb daar ook mijn diploma voor” “gaaf! Wat denk dat een opleiding voor mij zou zijn?” “uhm ik denk iets met marketing, als ik zie hoe goed je bezig bent met de merchandise pas dat wel bij je” “hm dat is wel goeie, dankje wel Skyla” we geven elkaar nog een knuffel en gaan dan naar het concertgebouw.

Noah en ik lopen de backstage ruimte in, we pakken beide wat drinken en wachten tot de jongens terug zijn. “hej love” Daniel staat achter me en slaat zijn armen om mijn middel “hej lief, is het goed gegaan?” “ja zeker, maar ik miste je” ik draai me om en druk mijn lippen op die van hem. “ik jou ook maar we hebben nog even voor dat jullie op moeten” “wat had je in gedachten?” “even tijd voor ons twee?” Daniel kijkt me verliefd aan en pakt mijn hand vast. We lopen samen naar een klein cafeetje, we vinden een knus plekje achter in en gaan zitten. “wat wil je drinken schat dan haal ik het even” vraag ik aan Daniel “doe maar een biertje” ik knik en ga naar de bar. “hoi mag ik 2 biertjes en doe maar een bittergarnituur” de vrouw knikt en ik reken gelijk af. De biertjes neem ik vast mee en de bittergarnituur word zo gebracht. “dit is heel fijn zo” zeg ik en kruip dicht tegen Daniel aan “dat is het zeker, kunnen we niet voor altijd zo blijven zitten?” “ach lief we krijgen nog genoeg momenten samen” “ja oké dat is ook wel weer zo”.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen