Foto bij 022

Ondertussen is het alweer januari en hebben we alle feestdagen weer overleefd. Ik ben over 2 weken uitgerekend officieel, maar de kleine man heeft andere plannen. Ik loop of eigenlijk waggel ik door de kamer, ik krijg steeds meer weeën. Ik pak mijn mobiel en bel Daniel “hej schat gaat het goed?” “je moet NU naar huis komen, onze kleine man wilt je graag ontmoeten” “wat? Heb je al weeën?” “jaa kom alsjeblieft” “ik kom er aan”. Na nog geen 5 minuten is Daniel er, met zijn hulp stap ik de auto in en we gaan naar het ziekenhuis. Daniel heeft zijn ouders al gebeld zodat ze gelijk op het vliegtuig kunnen stappen. Ik lig op bed in de kamer, “oke bij de volgende wee mag je gaan persen”, zo gezegd gedaan. Na een bevalling van 8 uurtjes hoor ik eindelijk onze kleine man huilen, “gefeliciteerd” zegt de zuster, Daniel knipt de navelstreng door en de zuster neemt onze kleine man mee om hem te wassen. Na een paar minuten staat ze er weer en geeft hem aan mij. “dag kleintje, welkom op deze wereld” “hebben jullie al een naam?” vraagt de zuster, Daniel en ik kijken elkaar aan en hij zegt vol trots “Jaxson” ik geef Jaxson een kus op zijn voorhoofd. De deur wordt ineens opengegooid en het enige wat ik zie zijn witte en blauwe ballonnen. De jongens van WDW komen de kamer binnen, Corbyn maakt de ballonnen aan een stoel vast. Jack komt naar ons toe, hij geeft Daniel een knuffel en mijn een kus op mijn hoofd “gefeliciteerd lieverds” “dank jullie wel boys, ik wil jullie voorstellen aan Jaxson. Jaxson dit zijn 4 van de vele ooms die je hebt” Jack neemt Jaxson over en de rest van de jongens geven ons een knuffel. Daniel neemt Jaxson over en ik kijk vol trots naar hem, wat gaat hij het fantastisch doen als papa. “aahh daar is mijn kleinzoon” zo enthousiast als Keri kan zijn komt ze de kamer binnen lopen, gevolgd door Christian, Anna, Tyler en Jeffrey. Mijn vader komt niet veel later binnen met Avery, na een tijdje word ik behoorlijk moe en begin te gapen. Daniel ziet het, “oke lieve mensen, deze onwijs lieve mama en onze Jaxson hebben hun rust nodig. Zodra we weer thuis zijn mogen jullie weer langs komen” iedereen geeft ons nog een knuffel en we zijn dan nog met zijn drietjes. Daniel komt naast me liggen en ik nestel me diep tegen hem aan. Jaxson ligt tussen ons beide in en ik val al snel in een diepe slaap.

's Nachts word ik wakker van Jaxson die aan het huilen is. Ik pak hem op en geef hem een fles, ik ga op de stoel zitten en wieg hem heen en weer. Niet veel later heeft hij zijn flesje leeg en leg ik hem weer terug in het wiegje. Ik voel me ineens niet zo goed worden, ik zie alles draaien en probeer me nog ergens aan vast te pakken. Helaas lukt dit niet en val ik op de grond, ik zie alles zwart worden. Ik word wakker op bed en zie dat Daniel me heel bezorgd aan kijkt “hej je bent wakker, hoe voel je je?” “mwa niet zo goed” “dat kan wel kloppen, je bent vannacht flauw gevallen. Het blijkt dat je een infectie opgelopen hebt, ze hebben je gelijk kunnen behandelen” “wow jeetje dat had ik niet verwacht” “je mag als je bloedwaarden weer goed zijn vandaag naar huis” “owh dat klinkt goed!” zogezegd zo gedaan, mijn bloedwaarden waren weer goed dus we mogen onze kleine man mee naar huis nemen. Ik leg Jaxson in de Maxi-Cosi en we gaan naar de auto. “zo lieverd we gaan naar huis” ik ga achterin zitten naast Jaxson, wat is het ook een knap ventje. Thuis breng ik Jaxson gelijk naar zijn bedje, hij is de hele weg wakker gebleven tot het moment dat we voor de deur stonden toen viel hij als een blok in slaap. Ik zet de babyfoon aan en ga naar beneden, Daniel zit al op de bank met twee koppen thee. “owh lekker!” ik kruip tegen Daniel aan op de bank “ik hou van je Skyla” “en ik van jou” ik geef hem een kus en samen kijken we naar een film. Na de film gaan we naar bed, na dat ik mijn tanden gepoetst heb val ik gelijk in een diepe slaap. ’s Nachts word ik wakker van mijn kleine ventje die aan het huilen is, ik loop naar zijn wiegje en til hem eruit. Ik geef hem een flesje en hij is gelijk weer rustig, gelukkig had hij alleen maar honger. Na zijn flesje laat ik hem nog even een boertje laten en leg hem weer terug in zijn wiegje. Ik geef hem nog een kus op zijn voorhoofd, hij valt gelijk weer in slaap en ik ga ook weer op bed liggen. Gelukkig val ik best snel weer in slaap, ik word ’s ochtends pas weer wakker van Daniel die me een kus op mijn hoofd geeft. “goeiemorgen love” “goeiemorgen schat, owh kijk onze kleine schat is ook wakker” ik ga het bed uit en til Jaxson uit zijn wieg, “dag schatje van me” ik geef hem een kus op zijn voorhoofd en ik zie hem lachen. “wat lijkt hij toch op jou” zeg ik tegen Daniel “en hij heeft jou ogen” “nou je het zegt” beide moeten we lachen, wat ben ik toch gelukkig met mijn gezinnetje. We kleden ons aan en ik trek Jaxson ook iets leuks aan. Als ik met Jaxson in mijn armen beneden kom zie ik dat Daniel al een ontbijtje en koffie heeft gemaakt. Ik geef Jaxson nog een flesje en leg hem in de wieg. we eten samen ons ontbijtje op en ruimen daarna ook alles op.

-dingdong- “had jij iemand verwacht lief?” vraag ik aan Daniel “nee eigenlijk niet jij?” “nee ook niet, ik ga wel even kijken” Daniel knikt en ik loop naar de deur. Ik open de deur en zie Harvey (HRVY) voor me staan “oh my!! Harvey!” ik trek hem in een knuffel en ik hoor hem lachen “hej lieverd hoe is het met je?” “ja echt super goed met jou?” “ook goed, ik dacht kom even kijken bij de kleine” “wat super! Owh wat heb ik jou gemist” even voor de duidelijkheid: Harvey is mijn beste vriend, ik ken hem al sinds mijn 5e en het klikte toen al. Harvey was toen 2 en zo ontzettend schattig, dit weet ik overigens alleen door de vele foto’s die onze ouders gemaakt hebben. Ik heb hem nu bijna 2 jaar niet gezien, hij is zijn muziekwereld in gegaan en hebben helaas daardoor niet veel contact gehad en nu staat hij gewoon voor me! “ik heb jou ook echt heel erg gemist!” ik trek hem mee naar binnen en sluit de deur, “kom ik stel je voor aan Daniel mijn vriend” Harvey knikt en we lopen naar de woonkamer, Daniel zit lekker met Jaxson te knuffelen. Daniel kijkt me lief aan “Daniel dit is mijn beste vriend Harvey, Harvey dit is Daniel mijn vriend” ze geven elkaar beide een hand “leuk je te ontmoeten” Harvey gaat naast Daniel zitten en kijkt zijn ogen uit naar Jaxson “wil je hem vast houden?” vraagt Daniel “als het mag?” “ja tuurlijk mag het” Harvey neemt Jaxson over en ik ga naast Daniel zitten. Ik maak een foto van Harvey, “jullie hebben echt een knapperd op de wereld gezet” Daniel en ik moeten lachen “dankje wel”. We kletsen nog lang en maken vele foto’s. na uren neem ik weer afscheid van Harvey, ik mis hem zo erg. Hij is nu terug van zijn tour en ik kan hem dus eindelijk weer vaker zien, want man wat ben ik blij dat hij weer in mijn leven is en dat ik hem eindelijk weer gezien heb. De dag gaat snel voorbij en ben ik heerlijk met mijn gezinnetje. Morgen komen Jason en Noah langs, waar ik echt naar uit kijk! We hebben ze al ff niet gezien en ik mis ze wel. Ik pak mijn mobiel als ik hoor dat er een melding binnen komt. Ik zie dat Harvey me in een foto getagt heeft op insta. Eindelijk mijn beste vriendin weer gezien en haar knappe gezinnetje. Wat ben je een pracht mama! #bestfriends #bestmommy.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen