2x21 It's The End Songs

Cary Brothers – Belong
The Hot Damns – Wicked Games
Ill Factor, Graham Cochrane – Raise My Flag
WAR*HALL – Dead Man Walking
Overview
Title: It's The End
Release Date: 24 February 2020
Episode: 21 / 23
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note:
De laatste van deze maand alweer:OVolgende week maandag is het al 2 maart:PEn dan duurt het niet lang meer voor het eerste race weekend gaat zijn.

Dit hoofdstuk heb ik vlak na de vorige geschreven toen ik ineens een boel inspiratie kreeg. In het begin heb ik mij alleen afgevraagd of het wel goed genoeg was, maar hij is goedgekeurd door mijn test-lezer haha haha.
Het doet mij goed om te zien dat ik ook elke dag zoveel ge-support wordt en dat de serie zo hoog genoteerd staat in de top creaties van het jaar <3 Motiveert mij ontzettend, ook al ga ik gewoon door om mijn fantasy op digitaal papier te zetten haha.

De titel gaat uiteindelijk duidelijk worden, dus niet al te veel denken dat het een hint gaat zijn:POp dit moment ben ik dan ook nog druk met 2x22 de Season Finale te schrijven. Ik heb dankzij 2x20 en deze episode de lat erg hoog gelegd qua lengte van een episode en wil daarom ook jullie vragen om een mening.
Korte episodes (circa tussen de 1000 en 1200 woorden) waarbij ik minstens elke week kan uploaden of langere episodes (circa tussen de 3000 en 5000 woorden) waarbij het niet zeker is dat er elke week een update zal zijn? Ook al ga ik mijn best doen om ook langere episodes in een week tijd te kunnen schrijven als daar voor wordt gekozen:PDat is mijn streven dan wel weer.

Edit 2 maart 2020 ~ 12:15 Er zijn nog enkele kleine wijzigingen gedaan betreft de grammatica.

WinterDawn

Het is vroeg in de ochtend als Jax zijn telefoon al meerdere keren afgaat. Met een aantal kreunen van vermoeidheid gaat zijn hand het nachtkastje naast het bed af voor hij bij de bron van het hevige geluid komt. Met moeite kan hij zijn duim op de juiste knop krijgen voor hij een hele zware, hese “Mornin’” mompelt. “O MY GOD JAX!”, de stem van Nola klinkt zo ontzettend hard in zijn oren. Meteen houdt hij zijn telefoon zo ver mogelijk bij zich vandaan. Als hij wat meer wakker is, werpt hij een blik naast zich waar de Nederlander vredig naast hem ligt te slapen.
Fronsend trekt hij zijn wenkbrauwen eens op, zich afvragend wat er de nacht ervoor heeft afgespeeld dat hij samen in een bed ligt met hem. De Amerikaan blijft nog eens enkele seconden naar die vredige glimlach op het gezicht van Max staren. Zijn ogen maken uiteindelijk een weg van de Red Bull coureur in het bed naar het bureau waar zijn overwinningsbeker staat te glimmen door de eerste zonnestralen die door het gordijn naar binnen schijnen. Beelden van de race spelen zich weer af in zijn hoofd. Hij heeft bewezen zijn plek waard te zijn in de sport. Ook beelden van de felicitaties van andere coureurs komen weer voorbij, soms van enkelen waar hij niet eens zoveel mee om ging. Zijn ogen scannen de kamer af op andere hints die hem meer kunnen vertellen. Dan schiet het hem te binnen wat er ook alweer was gebeurd nadat hij gisteravond terug in zijn hotelkamer stond.

“We moeten praten.”, klinkt het ernstig serieus en van een stem die hij in tijden niet meer heeft gehoord. Jax staat verstijfd bij het bureau. Hij kan geen spier meer bewegen, dan alleen zijn ogen elk stukje van de gedaante voor hem in zich op te nemen. Het blijft even stil en hij wil wel wat zeggen, maar er komt niks uit zijn mond. ‘Cat caught your tongue’, zou hij normaal gezien opmerken, maar alles lijkt stil te staan.
De donkere gedaante komt naar hem toe voor zijn ogen eindelijk te zien krijgen wie hij hoopt dat het is. Daar voor hem staat de Nederlander in zijn normale, niet Red Bull, kleding. Het lijkt alsof zijn lichaam eindelijk weer de kracht terug heeft om enkele van zijn lichaamsdelen weer te bewegen als hij een paar passen van zijn bureau zet. Zijn ogen merken op dat er een emmer gevuld met ijsblokjes en een fles Champagne op een stevig plateau op zijn bed staan, vergezeld met twee glazen. Er ligt een roos voor de emmer met ijs en een redelijk groot, maar chique stoffen doosje er vlak naast. De Toro Rosso coureur wendt zijn blik langzaam weer af tot zijn toekomstige teamgenoot. “Hoe kom je hier binnen en wat moet je hier?”, het klinkt botter dan hij had gehoopt en had willen doen overkomen, maar als het een ding is waar hij niet tegen kan is het dit. “Daniel en Nola.”, is het enige wat hij te horen krijgt.

“Please, ga even zitten. Ik wil graag dat je even naar mij luistert en mijn kant van alles aan hoort.”, gebarend dat Jax plaats moet nemen op het bed, ver genoeg zodat het plateau niet kan verschuiven en wat er op staat niet kan omvallen. Het blijft nog even stil voor de Nederlander zijn keel schraapt en hem voorzichtig recht in zijn ogen durft aan te kijken.
“Het… het spijt me enorm Jax. Ik was onzeker en bang voor de reactie van anderen. Hoe ze met jou omgingen deed mij ook pijn en ik was bang om diezelfde pijn te voelen als anderen het ook over mij wisten. Maar het was fout, heel erg fout om te twijfelen aan ons en aan jou. En om alleen aan mijn eigen pijn te denken in plaats van jou en mij.”, Max bijt op zijn lip na begonnen te zijn met zijn speech. “…Het is niet goed te praten hoe zo’n pijn ik jou gedaan moet hebben met mijn ondoordachte acties en om er niet met jou over te praten. Dat heb je mij laten voelen de afgelopen weken en dat was je goed recht. Het spijt me dat ik er niet voor je was toen je weer een nieuwe lading aan negatieve commentaar over je heen kreeg door Lewis. We hadden onze relatie nooit geheim moeten laten, zoals ik eerder wel wilde en dat was fout.” De woorden van de Nederlander komen onbewust hard aan en de emoties van die middag erbij, beginnen de eerste paar tranen zich in de ogen van de jongere coureur te vormen. “Jax, ik snap dat je mij misschien niet zo snel kan vergeven, maar ik houd heel veel van je en ik wil de wereld laten zien dat jij de mijne bent. Dat jij degene bent die mij gelukkig maakt!” Door de tranen van de Amerikaan, is het voor het eerst in lange tijd dat ook de Red Bull coureur zich kwetsbaar opstelt. “Godverdomme.”, mompelt Jax met z’n beste Nederlandse uitspraak, voor hij op staat en naar Max toe loopt. “Godverdomme Max!”, moppert hij nog eens voor hij zijn lippen op die van Max drukt. Hetgeen waar hij zolang naar heeft verlangd, maar ook gemist heeft.

Het zijn die zachte lippen tegen de zijne die hij veel te lang niet op de zijne gevoelt heeft, dat de aanraking bijna weer als vreemd aanvoelt. Toch kan hij er geen genoeg van krijgen. Zijn hart maakt een sprongetje als die vertrouwde, warme en stevige handen van de Nederlander hem in een stevige houding vastnemen. Ademnood is het eerste wat gebeurd als beiden vergeten adem te halen. Er heersen enkele seconden stiltes voor beiden in de lach schieten. “Wauw, haha. Dat was…” “…sexy? Hot? Lekker? Goed?”, grijnzend kijkt de Red Bull coureur hem eens aan voor hij een wat stevige stomp tegen zijn buikspieren krijgt als wraak.
Nog altijd leunt Max tegen het bureau aan, terwijl Jax weer tegen de Nederlander aanleunt. “Ik snap dat dit het nog niet echt goed gaat maken en daar heb ik geen problemen mee.”, begint hij dan weer als de Red Bull coureur zijn vingers over de rechterwang en achter Jax zijn oor laat kriebelen terwijl zijn ogen recht in die van de Amerikaan kijken. “Maar ik hoop dat je ons nog weer een kans geeft want ik mis je enorm.”, en daarmee zijn hun lippen weer aan elkaar geplakt.
Max verbreekt alleen de zoen na enige tijd als hij zich bedenkt dat ze de champagne nog hebben en dat hij een klein cadeautje heeft. “Jax?” “Hmm?” Voorzichtig duwt de Nederlander Jax iets naar achteren. Zo gauw de Toro Rosso coureur het voeteneinde tegen zijn kuiten voelt, laat hij zich op het matras zakken. Met schaapachtige ogen kijkt hij de andere coureur aan. “Het spijt me dat ik niet aanwezig was bij het feest voor je eerste overwinning. Ik weet dat je dat graag samen had willen vieren, dus heb ik champagne meegebracht.” Met een lichtelijke, verbaasde blik trekt hij zijn wenkbrauw fronsend op. “Je hebt roomservice die emmer met de glazen laten brengen bedoel je.”. Een grijnzende Jax kijkt de andere coureur eens aan als hij een plagerige duw tegen zijn schouder krijgt. Max neemt de fles uit de emmer waarbij er al lichtelijk een laagje water is ontstaan in plaats van alleen ijs. Voorzichtig maakt hij de seal open, in de hoop zo min mogelijk te verspillen en schenkt in elk glas een nette hoeveelheid voor hij er een aan Jax geeft. “Op nog meer overwinningen volgend jaar, samen!”, brengt hij zijn toost uit. Bij de eerste slok merken beide coureurs dat deze fles champagne een stuk sterker is dan de normale fles die aangeboden wordt bij een overwinning.

Als ze samen op bed liggen te genieten van het uitzicht dat het bed uiteindelijk heeft op de stad en Jax zijn arm om Max heen ligt, begint de Nederlander ineens te bewegen. “Wat doe jij dan?”, geschrokken en helemaal uit zijn rust moment, kijken ze elkaar aan als de Red Bull coureur begint te glimlachen. “Ik heb nog iets voor je.”
Voor hij het weet, wordt hem dat stoffen doosje voorgehouden. “Ik had dit vlak voor we ruzie kregen gekocht en ik heb ‘m na de race vanmiddag nog laten specificeren. Het is een armband. Ik zag dat je er geen meer droeg en uiteindelijk vond ik ‘m bij mij thuis waar hij gebroken lag. In Monaco ben ik ermee naar iemand geweest, maar hij kon helaas niet meer gerepareerd worden, dus heb ik een nieuwe gekocht.” Tranen vormen zich in Jax zijn ogen. Die armband was hem dierbaar. “Direct na de race heb ik iemand naar een juwelier gestuurd zodat de datum van je eerste overwinning erin gegrafeerd kon worden. De eerste is de beste.” Daarmee opent hij het doosje waardoor er een bijna gelijkwaardige armband tevoorschijn komt. Voorzichtig neemt de Nederlander de armband uit het doosje. Jax houdt netjes zijn arm naar voren zodat Max zijn armband om kan doen. “Hij is prachtig.”, fluisterend en vol bewondering kijkt de jongere coureur naar elke detail die hij kan vinden.
Aangezien hij nog steeds op bed zit en Max voor hem staat, kan hij hem bij zijn shirt vastnemen en boven op zich trekken. Zijn rug wordt diep in het matras gedrukt als Max begint te lachen, maar gebruik maakt van de situatie om een liefdevolle kus te geven. Plots is het gezicht van Jax ontzettend serieus. “Maar, hoe ben je mijn kamer nou daadwerkelijk binnengekomen?” Een onschuldig blik op het gezicht van Max, geeft aan dat er meer aan de hand is. “Nola.” “Wat is er met Nola?” Iets zenuwachtig gaat de Red Bull coureur terug zitten. “Nadat jij je om hebt gekleed, heeft Nola de hotelpas gepakt en aan mij gegeven, zodat ik naar binnen kon.” Met zijn blik maakt hij duidelijk dat hij meer wil weten. “En Daniel heeft mij uiteindelijk geholpen om de roos en het doosje te brengen. Hij heeft die pas meegenomen.” Dan valt het kwartje bij Jax. “Vandaar dat ik dat spel ook moest doen van Nola en alles uit mijn broekzakken moest halen! Dan kon hij het stiekem terug in mijn portemonnee doen!” Het blijft even stil. “En jij hebt hier al die tijd gezeten!” Met grote ogen kijkt de Amerikaan de Nederlander eens aan die wat ongemakkelijk achter zijn oren krabt. De zoen die Jax op de lippen van de Red Bull coureur drukt als verontschuldiging, wordt na enkele minuten meer dan alleen simpel.


“Jax? Jax! JAX! JAAAAX!” Terug in de realiteit hoort hij Nola nog steeds te hard door de telefoon schreeuwen. “Ik ben er nog.”, mompelt hij zacht, bang Max wakker te maken. “Ik loop je al minuten lang weer terug op de wereld te schreeuwen.” “Dat kan ik bevestigen.”, klinkt het ergens mompelend en vaag op de achtergrond. Daniel is dus ook net wakker.
“HEB JE INSTAGRAM AL GECHECKT? OH NEE WACHT IK HEB JE WAKKER GEBELD! TUURLIJK NIET NOLA!” Nog altijd klinkt ze veel te hard door die telefoon. Heel rustig plaatst hij de telefoon aan het einde van het bed, op het voeteneinde voor hij nog eens een blik werpt op de Nederlander. Vreemd genoeg kan hij er doorheen slapen.
“Nee, die heb ik nog niet gecheckt? Waarom zou ik dat eigenlijk in mijn slaap gaan checken? Als je slaapt, hoor je met je ogen dicht in dromenland te liggen Nola. Hoe laat is het eigenlijk?” Met zijn handen wrijft hij eens door zijn ogen heen in de hoop zich wat minder slaperig te voelen. Aan de reactie door te telefoon van de andere kant van de lijn te horen, is het nogal laat op de ochtend. Of in ieder geval nooit vroeg genoeg voor de Nederlandse. “Het is acht uur ’s ochtends.” Alleen al aan haar stem te horen, heeft ze een onzichtbare halo boven haar hoofd en een engelen gezichtje op gezet. “Ugh, Nola.” Kreunen Daniel en Jax tegelijk, beide enorm uitgeput van het weekend. “Maar je moet je Instagram echt nu bekijken Jax! Jij ook Dan! Het is een soort van belangrijk!” Iets in haar stem trekt Jax over de streep maar te doen wat er van hem gevraagd wordt.

Terug zijn telefoon in zijn handen, gaat zijn duim over het scherm om de app te openen. Het eerste wat zijn ogen zien is de homepage vol met ‘BREAKING NEWS’, ‘HAMILTON IS OUT’ en ‘ANOTHER FORMULA ONE DRIVER’.
Jax zijn ogen sperren wijd open. Op de achtergrond hoort hij aan de reactie van Daniel dat ook hij de berichten is gaan lezen. Zijn eigen duim klikt op de story van Lewis waar een bericht, opgedeeld in drie delen is weergegeven.

Dear fans,
It’s not the right time to say goodbye to Formula One yet, but it is to my past, to all the rumors and to all the hate I have spread around the past year.
I have recently hurt a lot of people, all around the globe with my words, actions and I want to apologize to them. I should have known all of your feelings because I felt them just like you do and how hard it must have been for some of you to be who you are in this world. I can’t make things right with just a message like this, but I do hope you forgive me by hearing me out at first.

First of all, before I will tell you about what I’m about to say to the world, is my apologies to @JaxHunter22Official
I don’t want to hurt you more than I’ve done already. Coming out to the world how you have the attraction towards other men, more likely forced by rumors I started by seeing how you looked at a certain someone. It was brave of you to start a fight against a taboo and breaking it, getting people to love you for who you are and your talent. I want to truly tell you I am very; very sorry you felt all the hate. Don’t expect you to forgive me and that’s alright because that’s what I deserve after all. Congratulations on your first win. You really deserve it! You are a superb driver that has talent and cares about the sport we all love. Hope to battle for podiums in the future with you.

The reason why I am saying sorry and saying goodbye to my past, is the way I feel attracted towards men as well. I have strong feelings for a man like I’ve never had before and he’s making me feel like I’m on cloud nine every time I’m around him. I love him, no one can stop me anymore. I want to be an example like Jax to everyone out there fighting for what they like and want the most no matter what gender, orientation, nationality and religion you have.
So, the word is out, I – Lewis Hamilton – am gay.
#LH44 #FormulaOne #Is #For #Everyone #BlessYourself #BelieveInYourself


Voor enkele minuten blijft de Amerikaan naar zijn telefoon staren. De woorden dringen niet tot hem door. “Jax? JAX! JAAAAAX.” Zijn ogen verplaatsen zich naar de groene balk boven in zijn scherm. “Hmm?”, antwoord hij zacht voor hij terug gaat naar het tweede bericht van Lewis zijn story. Eindelijk gaat alles voorbij zijn. De strijd die hij de afgelopen tijden heeft moeten voeren en de steun van iedereen die voor hem op kwam. Zijn overwinning van gisteren. Alles was het waard, ook al heeft het hem een moeilijke tijd opgeleverd. Lewis was degene, de hoofdreden, waarom het droomkoppel uit elkaar was gedreven.
“Het is voorbij.”, klinkt het opgelucht en zacht. “De strijd is voorbij Nola. Ik heb gistermiddag niet alleen de Grand Prix gewonnen, ik heb voor een compleet nieuw hoofdstuk gezorgd en deuren wagenwijd open gezet voor iedereen die de kans nu weer heeft om de beste coureur ter wereld te worden.” Bij elk woord wordt hem duidelijk wat dit voor hem betekend, maar het belangrijkste nog wat het voor Max zal betekenen. Het zijn de zachte, lieve kusjes die hij op zijn sleutelbeen gedrukt krijgt.
Een hand die boven op zijn hart komt te liggen en de warmte die zich over zijn lichaam verspreid. Het gesprek met Nola wordt abrupt beëindigd en zijn telefoon belandt op een stapel met kleren die in zijn open koffer gedumpt zijn. Het gewicht in de hand op zijn borstkas wordt zwaarder waardoor zijn rug weer terug in het matras wordt gedrukt. “Je bent wakker?”, maar veel tijd om precies te verwerken wat zojuist gebeurd heeft hij niet.
Zijn handen worden vastgenomen door de Nederlander als die ze boven zijn hoofd drukt en zijn lichaam verder op die van Jax rolt. “Ik was al die tijd wakker. Valt ook niet te negeren als Nola je zo wakker loopt te gillen. Maar het belangrijkste is, dat alles nu voorbij is en dat, als jij dat ook wilt, wij niet meer geheim hoeven te zijn.” Jax weet zich elke keer te laten verdrinken in de ogen van de Red Bull coureur. Elk detail neemt hij elke keer weer in zich op, bang er ooit een te missen. Hoe graag hij nu ook zijn hand vrij wil hebben om Max dichter naar zich toe te trekken, is het ook de Nederlander die de afstand nog tussen hun bewaard. Heel even bijt de Amerikaan eens op zijn lip, misschien iets te uitdagend gezien hun situatie. Maar het kan hem niet meer schelen. Met de ruimte en de kracht die hij nog kan vinden na alle achtbaan momenten in de afgelopen 24 uur, weet hij zich lichtelijk omhoog te duwen. Het beetje wat net genoeg is om de afstand tussen hun beide te verkleinen. De warmte die hij voelt hoe dichter hij bij de ander komt, hoe meer hij er naar verlangt. Voor ze het zelf door hebben, zijn hun lippen met elkaar verbonden en hun ogen gesloten. Gepassioneerd en vol verlangen, niets wat hen meer kan tegenhouden.

Reacties (4)

 • VampireMouse

  Oké, dames en heren stoelriemen vast, helm op en viezier dicht, want hier komt de reactie waar iedereen op heeft gewacht!

  Ik denk dat ik het hoofdstuk inmiddels al L4NDO keer heb gelezen, but Who cares!

  Nola in paniek en Max naast hem in bed! Omg what happened! Oww dat weet ik al!!!!! 😱 I want SEX!! No not Seb and Max....! You know what I want!

  Serieus! Als Max als donkere gedaanten op me af zou lopen hea.. Zou ik echt de ruggengraat van een kwal krijgen... Echt een weekdier is dan nog sterker 😍

  Jongens ik drink geen champagne! Maar oké ging niet om mij maar om Jax en Max. Jup back to the story soooo..

  Tuuuuuuurlijk Max geef Nola maar weer de schuld tja die doet het ook altijd.. ACH ze weet wel hoe Max zoent 😂

  Zoenen zoenen zoenen! Leuk hoor die lieve woorden en super goed dat die ze uitspreekt, maar we willen toch allemaal dat ze zoenen en het goed maken en de kleren van elkaars lijf scheuren?!?!?! Ben ik de enige? Ow... Well.... Ow Daniel roept later!!

  Okeee poeh ben ik weer! Oja Max en Jax! Ik kan niet wachten tot ze samen in een team zitten en lekker samen kunnen racen en races kunnen winnen en oww ship them on the podium! 1 en 2 en dan elkaar zoenen voor het oog van de hele wereld! Hoe geweldig is dat dan!

  Die armband! Owww die liefde die er vanaf spat, het is nog net geen trouwring. Ow zo leuk!!!! En mooi bedacht!

  Joe Nola heeft al geen stem meer van het schreeuwen! HahaHaha
  En dan Instagram! Ja Lewis.. Ik had em zien aankomen alleen niet zo, had eerste een persoonlijk gesprek tussen lewis en Jax verwacht.. Maar wie weet komt tie nog.

  "ugh, Nola." Kreunen Jax en Daniel tegelijk, beide enorm uitgeput van het weekend nou! DANIEL had hele andere redenen waarom hij zo was uitgeput! Gelukkig heeft Nola die Halo nog op de hoofd kan ik die even gebruiken. *Kijkt lief. *

  En dan Max zo lief bij Jax ligt en dan de telefoon uitdrukken van Nola mooooi die is pissig... You just dont hang up like that boy! Naha!

  Hallo even een momentje! Ik wil ook zo onder Max liggen, dan weet ik mij spontaan geen ontsnappingsopties meer.

  Zoenen zoenen zoenen zoenen!!!!!! Woehoeee omg kan niet wachten tot zo openbaar gaan!!!!!
  Top verhaal top hoofdstuk I am in Love with it!

  Love you!!
  XoXo Noona ❤️

  Bijlage:
  1. Zuurstof tank met zuurstofmasker medium.

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   *veegt ondertussen tranen weg van het lachen, zuurstof masker vanaf seconde 1 op en een koude douche om af te koelen* IK KAN NIET MEER! *hikt van het lachen*

   I'm not even going to point out all the things. But yes, I think we all love them. Ik vond die armband op het moment en hun situatie het mooiste gebaar was.
   Hey, dat Daniel zo uitgeput is, is compleet over gelaten aan jouw fantasie XD I did that on purpose! Because I know you by now ahahahaha.

   MAAR NU MOET IK ECHT ZO HARD MIJN BEST DOEN VOOR DE VOLGENDE EPISODE.... *puppyeyes with a puzzeled look in his eyes*

   1 jaar geleden
 • VETTEL_5

  *mond valt wagenwijd open*
  Lewis is gay? Holy guacamoly, die zag ik dus ff niet aankomen he 😨

  *big smile on my face*
  Max en Jax zijn echt the cutest samen. Echt ik hou van hun samen, oke, Nola en Dan zijn ook leuk.
  Maar Max en Jax zijn echt super schattig samen 😍

  En het liefst grote hoofdstukken, maar aan de andere kant, als je dan minder schrijft, dan juist weer liever kleine hoofdstukjes zodat je iedere week kan uploaden. DILEMMA 😫

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   *grinnikt* Niet?:PMaar your opinion about it? XD Is it a good thing or a bad thing? XD

   I know Majax/Jamax whatever shippingname they'll have, are cuties:)<3 That's why I like writing about them and how I had to dedicate a lot of parts in this episode to what happened the night before and the end <3 I had written the whole episode already, but thought about the part that Max would hear everything, but pretending to be asleep.

   Ik ga proberen het vol te houden om zoveel te schrijven, maar kan niks beloven want er zitten ook 'boodschappen' in de seizoenen verborgen. En die wil ik wel uiteindelijk goed verwerkt hebben. We gaan zien hoe ver ik kom en hoe lang mijn inspiratie trein blijft rijden.

   1 jaar geleden
  • VETTEL_5

   It's a good thing! Ik denk dat ie in real-life ook die keuze nog moet maken 🙊🙊

   Ik vindt Majax wel een goede. Daar hou ik het bij haha!
   Vondt dat stukje echt hilarisch, en dan Dan ook op de achtergrond. Heeeerlak 😂

   Boodschappen? Die verberg je dan erg goed, of ik ben gewoon erg dom haha 😂
   Hoop dat die inspiratietrein nog heel lang blijft door rijddn 😁🥰

   1 jaar geleden
  • Winterdawn

   I think I'm not the only one agreeing with you on that one! Dat is eigenlijk ook de hele reden dat ik ooit op het idee kwam tbh.

   Haha. Ik vind humor echt geweldig en dat moet ook ergens in terug komen. Gezien Daniel graag mag klieren, kon ik het ook echt niet laten:)

   Oh, ik zal ze dan in de notitie uitleggen van 2x22, misschien dat meerderen 't niet helemaal mee hebben gekregen:)Ben echt net klaar met die episode schrijven! Weet zeker dat je die leuk gaat vinden! 5500+ woorden #Whoopsie

   1 jaar geleden
 • HorseDreamer_

  Oh. Mijn.Hemel
  Eindelijk de cutie's weer bij elkaar, en Lewis zag ik echt aankomen, maar me is happy dat iedereen happy is:D

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hahahaha. Pwetty intense niet? 🤣🤣🤣
   Dat van Lewis zag je wel aankomen? 😱😱 Damn hahaha.
   Glad you like it <3 That motivates me a lot:)

   1 jaar geleden
  • HorseDreamer_

   Oh zeer zeker! Ik heb ervan zitten smullen *Leest het hoofdstuk voor een derde keer*
   En ja ik had dit ergens al vroeger zien aankomen, It was a matter of time:D

   1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hahahaha, wauw. Drie keer al? *denkt dat het inmiddels al wel meer is geworden*

   Tsja, de hint was de tegenstand en dat Jax er een keer wat van zei:PMaar goed, nu maar hard aan het werk om 2x22 verder te schrijven.:P

   1 jaar geleden
  • HorseDreamer_

   Stiekem inderdaad al veel meer. Oeps?
   Ik kan al niet wachten op het volgende, ik denk aan de Coming out van Max:D

   1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Whoopsie! X'D Ik kan niet anders zeggen dan "You'll read it in the next episode" om het niet te ontkennen en het niet te bevestigen XD Eigenlijk weet ik nog niet wanneer ik die schrijf. Het zou maar zo kunnen dat ik het toch verwerk, ach ik zie wel even wat ik die episode ga doen. Blijkbaar heb ik over een klein stukje in 2x22 niet zo heel goed nagedacht. Alhoewel, ik nu wel een briljante ingeving krijg. *gaat achter z'n typmachine zitten*

   1 jaar geleden
  • HorseDreamer_

   Ik kan al niet meer wachten op het volgende stuk:D
   Ga jij maar zo snel typen dat je vingers in krampen schieten. *Zit met een spandoek juichend achter je*

   1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Jaaa ik ben zo blij dat het goed is! En OMG Lewis!

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hihihihi. I think we all are happy they're kinda back together XD

   Had je het verwacht van Lewis?

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen