Foto bij Introduction

Dear... People?

Allereerst wil ik eventjes zeggen; welkom bij deze nieuwe story. Ik heb in jaren niet meer geschreven op Q, en heb nu toch maar het besluit genomen om me er weer aan te wagen. Ik ben in de tussentijd niet gestopt met schrijven, ik heb het enkel niet gedeeld op Q (:

Deze introductie is eigenlijk gewoon een soort author's note over waarom ik dit verhaal ben gaan schrijven, en waarom ik toch heb besloten om dit verhaal te delen in plaats van het te laten verstoffen in mijn persoonlijke bibliotheek.

Een goeie vriendin van me wees me laatst op het nieuwe album van Louis, en zwoor daarbij dat het een bevestiging was van het bestaan van een verleden tussen Louis en Harry. Ik ben altijd een Larry shipper geweest maar toen ze dit zei dat ik in eerste instantie zo mijn twijfels. Ik had me al jaren niet meer verdiept in de levens van de voormalige bandleden, en ben misschien in de afgelopen jaren wat cynischer - of volwassener - geworden dan ik was toen ik midden in de hype van 1D zat. Maar nu ik alles weer op een rijtje heb gezet, ontstaat er toch wel een redelijk duidelijk beeld. En dat ben ik dus gaan opschrijven. Let wel, dat het fictie blijft en ik natuurlijk een verhaal om de 'feiten' heen verzin. Ik kan niks van dit verhaal echt bewijzen, maar dat maakt het niet minder leuk om het je in te beelden, toch?

Nog een reden dat ik minder openbaar ben gaan schrijven, is dat ik het druk heb gehad met de studie. Waarin ik mijn oude fandoms nog zo nu en dan als inspiratiebron gebruik, maar verder probeer mezelf goed te ontwikkelen als autonoom kunstenaar (de foto die ik als 'cover' gebruik van dit verhaal, is één van mijn laatste creaties (: 48x61cm acryl op paneel, voor meer, check mijn insta!).

Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom! - reacties & kudo's inspireren altijd om door te schrijven (; - En voor de rest, geniet ervan. Mijn streven is om ongeveer 25 hoofdstukken te schrijven (als ik meer nodig heb om de boodschap van het verhaal over te brengen, zal het natuurlijk meer worden.)

I've had no idea what I was looking for,
Until I found the thing I missed,
My head has not been thinking straight,
From the moment that we kissed,

I've had no idea what I was in for,
What I longed for all this time,
But fucking hell now that I do;
I wish that you'd be mine,

I thought of myself wandering,
Just dreaming all day long,
Thinking about where I am,
Never knowing where I'd belong,

But I found your arms and can't let go,
Of thinking that you're It,
You're my place, my people,
My go-to, my long lost perfect-fit,

So here I am, just wondering,
Whether you think; I am your people too,
Because I know I'd like to think,
That certainly you do.
©HEERSBEESTJE

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen