Op 12 maart 2020 heb ik de borst verwijderende operatie. (Het is op 12 maart ipv 18 maart omdat de chirurg waar ik eerst door geopereerd zou worden ziek is. Het was dus een week eerder of meer dan een maand later...)

Dit is een moment waar ik al heel lang op wacht, een moment die zowel blijheid opwekt als angst..

Angsten als,
Wat als de operatie mis gaat? Wat als ik ziek word vlak voor de operatie en daardoor niet door gaat? Wat als ik spijt krijg? En de ontwetendheid over hoe het herstel zou gaan.

Maar ik weet zeker dat dit is wat ik wil! Ik heb hier jarenlang voor gevecht, jarenlang met binders geworsteld en nooit het resultaat mee kunnen krijgen wat ik wou. Ik kan niet wachten om vrij van binders te zijn! Mij goed voelen in mijn eigen vel, eindelijk mezelf te kunnen herkennen in de spiegel zonder haat en afschuw.

Vanaf vandaag (3 maart 2020) is het nog iets meer als een week tot de operatie! Ik kan niet meer wachten! Ik ben blij dat mijn verloofde mee kan die dag!! ^^

Reacties (3)

 • SebbyChan

  (K)(H)

  10 maanden geleden
 • JesseBaron

  komt goed ik weet zeker dat je er sterker word steek een kaarsje voor je aan lig zelf ziek thuis sterkte aan jou en je verloofde ze zal je er wel goed door heen helpen

  1 jaar geleden
  • CieI

   Awhh thnx man beterschap btw ^^

   1 jaar geleden
 • Girlicious

  Wat fijn dat je al een week eerder terecht kan! Beter dan een maand later pas
  En wat fijn dat Sandra ook mee kan. Dat zal vast de nodige rust met zich mee brengen
  Alvast heel veel succes, maar dat gaat wel goed komen(A)

  1 jaar geleden
  • CieI

   Dank je ^^ ben idd erg blij dat ze mee kan ^^

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen