Foto bij 3.1 Barcelona – Wintertests week 2

Oké mijn vakantie en de weken erna liepen iets anders dan gepland, maar oké!
Ik zou eigenlijk afgelopen woensdag uploaden, maar het werd vandaag.

Veel lees plezier!

VOOR IK HET VERGEET! Ik heb gewoon van de week de 1400 (!!) kudo's aangetikt voor dit verhaal en we zitten al bijna op de 300 van dit jaar. Jullie zijn echt geweldig! Dank jullie wel!

p.s. h4 staat al klaar. Die komt met 2 weken online;)

Jade point of view
Ik veeg snel mijn tranen weg voor ik de voordeur open doe. Zodra ik de twee vertrouwde armen van Max om mij heen voel, begin ik weer te huilen. Ik voel zijn greep versterken en zijn lippen die zich op mijn haar duwen. Met mij in zijn armen loopt hij verder de hal in en doet de deur achter ons dicht. Als ik wat rustiger ben laat hij mij los, legt zijn handen tegen mijn wangen en veegt met zijn duimen mijn tranen weg. Door het liefdevolle gebaar kan ik niet anders dan glimlachen. Hij is voor vanavond helemaal naar Nederland gekomen. Na zijn werkdag is hij meteen in het vliegtuig gestapt. Morgenochtend, of eigenlijk vannacht moet hij alweer terug. Zachtjes drukt hij zijn lippen op de mijne. Vervolgens dwalen zijn lippen af naar mijn wangen, mijn voorhoofd, mijn ogen, steeds kleinere en snellere kusjes, net zo lang tot ik begin te giechelen en hem tegen zijn borst aan duw.
'Je bent veel mooier als je lacht'

Luna point of view
In het weekend mogen de teams niets doen aan de auto’s en met die reden was de pit straat ook dicht. Dankzij deze regel kon ik vrijdagavond na mijn shift direct naar Nederland toe, zodat ik er kon zijn voor Jade. Max had een vlucht eerder. Zondagochtend ben ik via de fabriek in Engeland weer naar Barcelona gevlogen. Er moeten een aantal belangrijke, betrouwbare documenten worden opgehaald en aangezien ik toch al op de helft was, kon ik het wel ophalen. De enveloppen waren verzegeld en zorgde er voor dat ik nu niet kan vertellen wat het is.

Max zit naast mij in het energie station. Hij heeft zijn ogen dicht en zucht vermoeid. Ik denk dat Max afgelopen weken onwijs weinig slaap heeft gehad. Zodra Max hoorde wat er is gebeurd heeft hij met het team zijn afspraken verschoven om tussen de testdagen door naar Jade te gaan. Vandaag rijdt Pierre in de RB15 en heeft Max alle PR-verplichtingen die eigenlijk afgelopen week hadden moeten plaatsvinden. Morgen rijdt hij zelf de hele dag, heeft ’s avonds een belangrijk overleg en vliegt dan woensdagochtend naar Nederland voor de begrafenis van Jade haar oma. Zelf ga ik dinsdagmiddag al heen om bij de condoleance te zijn. De begrafenis gaat werk technisch niet lukken en zo wisselen we elkaar af. Het werken en het reizen is moordend en het feit dat ik ’s nachts niet lekker slaap zorgt ervoor dat ik er uitzie als een zombie en elk moment, dat ik niet gefocust ben op werk, in slaap kan vallen.
‘Luna?’ Verschrikt draai ik mijn hoofd naar Max.
‘Ja?’
‘Je stond op pauze. Alles oké? Ik glimlach om zijn bezorgdheid.
‘Jawel, mijn gedachten waren even afgedwaald. Vraag mij eerder af of jij oké bent. Je ziet er nogal moe uit.’
Max pakt met twee handen de klep van zijn pet vast en laat zijn hoofd voorover op de tafel vallen.
‘Urgh.’ Komt er onder zijn pet vandaan. ‘Dat is de fans ook opgevallen. Jade wordt online beschuldigd van te veel eisend zijn en dat zij de schuldige is van hoe ik er nu bij loop, maar zover ik weet is het mijn eigen keus.’
Met grote ogen kijk ik Max aan. Jade zei dat er niets aan de hand was.
‘Ze wilde het jou niet vertellen, omdat jij er ook vermoeid uitzag en ze wilde je niet extra zorgen geven.’ Licht Max toe. Als hij zijn hoofd weer van tafel haalt kijkt hij mij met een onderzoekende blik aan. Ik zou de blik bijna jongensachtig of ondeugend noemen.
‘Maar wat anders, wat voor speciale papieren moest jij nou ophalen van Helmut?’ Ik begin te lachen. Ik was mij al aan het afvragen wanneer hij het zou gaan vragen. Op het moment dat ik hem antwoord wil geven loopt er iemand langs met een kop koffie. De geur van de koffie activeert de misselijkheid die ik eindelijk dacht kwijt te zijn. Ik sla mijn hand voor mijn mond en ben net op tijd bij de WC voor mijn net gegeten ontbijt er weer uitkomt. Als ik het hokje uitkom zie ik Max daar al staan.
‘Nee, de test was negatief. Ik heb vast wat verkeerds gegeten ofzo.’ Mijn stem klinkt nogal snauwend waardoor Max alleen zijn handen omhoog gooit als teken van overgave.

Vampiremouse®Reacties (4)

 • HorseDreamer_

  Oh geweldig, ik zie Max al met zijn armen in de lucht en een sneaky grijns op zijn mooie gezicht haha

  3 weken geleden
 • 33girlx96

  Hahahahahahahaahahaha die laatste zin 🤣🤣 ik ga stuk! Heerlijk... maar serieus.. heeft ze een 2e test gedaan

  Zo lief hoeveel luna en max voor jade over hebben!! Die kutfans sorry.... moeten gewoon hun mond houden!

  Ben benieuwd naar de rest 😍

  3 weken geleden
 • Luckey

  Max is zo schatje!! Dat die heen en weer gaat !
  Luna is net zo schat!
  En oh zeker wel dat Daniël racers eerste plek hebben gescoord!
  Testen kunnen het ook fout hebben!
  (Hoop het en dat er niks anders aan de hand is)

  Zo blij dat je weer hoofdstukje hebt gepost! Was weer genieten om te lezen!
  En al die kudos heb je wel verdiend!

  3 weken geleden
 • Winterdawn

  Omg *sobs* this is soo sad, but Max is soo cute ...

  Maar echt even he, ze is kotsmisselijk maar een test is negatief.... 🙄🙄 I'm just gonna say she's pregnant, because I WANT A MINI DANIEL! ❤❤❤❤

  Ooh, ik zie Max het al doen met die armen de lucht in XD

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen