Foto bij 95 - You can look at me

Bill P.O.V.
Je wordt, zoals vaker, eerder wakker dan Maud en kijkt met een verliefde blik naar het meisje dat naast je in bed ligt. Je laat je met een gelukzalige zucht terug in je kussen zakken. De afgelopen dagen in Berlijn zijn voorbij gevlogen en je kan haast niet geloven dat ze overmorgen alweer naar huis gaat. Je drukt die gedachte ver weg en denkt in plaats daarvan terug aan de afgelopen dagen samen. De dansles, het bezoekje aan de Zoo Berlin, de avonden op het terras met de rest van de band, Heidi, en Roos en Sophia, maar vooral de momenten waarop je haar hebt zien lachen en genieten. Je sluit met een dankbare glimlach je ogen - het voelt gewoon even alsof de afgelopen dagen niet met enorme ruzie zijn begonnen. Je hoort haar zachtjes kreunen in haar slaap en dan draait ze zich om, zodat ze met haar hoofd op jouw borst terecht komt. Je streelt zachtjes door haar haar en drukt een kus op haar voorhoofd. Je zou willen dat ze bleef, maar om verdere ruzies uit de weg te gaan, ben je de discussie maar niet aangegaan. Toch zou je niets liever willen, dan dat ze bij je bleef.
"Bill?" klinkt het zachtjes.
"Hey babe," glimlach je. Ze opent moeizaam haar ogen en glimlacht zodra ze jou ziet. Ze komt even overeind om je een kus te geven, maar nestelt zich dan weer op je borst. Je streelt over haar rug en ze sluit genietend haar ogen.
"I wish I didn't have to go," fluistert ze.
"You don't have to," probeer je. Ze gromt protesterend.
"I do, though. You know that."
"Hm, I guess. At least we still have two days left."
"Hm, I guess," herhaalt ze en je grinnikt. "So, what are we going to do today?"
"First, we're going to get you some coffee and breakfast. Then, how about a lazy day?"
Ze kijkt je glunderend aan. "I will get us the roomservice menu!"

Na een uitgebreid ontbijt en een paar koppen koffie, staat Maud met een zucht op. "I'm going to grab a shower."
"Okay."
"So, uhm, do you want to join?" vraagt ze bijna onhoorbaar. Voordat je jezelf kan beheersen, begin je enthousiast 'ja' te knikken. Ze grinnikt. "Okay, calm your panties, mister Kaulitz. I will be wearing my swimwear and so will you."
"Of course," knik je braaf en je springt uit bed om opzoek te gaan naar je zwembroek. Ze schudt lachend haar hoofd en verdwijnt dan met haar bikini de badkamer in. Je trekt razend snel je pyjamabroek en boxer uit en je zwembroek aan. Na een paar minuten gaat de badkamerdeur op een kiertje open. Je ademt diep in en uit - je weet niet precies waarom, maar of één of andere reden ben je zenuwachtig. Je hoort de douche aangaan en ze vraagt of je nog komt.
"On my way," zeg je en je loopt de badkamer in. Ze grijnst en stapt opzij zodat je erbij kan. Het is een grote regendouche, dus er is eigenlijk geen reden om dicht bij elkaar te staan, maar je trekt haar dicht tegen je aan en drukt je lippen op die van haar. Ze grinnikt zacht als je de kus afrondt. Terwijl ze haar omdraait en het water over haar gezicht laat lopen, kan je het niet laten om haar in je op te nemen. Het water druppelt van haar haar op haar billen en er lopen straaltjes over haar nek, langzaam naar beneden en ze verdwijnen tussen haar... Je schudt snel je hoofd - dat zouden jullie niet doen!

Maud P.O.V.
Je betrapt Bill op staren, als je je hoofd onder de straal vandaan haalt. Je schudt je haar over je schouder en glimlacht naar hem. Hij glimlacht terug en neemt jouw plaats onder de straal over. Zodra hij zijn hoofd naar achter, onder de straal, houdt en zijn ogen sluit, neem jij op jouw beurt zijn lichaam in je op. Het water druppelt over zijn borst, langs zijn tatoeages en door naar zijn, uhm, zwembroek. Zonder er al te veel bij na te denken, volg je met je vingertoppen de reis van één van de waterdruppels. Je hand blijft bij de rand van zijn zwembroek hangen en als je opkijkt, zie je dat hij je vragend aankijkt. Je slaat beschaamd je ogen neer en trekt je hand weer weg. "Sorry."
"It's okay," fluistert hij hees. "You're just making this whole, ähm, let's not have sex any time soon thing a bit difficult."
"Sorry," mompel je opnieuw. Hij trekt je tegen zich aan en plant een kus op je lippen.
"It's okay. Just, not now, okay? Not in the shower. I want to get this right." Een blosje verschijnt op zijn wangen, terwijl hij die laatste woorden uitspreekt. Je kan niet anders dan knikken. Een beetje ongemakkelijk was je snel je haar en stapt dan de douche weer uit. Bill komt snel achter je aan en slaat een handdoek om je heen. Hij trekt je opnieuw tegen zich aan. "It's not that I don't want to. I just want it to be special."
"So do I," geef je toe en je schenkt hem een glimlach. Hij glimlacht opgelucht terug en geeft je nog snel een kus, voordat jullie jezelf afdrogen. "Now, get out of here, so I can change into something more comfortable."

Reacties (1)

  • Luckey

    Heb zo vermoeden dat sneller gebeurd als ze denken

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen