Foto bij Dining thirty seven

Harry komt de keuken uit met twee wijn glazen in zijn hand gevuld met rode wijn. Met een grote glimlach kijkt hij naar mij terwijl ik nog half dood op de bank lig. “Are you still alive babe?” lacht hij zachtjes.
Ik schud lachend mijn hoofd en kreun dramatisch als ik me op mijn zij draai. “Nooooooo... still dead.” lach ik. Hij zet de wijnglazen op tafel en drukt een kus op mijn voorhoofd.
“Je moet het ook niet zo wild maken op je vrijgezellenfeestje.” lacht hij. Ik begin te lachen en kijk hem aan. “Laatste feestje voordat alle pret voorbij is zeggen ze toch?” lach ik.
Hij begint te lachen en slaat zijn armen om me heen. “Je bent erg.” grinnikt hij en geeft me een paar kusjes over mijn gezicht. “Dat was een grapje.. I’ll survive.” grinnik ik. Hij moet lachen en kijkt me aan. “Good... En zo niet, dan moet ik beter mijn best doen.” knipoogt hij. Ik bloos lachend. “Je doet al hard genoeg je best voor mij babe.” zeg ik met een lieve glimlach terwijl ik een paar kusjes op zijn lippen druk. Hij grijnst. “You deserve it.” zegt hij. Ik glimlach en kijk hem aan. “Dat is zo lief..” zeg ik en druk een kus op zijn wang. Ik pak onze wijntjes en geef hem een van de glazen.
“Cheers op de laatste niet getrouwde week?” zeg ik vragend. Hij knikt. “Cheers to that. Ik kan niet wachten tot deze week voorbij is...” glimlacht hij. Ik grijns breed en knik instemmend. “Ik ook niet.. Ik ben zo benieuwd hoe knap je eruit ziet...” ik streel met mijn vingers over zijn borst. Hij kijkt me met een stralende lach aan. “Ik? Je bedoelt hoe knap jij eruit zal zien? Ik weet niet of ik het droog kan houden hoor als ik je zo in je jurk zie...” zegt hij. Ik grinnik. “Als jij gaat ga ik ook, dat weet je. I don’t want to ruin the make up.” grinnik ik. Hij lacht. “Dan moet je maar voor waterproof make up zorgen...” knipoogt hij. “Daarnaast ken ik jou langer als vandaag.. Jij gaat sowieso huilen.” knipoogt hij.
Ik moet lachen en kijk hem aan. “Hmm... dat is zeer waarschijnlijk helemaal correct.” lach ik. Hij drukt een kus op mijn lippen waarna we een slok wijn nemen.
Ik laat mijn blik even afglijden naar buiten toe. Het is slecht weer buiten. Het regent hard en het waait enorm. Er word zelfs storm verwacht buiten. Harry en ik zitten al de hele dag binnen, buiten het feit dat ik te brak ben om ook maar een fatsoenlijke stap te zetten is het ook gewoon te slecht weer om iets te doen.
Mijn vrijgezellenfeest was zo enorm leuk. Na de verschrikkelijke strip act hebben we de hele nacht nog gefeest. Ik was om zes uur vanmorgen thuis gekomen en had geslapen tot een uur of twee vanmiddag.
Harry had het perfecte kater ontbijt, of nouja lunch klaargemaakt voor me. Een goede sterke koffie, een vers sapje en croissants. Het was heerlijk. Hoe brak ik me ook voelde. Ik kan nog niet helemaal bevatten dat Harry en ik over een week gewoon getrouwd zullen zijn. Ik heb zoveel zin in die dag. Het feit dat Harry en ik, na alles wat we hebben meegemaakt, zoiets moois samen doen. Het feit dat al onze vrienden en families bij elkaar zullen komen en feest zullen vieren. Met ons. Hierna zal ik als getrouwde vrouw door het leven gaan. Jess Styles - Dickens. Hoe bizar klinkt dat. Van patiënt en dokter naar man en vrouw. Ik had nooit verwacht dat ik voor een patiënt zou vallen. Alhoewel, het had iemand werk gerelateerd moeten zijn aangezien ik een enorme workaholic ben en ongeveer al mijn tijd doorbracht in het ziekenhuis. Harry knipt met zijn vingers voor mijn ogen. “Ready to Netflix?” lacht hij. ”Sorry.. Ik was even in gedachte verzonken.” grinnik ik. Hij moet lachen. “Zoiets dacht ik al.” lacht hij. Ik grinnik eventjes. “Waar dacht je aan?” vraagt hij.
“Hmm, aan ons en alles wat we hebben meegemaakt.” glimlach ik. “En dat we volgende week gaan trouwen.” glimlach ik. “It was a crazy ride, maar ik ben blij dat we hem samen voortzetten...” zegt hij. Ik knik glimlachend. Na de bruiloft brengen Harry en ik een nacht door in een prachtig hotel vlakbij onze trouwlocatie. De volgende dag gaan we op huwelijksreis. We beginnen in Costa Rica. Een land waar we beide nog nooit geweest zijn, we gaan nog naar Peru en Brazilië toe. Wat we daarna gaan doen weten we nog niet, dat hebben we nog niet bekeken. We waren het er beide over eens dat we dat op dat moment beslissen, als een soort spontane last minute reis. Ik vind het best spannend om zo naar al die landen te reizen en spontane ideeën uit te voeren, maar met Harry samen durf ik het aan. Harry is gewend aan het rondreizen dus ik weer zeker dat hij me erdoorheen sleept. Ik neem een slok wijn en focus me op de serie die we aan het kijken zijn samen. Suits. Harry zet mijn bord met eten op schoot. Hij had mcDonalds gehaald voor ons. Eén keer per week deden we een cheatday waarin we van onszelf allerlei lekkere dingen mochten eten en vandaag was zo’n dag. Ik kijk Harry aan. “Eet smakelijk.” knipoogt hij. Ik glimlach. “You too.” Ik begin te eten en richt me weer op de serie. We zijn nog niet zo lang met deze serie bezig, maar we zitten er beide helemaal in. Ik had Harry net 16 seizoenen van Grey’s Anatomy met mij laten kijken. Hij vond het geweldig om te zien hoe fanatiek ik van de serie werd en van alles ging uitleggen over de verschillende casussen die voorbij kwamen. Ik genoot opnieuw volledig van de serie zoals ik elke keer doe als ik deze serie kijk. Ik heb Grey’s Anatomy misschien wel vier keer gezien maar elke keer opnieuw zit ik er weer helemaal in. Ik ken sommige afleveringen zelfs uit mijn hoofd zowat. Ik zak wat onderuit en kruip onder een deken. Ik leg mijn hoofd op Harry’s schouder. “Haz?” vraag ik. “Hmm?” Hij kijkt me vragend aan. “I love you.” zeg ik glimlachend. Een glimlach verschijnt op zijn gezicht. “I love you too babe.” Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en richt zich weer op de serie terwijl we samen, met het geluid van de regen op de achtergrond verder eten.

Hi guys! It’s been a while & i’m sorry. Hoe is het met jullie?
Zoals sommige van jullie mogelijk weten ben ik verpleegkundige. Momenteel met het Corona virus ben ik enorm druk met mijn werk, hierom heb ik niet veel tijd om te schrijven. Back with a new chapter. Ennn only one week to go voor de bruiloft!!! EXCITED <3.
Stay safe❤️

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen