Foto bij 98 - Pop my bubble

Jullie brengen die dag lekker samen door, aangezien je morgen naar huis gaat. Daarnaast is Tom vanochtend weer naar Los Angeles vertrokken en zijn Gustav en Georg inmiddels ook weer onderweg terug naar Magdeburg. Met Sophia en Roos zit je morgen 7 uur lang in de auto, dus nu eventjes zonder is stiekem wel fijn.
Je voelt dat Bill zachtjes in je hand knijpt en je kijkt hem vragend aan.
"I asked if you would like another drink," glimlacht hij. Je knikt en kijkt hoe hij vanaf het terras naar binnen verdwijnt om drankjes te bestellen. Jullie hebben na het ontbijt nog een tijd door Berlijn geslenterd en zijn uiteindelijk ergens op een terrasje gaan zitten. Al vrij snel komt Bill weer naar buiten met twee biertjes. Je schuift zijn stoel een stukje naar achter, zodat hij makkelijk kan gaan zitten en pakt jouw biertje aan. Dan pak je het pakje sigaretten van tafel en steek je er één op. Je houdt het pakje open en biedt hem er ook één aan.
"Are you offering me one of my own ciggies?" grinnikt hij, terwijl hij er één uit het pakje haalt.
"Our ciggies," verbeter je hem plagend. Jullie waren eerder vanmiddag sigaretten gaan halen, om er toen achter te komen dat ze nog maar één pakje hadden van het merk dat jullie allebei roken - vandaar dat jullie besloten hebben om het pakje samen te delen.
"Fine, our ciggies." Hij houdt een vuurtje bij je sigaret en steekt daarna die van zichzelf aan. Je neemt een trekje van je sigaret en legt hem dan in de asbak op tafel. Je blaast langzaam de rook uit en kijkt om je heen. Je neemt een slok bier en pakt dan de sigaret weer op. Bill legt zijn hand op je knie en knijpt er zachtjes in. Je legt je hoofd tegen zijn schouder en blaast nog wat rook uit.
"We do have to go after this beer," verzucht je en je neemt nog een trekje van de sigaret.
"Do we?"
"Hm, I still need to finish packing."
"Or you could stay," mompelt hij en hij steekt de sigaret tussen zijn lippen.
"Not again," zucht je. "I do have to go and you have to start recording Queen of Drags with Heidi."
"I guess."
"Hey, we promised we'd enjoy today," probeer je hem op te vrolijken. "And I'll see you again before you know it."
"Sorry. I just really hate saying goodbye."
"So, don't. I'll see you in two weeks and I'm still here - I won't leave your side for the next... 15 hours or so."
"16 days," klaagt hij. "If I can manage to get that weekend off from Queen of Drags."
"Which I'm sure you can." Je neemt nog een trekje van je sigaret en drukt hem dan uit. "Changing the subject now - where do you wanna eat?"
"You know, I really don't see how you can be absolutely possitive that I can be there in-"
"Jeez, it's only two weeks, Bill and like I said - I am changing the subject now."
"Don't we-"
"No."
"But-"
"No."
Hij zucht diep. "Fine. I guess you're right."
"I just don't want to fight." Je neemt een slokje bier en voegt daar dan stilletjes aan toe: "Again..."
"I'll just pretend I didn't hear that," moppert hij moeizaam. "So, food?"

Uiteindelijk is het gelukkig nog een soort van gezellig dag geworden. Je hebt zo snel mogelijk je spullen ingepakt, zodat je zoveel mogelijk tijd met Bill door kan brengen. Daarna hebben jullie bij Luardi gegeten, een Italiaans restaurantje in de buitenrand van het centrum. Na het eten hebben jullie nog een tijdje op het terras gezeten en daarna zijn jullie terug naar het hotel gelopen. Jullie hebben net zo lang in bed liggen knuffelen tot je ogen vanzelf dichtvielen en nu is het weer back to reality - ieder moment gaat je wekker af, een teken dat je er echt uit moet. Je kruipt dicht tegen Bill aan. Je weet dat hij wakker is, net als dat hij weet dat jij wakker bent, maar jullie hebben nog geen woord tegen elkaar gezegd. Heel gezellig is het niet, maar alles beter dan weer ruziën, bedenk je, terwijl je zacht op zijn borst trommelt met je vingertoppen. Hij glimlacht afwezig en streelt door je haar. Na een paar minuten hoor je het geluid van je wekker door de kamer echoën en met een diepe zucht draai je je om, zodat je hem uit kan zetten. Bill kruipt tegen je aan en slaat zijn armen om je heen. Hij zegt geen woord, maar zijn lichaamstaal zegt genoeg; blijf!

Reacties (1)

  • Luckey

    Elkaar vast lijmen
    Dat word nog wat als Bill gaat touren
    Ben benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen